Хочу приїхати до Львова погуляти

Тема у розділі 'Підкажіть туристові', створена користувачем Sergey Mavr, 4 жов 2012.

1. Ivan Sirko

Ivan Sirko Member

Я теж вірю в краще, але говорю про реальність.

---------- Додано в 22:46 ---------- Попередній допис був написаний в 22:44 ----------

В якому тоні?:)

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

В осуджувальному, навіть, радше, в зневажливому, який виокремлює шрами на лиці міста, а не показує його достойні сторони.
    Це не про Львів. Це більше про Київ (коли буваю в Києві, то отам починаю розуміти, що таке шалений темп життя і шум.) Львів - спокійне, розмірене європейське місто.

• Подобається Подобається x 2
  3. Ivan Sirko

Ivan Sirko Member

Я не

Я не осуджував і не зневажав, а просто ще раз сказав, що "шрами на лиці міста" всюди одинакові, а достойні сторони - подумайте глибше над тим, що я написав і побачите їх... .
    Шум, суєта, неймовірний темп життя - а ви подумайте в якому це значенні написано, прочитайте ще раз, і скажіть...!

4. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ну, сьогодні зранку спокійне. А учора та в суботу на площі ринок шум-гам, безумні люди на цих вело-барних стійках. :)

5. Bambook

Bambook Persona non grata

отут є:
    http://www.top-10.lviv.ua/uk/residence/

6. micgeronimo

micgeronimo New Member

Добрый вечер, большая просьба помочь с организацией подарка.
    Хочу сделать своей девушке сюрприз на день рождения, приезжаем во Львов 30го июня.
    Нужна крыша с хорошим видом, по возможности стол и стулья(в любом состоянии внешне, я привезу с собой ткань чтоб их накрыть, главное, чтоб можно было сидеть.)
    Естественно готов оплатить Ваши хлопоты.
    Пишите ЛС

7. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Посоветовал бы, но их ПРАВДОЙ накрыло.
    Нормальный город, хорошие люди.
    Стыдно за них.
    А по сути, такси на вокзале, до центра, а там вас опознают и сами предложат. Хорошая квартира в центре дешевле гостиницы.

---------- Додано в 19:42 ---------- Попередній допис був написаний в 19:31 ----------

А что не так сказал, что набросились? Даже когда Городоцькую в хлам разбомбили турки, и то до Оперного до вокзала 20 грн было. Жируй-не хочу.

8. stoprussian

stoprussian Member

Добрий день,шановне панство!Хочу привезти свого малого (9 років) на святкові дні до вас,показати йому справжнє Європейське місто та відсвяткувати разом з вами День незалежності. Підкажіть будь ласка де у вас в центрі краще заселитись на декілька діб?Знайшов квартирку на вул.Вірменьський.Там добре?Не дуже галасно?Немає поруч смітникив,каналізаційних витоків? Хочеться тільки приємних вражень)))Заздалегідь вдячний за відповіді!

9. Alicia

Alicia Well-Known Member

А який номер будинку на Вірменській? Там кафешок повно, столики на вулиці, і відповідно шумно. Запитайте, чи виходять вікна на вулицю, чи у внутрішній дворик. Якщо в дворик, то можете бронювати (от тільки дворики різні бувають, від запахів, на жаль, у Львові ніхто не застрахований). Дивіться фото квартири з двориком (попросіть,щоб фоткали не лише квартиру), бувають цілком пристойні, відремонтовані.

10. stoprussian

stoprussian Member

Зрозуміло!Дякую)))

11. сніжинка

сніжинка Well-Known Member

Вірменська для проживання не дуже комфортна. Але, можливо, знайдете хороший варіант ( хоч це досить складно). На Вірменській ну дуже старенький житловий фонд, специфічні дворики ( "нешановне панство" використовує їх часто не за призначенням ( щоправда, зараз на багатьох під їздах принаймні кодовий замок, то хоч так трішки вберігають), кафешок на Вірменській дуже багато ( але у Львові музика в центральній житловій частині не лунає після 22.00, так, щоб шум створювати, проте є нюанс: оскілька кафешок достатньо, а кондиціонери не можна облаштовувати на фасаді, вони виходять у дворики-колодці. Як і витяжки з кухні. Тому може бути шум і запах в подвір ї. ) Ви, якщо знаєте адресу, напишіть номер будинку, де будете зупинятися, а ми вам підкажемо його "місцерозташування".

