Хочу познайомитись з дівчиною

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Lostin Lviv, 14 лис 2010.

1. gaby

gaby Member

І мені не подобається що все так вийшло, якось недобре. Шкода о_О

2. Peri

Peri Well-Known Member

[QU
    І не побачите!!!Ексклюзив,ро-зу-мі-є-те?!Всі тут один одному рідня - стрийни і стрийки,племінники і брати-сестри і т.д.:)
    Але якби ви включили логічне мислення,то зрозуміли б що наша Іспанка - як та дорогоцінна перлина,будь-кому,звиняйте,не віддамо!
    Тож спочатку розберіться з запитами,потім походіть форумом-познайомтеся з дорогою родиною,просто почитайте,а тоді і самі зрозумієте - тут у нас все най-най-най!:)

• Подобається Подобається x 11
  3. Saszko

Saszko Well-Known Member

нормально. настрій мен іпідняли:))

• Подобається Подобається x 1
  4. Peri

Peri Well-Known Member

....ну і по-темі,нарешті:mocking:- для знайомства з дівчиною,дуже помічним є почуття гумору.:)Це почуття допомагає і у решті життейських справ.:)
    ...хоча...дехто так далеко заходить,що стає професіоналом:gamer::girl_wink:

• Подобається Подобається x 12
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ви ні про себе нічого не розповіли, ні фотку не показали, і хочете, щоб Вас взяла та, котра тут вже не перший місяць, та і не перший рік спілкується, розповідає про себе, на зустрічі приходить, фотки показує? Цікаво получається.. Або інакше "і хто тут ще "перший ліпший"?

• Подобається Подобається x 7
  6. Lostin Lviv

Lostin Lviv Well-Known Member

Я не збирався нікому хамити! Мені просто самотньо,конкретно самотньо в цьому величезному місті! І на цей сайт я прийшов,з надією знайти друзів,дівчину,таку ж самотню душу,як і я,от і все. Якщо щось не так сказав,і,нехотя образив когось з учасників,будь ласка,пробачте мені! Просто настрій різний буває,можу всякого наговорити,а потім жалкувати. Шкода,подібних львівських форумів,на тематику самотності,практично немає.

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А я думаю, що добре, що немає форумів на цю тему.

Зате тут Ви можете знайти друзів. І не будьте таким вразливим, місцевий люд гострий на язик, але добрий. :)

Те, що Ви вмієте вибачатись - це плюс.

А Іспанка направду суперова кобіта. ;)

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Lostin Lviv.Ви б трохи відкрилися нам,розповіли про себе ,фотку закинули б у тему "Покажи личко..."А то справді виходить,що хочете все й відразу ,мало не список вільних дівчат і конкретних порад,залишаючись при цьому "темною лошадкою"Звичайно, наш форум не сайт знайомств,але як написала Un.Known,тут Ви можете знайти багато друзів.Не сприймайте всі наші дописи занадто серйозно.....склалося враження,що нерви Ваші оголені..

Приємного спілкування![​IMG]

9. comanche

comanche знайшовся

"як багато самотності" (с) Манфред

10. Filosof

Filosof Well-Known Member

Вибачте мене за грубість, але я по життю стикалася багато разів з такою ситуацією, коли хлопці не маючі ні роботи нормальної, ні зовнішності, ні освіти (я не кажу про диплом), ні ума - сміли до мене підходити. Я їх, тих хлопців, відправляла до біса, бо у своєму житті дуже багато досягла. Я трудоголік, я багато читаю книжок. У моєму житті була лише одна людина, яка була мені рівня.

11. Lostin Lviv

Навіщо ж зразу туди посилати? Неподобається хлопець,можна спокійно відмовити.Чи він приставав??? Тоді без питань! Всі ми різні,і,як кажуть,на кожен товар свій покупець! Особисто за Вас я дуже радий,життя пройшло недаремно. Але не у всіх так! Зовнішність в мене в порядку,освіта... Ну,вчитись у школі нелюбив,що тепер,піти застрелитись,чи стрибнути з багатоповерхівки? Але ВУз закінчив,дуже подобалась спеціальність,маю диплом... Нажаль,незгодився.
    А з роботою,як Ви вгадали,не в мене одного проблеми! Подивіться,що зараз робиться,мільйони безробітних. Вони,по вашому,не люди, не повинні шукати,і влаштовувати свої долі?

12. Filosof

Справа не в цьому. Повинні бути манери, освіта і бажання чогось у житті досягти. Більшість людей у нашому городі мешкають у комунальних квартирах, і я тоже. Це нормально. Людина має сама собі заробити на житло.

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

І я...ковтав....з 5-ти років...вірите,покакати навіть не можу без книжки...:sorry:
    Ніґди не мав...нормальної...а так хтів....:sad:

І я хтів бути подібним на того...ну...:scratch_one-s_head:....Ален Делона...о....:sorry:
    Не сподобив мене Господь...:sad:

Теж нема...навіть на цьвочок не маю шо повішати...:dntknw:

І того нема...та шо ж то таке....
    Вірите....смів.:sorry:
    І підходив.
    І не до їдної.
    І,навіть не посилали.:dntknw:
    І дурних серед них не було..(мені з ними просто нецікаво...таких в моєму оточенні не було...)

• Подобається Подобається x 8
  14. Filosof

Я тоже не красуня, якщо Вам цікаво. Профіль - ахматовський.

• Подобається Подобається x 2
  15. Sauer

Sauer Well-Known Member

Хм, я себе вважав дуже самокритичним...а виявляється не все так погано...
    діло за малим - довести це самому собі...

• Подобається Подобається x 1
  16. gaby

gaby Member

Lostin Lviv, а чого ви такий самотній, у вас нема друзів, знайомих? Я маю на увазі загалом, а не дівчат.

17. Lostin Lviv

Друзів завжди було мало. Серед знайомих... Ну бігали в дитинстві по вулицях,
    потім у всіх бізнес,сім"ї,діти... Їм вже не до мене! Де-хто виїхав за кордон,де-хто загинув... Залишок розійшовся по сектах... А у нові колективи,компаніі мене не приймали!

18. Filosof

Зрозуміло. о_О

19. Lostin Lviv

Я не знаю,чого хочу! Життя для мене давно втратило кольоровий блиск!

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм...шо вам порадити....
    купіт си кольоровий шнурок...
    Кольорове миделко...
    Ну...далі знаєте...нє?

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)