Хочу переїхати до Львова

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Tarasshum, 7 тра 2007.

1. GuRzA

GuRzA Member

Мешкаю на кордоні з Донбасом, у побуті розмовляю російською (як і дужо моїх знайомих волонтерів, що допомагають нашії армії) - наш теж "гнати в шию"? І чи взагалі стоїть у Львові "мовне питання", чи якщо розмовляєш росийською - то патріот другого сорту?:bandera:

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

взагалі то "мешкають" в ЗУ кажуть, а про другий сорт ви загнули..

3. Forpost

Forpost Стоїк

я в рашці розмовляю російською ,ближче до літературноі( довбні часто мене не розуміють ) я що першосортний патріот рашки? ви вже заграли своєю руцкою мовай.не прагніть ставати у Львові тим ким ви не є .сніжна ніколи не буде львівянкою, і тільки ви всі долбані переселенці то зрозумієте і приймете ,то я вас кожного в сраку поцілюю

• Подобається Подобається x 2
  4. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Це точно!Мову легше вивчити,коли нею часто спілкуєшся:uaflag:

• Подобається Подобається x 1
  5. GuRzA

GuRzA Member

Такі люди, як Ви хиба не є візитною карткою Львова... А ким, перепрошую, можна стати у Львові? Якщо людина лайно - то вона лайно всюди. Між інним ота донецька вата дужо людей на сході дістала не менш ніж вас на заході.
    І я не у Львові, і не переселенка - якщо вже так.
    KARABIN: виникаючи зі слів Форпосту - про другий сорт я таки не загнула )))

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нєа, не є..

---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:50 ----------

Forpost, не весь Львів..

7. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Не зовсім так, як може бути візитною карткою Львова людина, яка мешкає поза межами України? :)

8. ysupoff

ysupoff New Member

Привет, Львовяне!
    Сразу скажу - мы из Крыма, (мы это я и мой компаньон), мы предприниматели, нам пофиг кто какого цвета кожи, на каком языке разговаривает и пр. Мы привыкли работать на не заниматься политикой и прочей ерундой.
    У нас есть небольшой капитал и еще планируем кое-что продать здесь в Крыму, поэтому рассматриваем разные варианты переезда и открытия бизнеса.
    В связи с этим следующие вопросы к вам:
    1. Как у вас обстоят дела с защитой частной собственности?
    2. Сильно ли прессую предпринимателей проверяющие и правоохранительные органы?
    3. Есть ли какие-нибудь изменения в лучшую сторону, в плане ведения бизнеса, после всех произошедших событий?

Короче, планировали переехать в ЕС, но если в Украине намечается тенденция к инвестиционному улучшению, то проще и лучше вкладывать в свое государство!

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а шо, в Крыму все так плохо? Кацапы не оправдали надежд?

10. prius

prius Well-Known Member

Мені здаєтся що формуєтся 5 колона яка розповсюджуєтся по всім містам України,яка потім буде репетувати путя прідііі і піднімати нащадків кдб -нквстів ака сніжна для завоювання нашої землі

11. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та то саме так i е, волаемо про то вже майже рiк, але спробуйте це доказати снiжним та мрочкiзмам.

12. сніжинка

сніжинка Well-Known Member

13. prius

prius Well-Known Member

О як образилась на правду ,що аж пять балів не пошкодували щоб заспокоїти внучку полковника

• Баян Баян x 1
  14. ysupoff

ysupoff New Member

Дааа, я смотрю у вас тоже всё плохо! Ну ладно, поедем в ЕС!

15. LibelleTextile

LibelleTextile Designer

Можливо хтось може підказати: потрібна однокімнатна квартира для сім"ї без дітей не дорого, район не так важливо, але звичайно, щоб не далекий). Власники дали термін в три місяці щоб з"їхати, бо в них там щось сталось... По оголошенням завжди попадаєш на маклерів тай ціни такі небесні...

16. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

05.11.14 16:24
    СБУ задержала диверсантов, готовивших теракты во Львове по указанию спецслужб РФ.
    ==================================
    Перед тим як здати "бєжєнцам" своє помешкання, зверніться в СБУ і перевірте цих самих бєжєнців"!!! Перестрахуйтесь ато можете мати великі проблеми!!!

17. Simonoff

Simonoff Member

Прочитав, що переселенцям з Донбасу відмовляють просто в оренді. А як відрізнити переселенця від непереселенця?
    Наприклад, я маю донецьку прописку, але останніх 1,5 роки мешкаю в Польщі. До того ще було 5 років в Києві.
    Наразі думаю вертатися до України, до Львова (завжди пободалось це місто). Фактично, буду переселенцем з Донбасу.

І що? Так само зіткнуся з проблемами пошуку квартири?

18. prius

prius Well-Known Member

19. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

Вже знаю випадок, що "біженці" з Донецька зняли квартиру, сусіди подзвонили, що двері чомусь відкриті і мебель день назад грузили... Приїхав власник квартири і побачив голі стіни... Всю побутому техніку і меблі вивезли. От і написав власник квартири заяву в міліцію, і копію паспорта "донєцких бєжєнців дав", от і шукатимуть в Донєцку наші львівські мєнти сім"ю "бєжєнцов"! :mocking:

20. Simonoff

Simonoff Member

Як то до моєї ситуації відноситься?:)
    Там є питання: чи зіткнуся з проблемами при оренді житла?

а де твій аватар? :)