Хочу познайомитись з дівчиною

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Lostin Lviv, 14 лис 2010.

1. Filosof

Filosof Well-Known Member

Я не розумію Вас. Що означає "хтось би полюбому підібрав"? Треба себе поважати. Я не хочу, наприклад, щоб мене хтось би підбирав. Краще прожити самій. А стосовно того, щоб натовктись з друзями, то послухайте мене. Я знала одну людину, яка тоже захотіла відірватись з "друзями". Зараз той хлопець (доречі ваш ровесник) - на кладовище. Бо він був благонадійний, працював, освіту мав. А вони усі - алкоголіки. Здогадуєтесь, що трапилось?

• Подобається Подобається x 3
  2. Lostin Lviv

Lostin Lviv Well-Known Member

Часто сваримось,а що?

---------- Додано в 21:11 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ----------

Вам і не зрозуміти. Просто я дуже багато років провів у самотності,і зараз вже не знаю,що в цьому житті правильно,а що ні!

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Альо, хлопче!
    Не дивись, що я пишу українською, я народився у мусульманській країні. Ще раз почую подібний "вяк" на адресу Іспаночки - приїду і ЗАРЭЖУ!
    Ясно?
    Не чую відповіді!

• Подобається Подобається x 10
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Куди ж нам грішним зрозуміти таку ВСЕЛЕНСЬКУ самотність...:sad:

• Подобається Подобається x 1
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Взагалі і самотність теж буває краща, а буває гірша. Декому дуже добре допомагає подумати про те, що комусь взагалі зле. Наприклад людина самотня і плюс до того дуже хвора, чи каліка. Звичайне бажання гульнути - та ні з ким, можна опанувати.

Хотіли б помінятися місцями?

• Подобається Подобається x 8
  6. Nevermind

Nevermind Просто персона

Та Ви що! о_О 30 років - це ще так мало. Жити ще і жити.

Проблема Вашої самотності - в тому, що Ви занадто на цьому зациклені. Але кохана дівчина - це таке: сьогодні немає, але через пару місяців вже є, і не буде ніякої проблеми!

Треба жити, треба знайомитися, і не занурюватися в депресію!

• Подобається Подобається x 12
  7. Romko

А,взагалі,немає готового рецепту... Те,що добре для одного - смертельне для іншого. Про це я тлумачив в гілці "Доля і вибір",правда,в силу свого косноязичія і скудості ума,не зумів донести свою мислю. А полягала вона в тім,що ніхто з нас,сущих не має жодного вибору. І,лиш тому,що кожен з нас є тим,ким є,ким його зробила доля,кожної секунди змінюючи нас...від перших обпісяних пеленок...першого усміху...першого плачу...до нинішнього дня. Кожної секунди перед нами відкривається кілька варіантів...куди піти...як вчинити...але йдем ми ОДНИМ шляхом,чинин ТАК,а не інакше... От,зараз я з малою,як завжди на цвинтарі...ще трохи полазим...попереду ніч...і я буду поряд з нею. І це лиш тому,що я ТАКИЙ. Був б я ІНШИМ,то плюнув на все і почав "зажигати"... Але ДОЛЯ...

• Подобається Подобається x 7
  8. antique

antique embarrassed

Читала, читала, на цьому пості не втрималась) Моя думка: нема у Вас проблем. Це Ви дуркою маєтесь від бездіяльності(не ображайтесь). Почніть працювати, і побачите, що життя налагодиться. В т.ч.особисте.
    Все робиться не просто так... Може, і у Вас з'явиться сім'я, коли будете здатні її утримувати.

• Подобається Подобається x 14
  9. Lostin Lviv

Я попросив вибачення за ту фразу.

10. Filosof

Мене дивують Ваші слова. Можливо у Вас не склалося особисте життя. Але невже немає ніяких друзів, приятелів, знайомих? Ви ж десь навчалися, працюєте (чи працювали), виходити у люди. У мене немає чоловіка, але я спілкуюсь з сокурсниками, знайомими, сусідами. Здається мені, що Ви щось недоговорюєте. :blush:

• Подобається Подобається x 3
  11. Lostin Lviv

Сьома сторінка... Замість довгоочікуваних знайомств,дружби,підтримки почались погрози... Да,правий був один з учасників,не варто було сюди писати. Модератори,можете закривати тему,а ще краще,видаліть її взагалі. Я йду з цього
    сайту,навіть бажати наостанок нікому нічого небуду. Щасливо!

12. Romko

А якої ви чекали підтримки?
    Взагалі...опишіть свою проблему?
    У вас фізичний дефект,який не дає вам налагодити особисте життя?
    Вас мучить невиліковна хвороба?
    Ви прикутий до ліжка?
    У вас на руках важкохвора дитина?
    Що трапилось?
    Самотність?
    Що ви знаєте про самотність?
    Знаєте...картина вимальовується нєахті...:nea:
    28-ми-літній мітрофанушка,котрой боїться навіть близько підійти до дівчини(а раптом по писку хтось дасть?) возжелал,щоб тут всі забігали з носовичками і слюнявчиками...

• Подобається Подобається x 11
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мдяяя:scratch_one-s_head:з гумором теж проблеми...

• Подобається Подобається x 12
  14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Та не бійтеся. Навряд чи Ви зможете образити дівчину.

Ой... Іспаночко, вибачте, такого мачо нашугав. Ви не дуже сумуватимете?

• Подобається Подобається x 8
  15. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Заливаю сльозами клавіатуру:)))

Ну чессне слово,реакція щонайменше дивує..Які погрози?Навпаки,вам намагались давати поради,взнати вашу проблему,її причини,хотіли вам допомогти..Просто ви не приймаєте і не сприймаєте тої допомоги.

Однозначно.:sad:На жаль..

• Подобається Подобається x 11
  16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Цими словами Ви ображаєте дівчат, які люблять не "міцних, наглуватих, багатеньких, язикатих батяриг", а звичайних простих хлопців. І ці дівчата зроблять висновок, що вони не чарівні леді.. для Вас. І знаєте що? Їм буде байдуже, що думає такий хлопець, який по вуха засів в степеотипах. Таким дівчатам просто не потрібні мачо, які скачуть з трояндою в зубах, щоб затягнути в ліжко і "натовктись". Таким дівчатам Ви непотрібні. Тому і не можете собі нікого знайти, від чого ще й злитесь на дівчат. А насправді не там проблему своїх бід шукаєте.

---------- Додано в 04:04 ---------- Попередній допис був написаний в 03:59 ----------

А взагалі Лостін міг би до Сергія написати - вони б могли стати чудовими друзями :))) Вже собі уявила, як сидять за пивом і обговорюють дівчат-стерв :)))

• Подобається Подобається x 6
  17. Lostin Lviv

Як же не хочеться вертатись до цієї теми... Останнє запитання: люди,хто знає,де у Львові можна знять дівчину легкої поведінки?

18. Filosof

Пошукай в інтернеті. Я не жартую. Там можна знайти оголошення повій. А ти думаєш, хтось на форумі тобі скаже, де можна купити дівчину легкої поведінки? о_О

19. Nevermind

Nevermind Просто персона

20. Romko

І зверніть увагу на місцеперебування топікмайстра

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)