---------- Додано в 21:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

на "Арену Львів" на концерт "Океану Ельзи"- от де буде святкування 24 :)

12. Alicia

Alicia Well-Known Member

Музика не лунає, але шум від голосних розмов все-таки буде відчутний. Та сама Дзига і кафешки поряд з нею, працюють до 01:00. Столики на вулиці знаходяться.

13. stoprussian

stoprussian Member

Дякую! Та зателефонував сьогодні на ту квартирку,а мені відповіли,що вона вже заброньована (хоча по датах я дивлюсь і бачу,що вільнао_О).Ну то таке ). Ну тоді підкажіть може ви,де краще буде оселитись? Щоб і е дуже далеко від історичного центру і в той же час затишно і красиво?
    P.S. Нє,ну як що поталанить з квітками,то можна б було і на концерт ОЕ сходити:rock: Почом були/будуть квітки?

14. Finya

Finya enjoy the silence

В готелi "Днiстер") Центр, повна тиша)

• Подобається Подобається x 1
  15. stoprussian

stoprussian Member

нєєє,готель не хочу) Домовився сьогодні з власником житла на вул.Липинського.Подивився на мапі-здається,що не дуже далеко від самого центра Львіва. А так,телефонував сьогодні куди тількі міг-кажуть що вже все занято або ціну луплять таку,шо аж страшно сказати:facepalm:

16. сніжинка

ціна питання? бо тут така справа, що хочете приїхати на святкові дні. А житло на такі дні зазвичай бронюється задовго і важко знайти власне у центрі щось хороше. У мене знайома на три дні хотіла приїхати , то у межах 300 грн за добу все зайнято. Навіть у віддалених трішки від центру р-нах, але із зручним доїздом хіба дорогі люкси в готелях залишилися

Ось проглянула навіть сама : гот. Дністер- залишився люкс за 1015 грн на добу
    гот Львів -люкси по 700

Віддалені від центру, але із зручним доїздом- "Гетьман", "Супутник"- лише люкси
    Нота Бене- напівлюкс і люкс лише вільні по 900 і 1000 грн.

Готель мабуть не знайдете. Спробуте ще по" Вашому магазину" обдзвонити і по ріел естейт сайту. Але доступні пропозиції до 300-400 грн за добу уже важко знайти в р-ні центру і близько до нього.

---------- Додано в 14:54 ---------- Попередній допис був написаний в 14:51 ----------

о, вже відписали скоріше :)

Липинського недалеко від центру, але теж залежить від номера. Бо Липинського починаєтьс від 700 річчя, де можна пішки до Оперного дійти і тягнеться аж до Богдана Хмельницького ( а це такий у нас в місті колишній промисловий р-н, де ще і зараз дещо працює) і звідки лише маршрутками до центру виберетеся ( але ходять тут добре)

17. Alicia

Alicia Well-Known Member

Не так і близько... Я б не розглядала все, що далі міленіуму в тій стороні.

Познайомилися зараз з харків'янами, які живуть на Валовій, умови ніби суперські на фотках, а виявилося, що перед вікнами мусорні баки - запах такий, що вікна не відкриєш.
    Я б вам радила дивитися на бічні вулички проспекта Шевченка, або поряд з парком Костюшка.

18. stoprussian

stoprussian Member

Ойо!Що ж я таке написав:facepalm:Не Липинського,а Витовського (поряд з вул.Грецькою).Це далося взнаки хвилювання:pardon: Домовились за 240 грн.:dancer:
    P.S. Так а що з квитками на ОЕ ? Чи можна ще придбати?

19. сніжинка

совсєм другоє дєло :). До центру і на трамваї чи пішечки дійдете за 20 хвилин прогулянковим кроком. Та і Парк культури поруч ( старенький наш, ну але вже як є)
    НЕ знаю. тутечки гляньте http://kasa.in.ua/ua/events/view-okean-elzy-lviv.html#buy

або тут http://lviv.karabas.com/ru/--order/286795420.html

20. stoprussian

stoprussian Member

а де твій аватар? :)