Моє ставлення до Канади, та канадського хокею, теж каже мені, що має Але як бути з тим, що завдяки прибутковому Гамільтону зросте стеля зп на майбутній рік, криза ще триває? Канада спроможна мати команди і в Вініпезі, і в Квебеку, Саскатуні, чи Віндзорі, та навіть другу в Торонто, та щє, і щє... Боюсь, що все може перетворитися на чемпіонат Канади, що складається з багаточисленних дербі між провінціями. Як на мене, то це булоб гарно, та дуже цікаво. Але не підуть з NHL гроші амер TV, бо цікаво за цим спостерігати амеріканцям? В цьому випадку, рішення дуже складне для судді. Ліга може зникнути. Але поввторююсь, якщо дивитися як прихильник хокею, то я за Гамільтон. Скоріше Торонто та Бафало, бо сусіди.
Ну бачите ми одинаково дивимся. А ділення на Канаду і США в NHL і в вболівальників майже відсутнє. Так канадський Віндзор вболіває за Детройтський "Ред Вінґс". Калґарі "Флеймс" так НЕНАВИДИТЬ "Ойлерс" , що готові вболівати закого не будь , лиш би "Ойлерс" не виграв. Торонто , Бафало і Оттава - всі разом троти Монтреаль "Канадієнс" Атлантичні провінції Канади є фани 2х Нью Йоркських і Нью Джерсі команд. Американске Огайо або за Пінгвінів , або за Ліфс....
Так, я знаю і розумію, бо цікавлюсь хокеем більш 35 років і був неодноразово на іграх NHL і в Канаді, і в Штатах. Я казав про інше. В Канаді, така кількість різноманітних ліг, і дитячих, і юніорських, і дорослих,..., що вистачить на декілька країн. В Арізон,і як підуть Койоти, хокея на рівні дитячому, не стане, теж саме у Даласі,Каламбусі,Атланті, чи Флориді. Престиж ліги, як найсильнішої в світі, тримається у тому числі, на амеріканських грошах (атрібутіка, tv) Як що я Вас правильно розумію, то Канаді та її вболювальникам начхати на статус Такий погляд, має право на життя Тим більш, що у мене він схожий Go! LEAFS!!! GO!!
В пятницю Вейн Грецкі зрезигнував з посади головного тренера і ассоціативного директора Койотів.Відставка була несподіваною навіть для його найближчого оточення. Новим тренером Койотів став Дейв Тайпіт , бувший тренер Даллас Стар.
Матс Сандін пішов з хокею. 13 років гри за Ліфс, де він був капітаном та обличчям франшізи, це багато, сподіваюсь що ставлення до цього великого ігрока серед усіх шанувальників NHL відповідне. Чекаємо знов у Торонто, але в Залі Слави.
Є перша "украінська" шайба в сезоні 2009-2010 NHL. Поні(О. Понікаровський)відкрив власний рахунок, та й Листям, в новому сезоні.
Так я був на обох аренах, на старой, теж пощастило. У старої арени, є дух КС, на жаль у нової, його поки що невідчувається
Я спілкувався з канадцем спитав спитв Ти полюбляэш хокей? він каже що в США ы у Канади різні інтереси,як і у Украъни і росії. Я чесно кажуче незрозумів, хіба в Канаді не так люблять хокей?
Щось я недуже зрозумів Ваше запитання. Хокей в Канаді -це щось більше ніж ...футбол в Україні. Це місцева (канадська ) "релігія" Структура дитячих , юнацьких , ... дворових , фабричних , напів - професійних команд дуже розвинута. Так само розвинута пропоганда хокею і сітка відкритих (зимою) і закритих (круглий рік) арен. Плата за них чисто символічна. Коли ще було чорно- біле телебачення і кожної суботи по СВС був Hockey Night in Canada а в NHL було лише 6 команд. (Montreal Canadiens ,Toronto Maple Leafs ,Boston Bruins ,Detroit Red Wings ,New York Rangers , Chicago Blackhawks) то в цей час людей на вулицях не було. Потім в 70х появилося більше команд. В США , в північних штатах - відношення до хокею таке саме я в Канаді. Центральні і південні штати більше є вболівальники футболу (американського) . P.S. 12 листопада 1931р. був побудований Maple Leaf Gardens в Торонто. Зараз там є нова арена Air Canada Centre (Maple Leaf Gardens теж стоїть).
Це "ум , честь і совість" NHL - ДОН ЧЕРРІ. Канадський коментатор хокею , бувший ігрок Бостон Брюнерс. щось як Ніколай Озеров був в СССР.
У Канаді полюбляють саме гру, а в Штатах, гроші, що на неї можливо заробити. Озерову, в розумінні гри та аналітичних здібностях, до Дона, як мені до Кросбі.
Хай щастить! Тримайте Patrick Kane! Маєте змогу обіграти майбутнього володаря КС(нмд), бо страйк з 5 перемог поспіль повинен прерватися. Чому не в Едмонтоні?
Та ну його в баню з такою ігрою! 5:2 - Blackhawks виграли. Кейн , Меддін , непамятаю хто - забили по одному....Тоівс - два голи. Соурей і Пеннер - по одному голу..... Oilers Suck...більше не хочу нічого коментувати. Я би назвав ... , що катаємся на ковзанах. Є членом корпоративного хокейного клубу... але останнім часом збираємся щоб пограти виключно між собою. А колись (ще до мене) клуб займав призові місця на змаганнях між підприємствами.
Понікаровський на превелику жаль пішов з Торонто. 9 років, та майже 500 ігор. Непоганий гравець та людина. Хай пощастить Поні-23 з Пінгвінами, там зараз вже два українця.