Хочу познайомитись з дівчиною

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Lostin Lviv, 14 лис 2010.

1. Svitlunka

Svitlunka Well-Known Member

"Криївка":))

• Подобається Подобається x 2
  2. Sauer

Sauer Well-Known Member

Так щоб постійно то ні...хіба запросять чи ще щось...

• Подобається Подобається x 1
  3. Templar

Templar Дуже важлива персона

а я вже познайомився, тепер жалію!
    Во так!

4. poetka

poetka Дуже важлива персона

Чому?...............

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Про що жалієте? Що познайомивя, чи шо "ВО так"?:)

6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ну й настрочили ви поки мене не було:)
    Насамперед дякую всім за гарні слова - ви найкращі!:preved::man_in_love:
    Оце речення мене вбило..Як можна заставити себе когось полюбити?Я того не розумію і напевно ніколи не зрозумію.Кохання - це хімія,це щось таке невловиме,це те,коли ти не можеш пояснити чому ти любиш людину,бо приймаєш її такою,якою вона є - зі всіма недоліками і перевагами.Друг - це друг,знайомий - це знайомий,це люди,до яких ставишся з повагою,з якоми спілкуєшся..а кохана людина - це найближча,найрідніша істота...
    До автора - прислухайтесь до порад форумлян,повірте моєму досвіду - ця велика дружна сім"я(а за більш ніж два роки спілкування на форумі я їх впевнено можу назвати своєю сім"єю) поганого не порадить. Знайдіть роботу,яка вас захоплюватиме - тоді знайдете себе і зміст життя. Знайомтесь,розширюйте коло друзів - це також приносить в життя кольорові нотки.Частіше посміхайтесь і до вас потягнуться люди.А найголовніше - розвивайте почуття гумору(дівчата люблять веселих усміхнених хлопців з гарним почуттям гумору,а не набурмосених похнюблених, всобізаглиблених людей).Усмішка притягує:)

• Подобається Подобається x 17
  7. poetka

poetka Дуже важлива персона

Молодчина Іспанка,гарно сказала:good:

• Подобається Подобається x 6
  8. ovod

ovod Well-Known Member

[​IMG] - а отака?

9. Іспанка

То щойно був камінь в мій город?:))) на мою думка,будь - яка усмішка притягуватиме,якщо вона щира:)

• Подобається Подобається x 11
  10. Stavr

Stavr просто русский

да..... начали про знакомство - закончилось как обычно....

11. Lostin Lviv

Lostin Lviv Well-Known Member

Воістину романтична особа,Іспаночка! Вірите в кохання,почуття… Дай Вам Боже,щоб ця віра лишилась такою ж світлою,протягом всього життя,щоб Ви ніколи не знали,що таке горе,розлука,біда,і саме головне,щоб на вашому шляху зустрілась така ж чуттєва,віддана людина!
    Я за своє життя конкретно настраждався від нерозділених почуттів,не один раз доводилось їх вбивати,глушити прямо в серці,перемішуючи з розпачем,і заливаючи гіркими сльозами. Пізніше зрозумів,любити чарівні леді можуть лише міцних,наглуватих,
    багатеньких,язикатих батяриг,до багатозначного числа яких,я,звичайно,неналежу;так в генах закладено,а інших, «простих смертних»,які скачуть біля них,як кролики,з трояндами в зубах- відверто зневажати,насміхатись з нещасних,або,в ліпшому випадку,посилати в тупий ігнор,як нелюдину,як сміття! Тому тепер я до дівчат ставлюсь значно простіше. Подобається мені зовнішність,подобається її характер,ставлення до мене,подобаюсь я їй,все,для мене достатньо,можна жити і насолоджуватись одне одним. Набридне подрузі,захоче піти – насерматер,розстаємся спокійно,без емоцій,ще раз обіймаємось наостанок,запиваємо пройдені «почуття» шампанським,а зранку я вже шукаю собі іншу. Такий я,такі часи,таке життя!
    Дівчині з Одеси,гадаю,порадив правильно. Зустрінеться їй закоханий принц на білому коні,будуть стрибати разом до стелі,із запрокинутими назад очима,від щастя. Та поки він невідомо по якій дорозі їде,і в якому напрямку,тому чекати невідомо на що,ховаючи тим часом свої безцінні роки,свою молодість,свою вишукану жіночність,і красу,я вважаю,безглуздо!
    За інщі поради,адресовані мені від Вас,чарівна Іспаночко,висловлюю щиру подяку!

• Подобається Подобається x 1
  12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Горе,розлука, біда, негаразди,зовнішність ніколи не можуть стати на заваді справжнього кохання.Ти собі чомусь вбив в голову, що такий нещасний, бідний, скромний і це тобі заважає бути щасливим, повірити в себе.Ти просто слабкий, тобі бракує впевненості в собі.
    Думаєш Іспанка такий собі метелик, порхає по квітках, насолоджується життям? Це далеко не так.Але вона ніколи не скиглить і не скаржиться на життя.

