Хочу познайомитись з дівчиною

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Lostin Lviv, 14 лис 2010.

1. nastinka

nastinka відсутня

начиталась.)
    ну і санта-барбара.
    я знаю людей яким вже 40. і вони досі не жонаті. кожному на свій час.
    загалом знайомство в інтернеті це тупо на мою думку.
    хоча був у мене один випадок. але я не буду його тут розголошувати :)
    було все файно. але закінчилось моїми сльозами. хоча наразі ми файні друзі)
    тому. не в зовнішності справа, а у тому, що в середині, що в душі, головне бути чесним з собою та іншими.

• Подобається Подобається x 6
  2. Lostin Lviv

Lostin Lviv Well-Known Member

Таке буває практично у всіх,незалежно від того,де познайомились. Там де є почуття,завжди будуть сльози,або в хлопця,або в дівчини. Це як день,і ніч.

---------- Додано в 12:22 ---------- Попередній допис був написаний в 12:19 ----------

Ага... Якби я жив хоча б сотню років,і помирав молодим,можна було б чекати і до 50-ти... А тут бачите,який косяк,можна і до тридцятки недотягнути... Вмерти,так і ніразу нікого взаємно не покохавши... Це надважкий тягар,навіть для того світу!

• Подобається Подобається x 2
  3. redfox

redfox Well-Known Member

я терпеливо прочитала всю тему и вот мое мнение! Молодой человек - вы по какм то причинам не имеете подруг/друзей и не умеете общаться, пришли сюда - так давайте, общайтесь, не умеете знакомиться - не имеете ничего, а требования и стереотипы - ну чисто ПРЫНЦ! вы много хотите от девушки, а что вы ее можите предложить?
    вы интересный собеседник? богаты, цинитель ван гога? что вы можете предложить?
    что значит жить как все???
    это как????

вот я барышня, правда уже занята, давайте, тренируйтесь!
    попробуйте меня заинтересовать, попробуйте со мной общаться!
    а не скулить!
    я так одинок!!!! а что ты сделал. чтобы эого не было - цинично ипешь все что движится - ты используешь - тебя используют!
    what goes around - comes around

• Подобається Подобається x 9
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  5. redfox

redfox Well-Known Member

ну и я тоже от ван гога не в восторге, хотя пара приятных моему глазу работ есть!)
    недавно была на выставке пикассо - впечатлений масса, но не понравилось - не прониклась! я склонна к пониманию искусства а не к понимаю того, как ктото другой расписывает ручку

• Подобається Подобається x 5
  6. nastinka

nastinka відсутня

погоджуюсь.
    харизма рішає)

7. redfox

redfox Well-Known Member

не согласна - проблема - это тношение человека к происходящему! конечно, проблему между двумя людьми всгда будут - другой вопрос на сколько вам этот человек нужен, чтобы эти самые проблемы решать - проще всего сказать я так одинок мне так плохо и ничего не делать - это эгоизм!

8. nastinka

nastinka відсутня

я звичайно ладна тут сперичатись. але я не буду. бо форум можуть читати всі.
    тому.
    повірте, коли вам добре й чудово, а потім все в один момент обривається за одної дурної ситуації, і з вами рік після цього не говорить, і щодня коли встаєш з ліжка і думаєш про то, і просиш в думках вибачення, що той камінь носиш щодня, звичайно я то все розказала, коли втекла з країни, бо якщо би сказала в очі ніде б не поїхала і почалось би знову, а я то ледве пережила)

• Подобається Подобається x 3
  9. redfox

redfox Well-Known Member

все проблемы в мире от того, что два человека не могут поговорить! а может и было бы лучше договориться - ПОНЯТЬ что и как!)

10. Lostin Lviv

Побути разом годину часу раз,чи два рази в тиждень,і то,небезплатно,це хіба так багато? Це МІНІМАЛІНІ ВИМОГИ! Я не прошу,і не шукаю неможливого. На кого сь дівки вішаються пачками,готові горлянки перегризти одна одній,за право затрахати "жертву",а цій жертві глибоко наплювати на почуття. А той,хто шукає почуття,чомусь має лишатись обділеним до кінця життя. Навіть за грощі ніхто не погоджується скоротати на годину вічну самотність... Це добиває! Нехочеться далі жити!

11. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

Ви не думали, якщо хочете "справжніх" почуттів, то вам не потрібні ті дівчата, які пачками вішаються комусь на шию
    а тим більше

• Подобається Подобається x 1
  12. redfox

redfox Well-Known Member

вот, в этом ты весь -
    самотнисть и все такое
    1 что значит провести время вместе????
    время - это самое дорогое богатство, которое не за какие деньги не купишь? что ты можешь предложить?
    2. не надо думать о своих чувствах к девушке - нужно думать о САМОЙ девушке!
    вы самовлюбленный человек! вам не любовь нужна а жалость к себе , которой вы упиваетесь, а здесь еще и зрители!)
    смешно по меньшей мере!
    давайте общаться!
    вот, я готова уделить немного времени, как и другие форумчане!
    попробуй не ныть, а заинтересовать меня!
    ты же не в церковь пришел! у меня, как и у других проблем хватает!
    а чцвства - это такая магия, которая рождается непонятно когда и непонятно при каких условиях! и еще - прежде чем чтото получить - нужно чтото отдать!

• Подобається Подобається x 5
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Може мало платите?:scratch_one-s_head:
    Кіко за годину получаєцця?:sorry:
    хоч плюс-мінус?
    А,взагалі...еєх...

• Подобається Подобається x 6
  14. Lostin Lviv

від 500 грн

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

О!

Більше року минуло. Змінилось щось?

16. Полковник

Полковник миється в бані

Да, давно пора уточнить.
    У нас и есть что предложить:

17. redfox

redfox Well-Known Member

да, очень интересно... хотя люди с годами меняются в большинстве своем в худшую сторону...

18. Lostin Lviv

Дівчину для стосунків ще не знайшов,хоча реальних знайомств було багато. А тут нові дівчата не з"явились на сайті за цей час?

19. redfox

redfox Well-Known Member

а старые не устраивают?

20. Lostin Lviv

Старі занадто гонорові. Їм потрібні відповідні хлопці. А я хочу знайти щось простіше,як то кажуть "по собі".

а де твій аватар? :)