Хочу переїхати до Львова

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Tarasshum, 7 тра 2007.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Так.
    Оренда житла завжди проблема.

2. avatarwin

та навіщо та аренда взяв купив житло і живи , і це набагато дешевше, а ккраще купив не одно а два, і друге здаєш в аренду, тим самим за рахунок аренди оплачуєш своє, і маєш безкоштовне.Зісталося тільки як безкоштовно пристусуватися щоб ще кормили.

3. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

4. Sveta Nezola

Sveta Nezola New Member

Переїзд до Львова

Добрий день:uanew:Мені 23 роки, і я з міста Запоріжжя. В наступному році я хочу переїхати до вашого чудового міста. Дуже ж воно мені подобається, культурний центр країни все таки. Та й по духу близьке. Житло планую знімати. За професією я бухгалтер. Може в когось є якісь поради? Який район кращий для проживання (транспорт, ціна найму)? Як з пошуком роботи? Що важливо врахувати? Дякую за увагу:)

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не вистачить...

---------- Додано в 21:43 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ----------

з зарплатою бухгалтера, не район тре вибирати, а де подалі і подешевше шукати..

• Подобається Подобається x 1
  6. Sveta Nezola

Sveta Nezola New Member

Ви маєте на увазі передмістя?

7. Sveta Nezola

Sveta Nezola New Member

Що, Ви, хочете цим сказати? Чи ви просто хотіли мене образити? Якщо так, тоді за що?

---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:52 ----------

Пробачте, я не Вас мала на увазі. Невдало скопіювала

---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ----------

Пробачте, я не Вас мала на увазі. Невдало скопіювала

8. XAHTEP

XAHTEP New Member

вибачте за оффтоп. Я маю громадянство Росії (прошу сильно не штовхати) знаючи агит-про..., щороку їздили у гості на рождество, новий рік,.... оскільки велика частина моїх родичів мешкають на Україні в Закорпатьской області. Прошу допомоги проінформувати обстановку, у нас залякують, що мол проїзд по Україні не можливий роздягнуть, роззують, повний хаус в рабство продадуть)! родственики толком відповісти ні чого не можуть чи так це?. Хочу їхати поїздом через Киев-Львов-Рахов-... Не штовхайте сильно знаючи (чи нам так підносять) відношення до Росіян

9. prius

prius Well-Known Member

Знімуть з потяга і відправлять в АТО

• Подобається Подобається x 2
  10. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Це хіба що коли через лугандонію їхати.

11. Forpost

Forpost Стоїк

не всьо так просто,якщо фацет до 60-років, то ссадать в пункті пропуску Тополі або аналогічному і хфамілію не спитаються.Тре зондувати всьо детально ,перш ніж пускатись в подорож
    PHP:
    [CENZ][/OFFАстахов пояснивкого офіцери Держприкордонслужби можуть не пустити в Україну“Рішення про недопуск приймаються на пункті прикордонного контролюЯкщо особащо перетинає кордондоведещо їй необхідно в'їхати в Україну і матиме для цього підтверджуючі документи, які відповідають чинному законодавству України, то таких людей ми пропускатимемо». «Але в умовах проведення антитерористичної операції бажано утриматись від якихось поїздок”, - додав Астахов.

Без підтверджувальних документів в'
    їзд буде дозволено тільки громадянам РФякі прямують сім'ями з дітьми.[/OFF][/CENZ]

Останнє редагування: 9 гру 2014
  12. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Роздягнуть до трусів і шкарпеток, а на язиці випалять двоголову курку :)

13. manur

manur Well-Known Member

Маячня, однозначно.

Але, якщо це Вас таки насторожує, то елементарно можна їхати з Мацкви до Бреста, а з Бреста є купа автобусів до Ковеля, Нововолинська, Червонограда, Львова. А зі Львова до Закарпаття є вже купа варіантів.

14. prius

prius Well-Known Member

Всерівно знімуть з автобуса і відправлять в АТО

15. muravey

muravey Well-Known Member

А можно и дома посидеть. Если среди вас парни боеспособного возраста, есть высокая вероятность доехать до Хутора Михайловского, а там обратным эшелоном до Москвы, с печатью "Отказано во въезде в Украину"

16. manur

manur Well-Known Member

Не лякайте людей.
    Висока чи невисока, але вірогідність існує.

Тому й кажу до Бреста їхати. Бо на білорусько-українському кордоні така вірогідність зменшується в РАЗИ в порівнянні з російсько-українським кордоном.

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В яке АТО? Я рабів скуповую. Недавно нову плантацію прикупив.

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Їдьте ближче до АТО,там раби оптом дешевші набагато :mocking:

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

почім опт? Я б з десяток взяв..

20. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Вам шуточки, а у моего коллеги мать на Хмельниччине умерла, а его на границе развернули.

а де твій аватар? :)