• Подобається Подобається x 10
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Навіть я,старий вірю....:sad:
    Пам"ятаю,раз..в дєцкому садіку,на Партизанській...а...:scratch_one-s_head:....я вже про тото оповідав....:sorry:
    Карочє,любов є...о...:sorry:

• Подобається Подобається x 12
  14. Locke

Locke невиправний реаліст

І я, superстарий теж вірю.

• Подобається Подобається x 9
  15. Romko

Ну...та я,як ше сі викашлаю....то моцний...о....:sorry:
    Як в тій story

• Подобається Подобається x 8
  16. Locke

Locke невиправний реаліст

Подібна історія:

• Подобається Подобається x 12
  17. Іспанка

Вірю і мрію..Вірю в те,що мрії здійснюються,адже недаремно кажуть "Мрії матеріалізуються - мрійте правильно!".Без віри жити ой як важко..

Дякую.Я сподіваюся,що так воно і буде.

І я в таких ситуаціях була неодноразово і прекрасно знаю,що таке нерозділене почуття.Знову ж таки - значить то не було ваше,а ваше десь чекає вас попереду. Тим не менш поганий досвід - це теж досвід.Я не скажу,що я розчарувалася в чоловіках,але з тих ситуацій зробила певні висновки і тепер намагаюся не повторювати помилок минулого.До того ж завдяки тим нерозділеним почуттям я знаю,чого я хочу і хто повинен бути поряд зі мною.

Нуууу,що вам на то сказати.Стереотип,звичайний чоловічий стереотип.Страшенно не люблю стереотипів чи коли виставляється напоказ ота однобока позиція чи то пак гасло "Всі баби - дури,всі мужики - козли".Це абсолютно не так.Ми всі різні і кожен звертає увагу на різні речі.Якщо вам такі жінки - хижачки(назвемо їх умовно так) траплялися на життєвому шляху - це не означає,що всі дівчата починаючи від 19 і далі є такими.Значить,не там шукаєте.Знову ж таки,зміна кола спілкування,стилю життя,нові хоббі можуть докорінно змінити життя в кращу сторону.

Якийсь користувацький підхід,їй - богу..

І що - вішатись на шию першому ліпшому???Абсурд..Є в мене одна дуже файна коліжанка,але файна вона до того часу,поки мова не заходить про моє особисте життя - відразу починаються охи - вздохи,що мені вже 24,а мене ані сім"ї,ані дітей(до слова,вона вже 4 роки щасливо заміжня і має синочка) і закінчується все монологом про те,що мені треба знайти собі чоловіка.На її тираду в мене завжди є одне запитання - я що,маю вийти на вулицю з табличкою "Візьміть мене заміж" і кидатися на шию першому - ліпшому хлопові? Тому ,імхо,порада не надто хороша.

Ну порхати не завжди виходить і в мене бувають дні, коли "просто мені сьогодні гірше всіх"(с),просто я того стараюся не виносити на загал(просто інкили прориває і я пишу тут). Насправді я теж не впевнена у собі і в мене низька самооцінка.Але я намагаюся з тим воювати.Так,я скромна,так,я не завжди впевнена в собі,але я впевнена в тому,що та людина,яка призначена саме для мене покохає мене такою,якою я є - зі всіма моїми комплексами,недоліками,перевагами,капризами..

• Подобається Подобається x 10
  18. Lostin Lviv

Lostin Lviv Well-Known Member

Я б вийшов,якщо б не соромився... Хтось би полюбому підібрав. А що мені втрачати? Все що можна було,вже втратив і так... Краще з ким попало,але жити,нік коротати роки в самотності! Краще загинути в 30 років від сніду,але файно натовктись до того,відірватись по повній з друзями,ніж прожити ціле життя,але в самотності,і біді. Це моя особиста точка зору!

---------- Додано в 11:33 ---------- Попередній допис був написаний в 11:32 ----------

Нехай так і буде. Успіхів Вам!

19. Romko

Цікав знати,які у вас стосунки з мамою?

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А ще можна підкорити Еверест, працювати волонтером в дитбудинках, ходити на курси латиноамериканських танців, тобто спробувати власні сили, знати, що на тебе кожного дня хтось чекає і самовдосконалюватись кожного дня.

Але, звісно, якщо все це (а воно потребує сил фізичних і душевних, тобто, підняти сраку від компа) затяжко, то можна піти купити ширки і хвилин п'ятнадцять пожити дуже яскраво. Останніх п'ятнадцять хвилин.

Перепрошую за грубі слова в кав'ярні, але мене трафляє, коли хтось, не пізнавший більшої біди, ніж така, починає розказувати, що краще.

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)