Хочу приїхати до Львова погуляти

Тема у розділі 'Підкажіть туристові', створена користувачем Sergey Mavr, 4 жов 2012.

1. stoprussian

stoprussian Member

Вже у п'ятницю вранці будемо у Львові!Підкажіть будь ласка,а чи є у вас в місті картинг (картодром з хорошим покриттям та хорошими картами)?Як далеко від вул.Вітовського? А ще,де можна подивитись Формулу-1 на великому екрані у неділю?? Є такі місця?

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Перший раз чую шоб їхали у Львів на машинках кататися.

• Подобається Подобається x 1
  3. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

http://apex.lviv.ua/kartodrom/info.html

http://www.arenalviv.com.ua/posluhy/kartynh-klub/

4. Paparuda

Paparuda Well-Known Member

Вот что одесситы пишут на ОФ в теме "Львов"

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Смішні люди, Львів не готовий до напливу людей, це ж просто велике село, там ринок оренди житла навіть не розвинутий, спеціалістів немає. А всі ломляться туди як скажені.

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

То з чого такі висновки? У Львові здається сотні квартир, знайти їх досить не важко, от хіба ціни підскочили...

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я шось напевно не зрозумів, читаєм ще раз

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Фігово дзвонила...Берете газету Ваш магазин, розділ оренда житла подобово і вперід. Сайтом їхні взагалі зручно користуватись, наразі в мене ще такого не було щоб я не знайшов квартири за 10-15 хв. Цікавлюсь в основному дешевими 150-200 грн. доба, в самому центрі (бажано вул. Вірменська або Галицька) дуже вже мені там подобається. Правда на свята ціни дуже піднімають і не завжди є те що хочеться, але щоб ВЗАГАЛІ не було :dntknw:

9. сніжинка

сніжинка Well-Known Member

здається, люди шукали житло власне на період 24 серпня ( святкові дні+ концерт ОЕ). То більш-менш доступне по ціні житло саме на цей період справді практично усюди заброньовано( у мене друзі з Мінську теж хотіли в цей період у Львів завітати, то "тєнжко" з пошуком житла- приїдуть у вересні ( тут будь-ласка). Бо тут власне конкретний період такий перевантажений- тому залишилися пропозиції більш-менш нормального житла по астрономічним цінам- від 800 грн доба.

10. WestUkraine

Вата у всіх в голові, чи шо?! :facepalm: Ну на крайняк, як так треба терміново десь переночувати, наприклад, на 24 серпня на концерт ОЕ... Я б взяв карту Львівської області... інтернет... Пошукав найближчі мотелі, які біля об"їздної де стадіон. Чи поселився в мотелях-готелях Зубри, Солонки, Пустомит і т.д. Шо тою міжміською маршруткою їхати до Стрийська (Стадіон Арена Львів), маршрутки ходять що 5 хвилин і з Миколаєва скоріше часом заїдеш на стадіон ніж з Рясного чи Топольної через місто :morning1: Та думайте трохи головою! :facepalm:

11. Paparuda

Paparuda Well-Known Member

Львівяни теж бувають роздратовані? :facepalm::facepalm::facepalm:

Одесити тіки но почали "Осваивать"ЗУ...........Ми не винні....Не кричить...
    Я теж кожного року їздила....до Криму..Я там ЮБК знаю "як своїх п"ять..."
    на ЗУ була лише з екскурсіями.....

Впевнена Ви Одесу так само не знаете,як і ми Львів............:)

12. сніжинка

сніжинка Well-Known Member

якщо ви їдете конкретно в Одесу з конкретними пізнавальними ( і не лише )цілями, ви не будете шукати житло "за Одесою". :). Не думаю, що лише на концерті візит зійшовся.

Якщо ж тільки на концерті, то до "Арени" найближче буде "напівспартанський" мотель "Катерина". Але мотелі біля об їздної, я думаю, ви у курсі, яку у нас славу мають :) Гостям не рекомендую :)

13. WestUkraine

Яку мають?! :mocking: Звідки знаєте, бували?! :haha:

14. stoprussian

stoprussian Member

Та взагалі то не кататися.Але я це діло люблю і буваючи у різніх містах при нагоді відвідую картинг,як що він є та ще й якістний.Не переймайтесь)

15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

картинг є на стадіоні арена-львів

galaxy SIII

16. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Вірю, що квартир в центрі нема - туристів зараз справді дуже багато. По "районах" може і є вільні, не знаю.

17. stoprussian

stoprussian Member

А де саме?Бо вчора були там,побачив там тільки складені шини,та хтось катавсь на мотоциклі та вчивсь на машині Більше нічого там картинг не нагадувало!

18. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Саме там. Зі старих шин складена картингова страса. Можливо вчора не було картингу бо парковку розчищали до концерту ОЕ

19. timiz

timiz миється в бані

Хочемо з друзями поїхати до Львова на 5 днів, просто походити-подивитися визначні місця та попити пива. До цього в столиці ми були, але не так довго. Нам порадили подивитися квартири. Бюджет у нас 4000грн / 2-ох кімнатна квартира /4 чоловіки / на 5 днів. Спати ми практично не збираємося, так як хочемо насолодитися, як денний, так і нічним життям міста. Підкажіть, чи безпечно так знімати квартиру? Дякую!

Останнє редагування модератором: 28 тра 2015
а де твій аватар? :)