Відповідь: Хокей в Україні Юниоры-то русские, опять молодцы! Америкосов задвинули! Золото взяли! Братья-хохлы, радость разделяете?????
Відповідь: Хокей в Україні Ех, полковнику. Де ж так можна офтопити, флудити на гілці "Хокей в Україні"???
Відповідь: Хокей в Україні Я к жизни её возвращаю. С февраля ветка ГОТИЧНА!:D Как Украинские юниоры выступили? Расскажите!
Відповідь: Хокей в Україні Полковнику, - безпоняття. Я от недавно, на вихідних, включив ящик, російський канал і там був хокей. Я думав, що то наші з вашими грають, а виявилося, що це ваші з Шведами(форма подібна). Росія програвала 1-3, але потім росіяни забили гол і я виключив телевізор. А хто це був? молодіжка, чи дорослі - безпоняття. Я хокеєм серйозно цікавився, коли на воротах стояв ще Третьяк, а коментував Озєров - о!
Відповідь: Хокей в Україні Да просто не настроились. Что финны? Упрись, выиграй - никто и не обрадуется даже. Все силы готовят к 29-му.
Відповідь: Хокей в Україні Поеду на Данию-Украину, 1 мая. С Россией Украине сложно будет бороться, а у Дании вполне могут выиграть.
Відповідь: Хокей в Україні Русские сегодня подарок хороший ветеранам преподнесли в честь Дня Победы! 4 : 0 - разбили Чехов! А как у вас?
Відповідь: Хокей в Україні Київський «Сокіл» успішно продовжує захищати своє право на мінімум 5-те місце у турнірній таблиці Відкритого чемпіонату Росії з хокею серед команд вищої ліги. У своєму 43-му матчі наша команда на власному майданчику легко розібралися з «Кристалом» з Електросталі - 10:1.