Привіт всім читачам форуму! Останнім часом дуже часто бачу дівчат, переважно студенток, (а деколи і хлопців), які вже в лютому-на початку березня ходять у підкочених джинсах або коротких штанах і кросівках ,( а деякі навіть в мештах) на босу ногу. І це не поодиноке, масове явище! Ще кілька років тому такої моди не було, в такий час ще всі ходили в чоботях , а якщо в мештах, то в колготках (шкарпетках). Якби ж це було влітку, або в квітні-травні, тоді це природньо, але ж це в лютому-на початку березня, температура +5+10, досить прохолодно. Кажуть, що в Європі і Штатах давно вже така мода. Це справді модно? Яка Ваша думка про це?
Особисто я, зараз не так, але пару років тому, любив зимою, коли лежав сніг, хоч декілька хвилин походити босим по снігу, потім додому, якщо була можливість - парив ноги, відчуття приємне і за свідченнями багатьох лікарів - корисне.
Модно, то ще не означає гарно... Мода модою, але коли на вулиці холодно, а ноги голі, то варто задуматися, що буде потім
Народ, а ви не знаходите, що тема наскрізь совкова. Хто в с чому ходить... Кожен ходить як хоче, це його особиста справа.
Ще не совкова. От як напишуть, що гарно - це коли чорний низ і білий верх та воротничок викладено поверз джемпера
Судя по тому что начинается это дифелирование ещё в морозы то МОДНО И ОЧЕНЬ, я конечно слабо понимаю такой стиль одежды, даже если быть честной то он меня откровенно раздражает, но собственно это проблемы тех кто так одевается.
Я не збираюся їх бити, і тим паче вішати на них ярлики - то справді, їх вибір. У всіх є вибір. "Кава - це не напій. Це мить задоволення" - слоган такий... Вчора одна каже:"Я вже жити без кави не можу..." Вони вибрала каву. А я - 35 років палив і покив, нічого не впало на мене, але всі змінилося на краще.Прийшов час. І її прийде час. Хай ходять у чому подобається, і я над ними тільки шучу (як і над геями, до речі). Але у мене вдома я хочу бачити охайних і скромних людей. Мені так більш приємно з ними спілкуватися. Але до тих, хто без шкарпеток у ботинках (вчора бачив), у кого ззаду стринги ззаду вилазять, або коли нагибаються в автобусі і вся срака світиться - у мене більше гумористичне ставлення, ніж цькування. Сам такий був, молодий... А в остальному був інший.
А вам - хоч би всі поховалися, і самому тутечки прославляти себе), як Батоєв (Орел&Решка) що воно таке... таке... що аж-аж)) Доїхав до Кракова і гадає, що світ побачив...