Хочу переїхати до Львова

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Tarasshum, 7 тра 2007.

1. lightg

lightg Member

Та ну, я іноді дорогу питаюся в місцевих на українській - у відповідь чую російську) Вже звикла. І знайомі є з місцевих (і не одні), які все життя тут і на російський тільки і розмовляють. І всі радять не заморочуватися, а спілкуватися на тій, що мені зручно, бо з професійними та спортивними термінами швидко не виходить підібрати слова.

2. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

Шановні, Галичани! Якщо бачите, що по сусідству живуть так звані "бєжєнци", обов"язково повідомляйте про це правоохоронні органи для того щоб їх взяли на контроль! Зараз багато зброду з тих країв їде, які ненавидять все українське і можуть приїздити сепаратисти у наш чудовий край, який приймає НАЖАЛЬ їх гостинно, та вони невдячні цього не шанують і ненавидять нас! Для того щоб убезпечити НАШУ ГАЛИЧИНУ від терористів і їх родин, потрібно їх фільтрувати. Ато поки УКРАЇНЦІ гинуть там на сході визволяючи Україну від коричневої-фашистської-путінської чуми, їх родичі втікають до нас зі своїм "руССкім мірам" відсиджуватись! Будьте обережні!!!

• Подобається Подобається x 3
  3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Бєжєнці з проклятого даунбасу - це міна сповільненної дії. Шкода що Львів тупить і наші патрійоти лише коло шевченка горланять - а даунєцкіх треба просто гнати в шию, не менше. А ви, наївні-глупенькі-добренькі поні, з такими темпами через пару років чекайте в себе зелених чоловічків біля левів на Ринку.

Останнє редагування: 3 жов 2014
    • Подобається Подобається x 4
  4. сніжинка

сніжинка Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ой, та ну вислуховував це вже сто раз. На вас і часу шкода доказувати. А порухати мозгами фальшива толерантність не дозволяє?! Може я сам - психолог?! ))

6. Forpost

Forpost Стоїк

та то фальшива (русская)львівянка не трать на неї часу,

• Подобається Подобається x 2
  7. сніжинка

сніжинка Well-Known Member

І не набридло? в який то вже раз із дурнуватою маячнею ? Думайте собі що хочете :))) Може ще щось нафантазуєте .

• Подобається Подобається x 1
  8. avatarwin

я би про вас таке ніколи не могла сказати, і що тепер на форумі громада про вас подумає, ви повинні якось реабілітувати себе в очах громади. Просто запостіть справку від лікаря психіатра що у вас усе в порядку інакше не повірять.

9. Krimchak

Krimchak Active Member

Пропоную все ж таки повернутися до теми переiзду.

10. Vorchun

Vorchun Member

Добрый вечер форумчане!
    Может ли кто-то прояснить мне такой вопрос о работе. Какие во Львове есть промышленные предприятия и далеко ли (сам я специалист по автоматизации промышленного производства)?

11. Romansd

Romansd Well-Known Member

http://lviv.ukr-prom.com/

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Romansd, інфо столітньої давності, деяких підприємств вже нема, а деякі існують лиш на папері..

13. Vorchun

Vorchun Member

Romansd, спасибо за ссылку, посмотрю!
    А как живут белки в Стрыйском парке?

14. Krimchak

Krimchak Active Member

Ви цікавитесь на той випадок, якщо не підфортить з роботою? Тоді, мабуть, ружбайку на плече й у парк? ;)

15. Romansd

Romansd Well-Known Member

хм... ну я в них не ціавився ;-)
    але судячи з їх задоволених мордочок, незле ;-)

16. Vorchun

Vorchun Member

Не, если с ружжом идти - белки не поймут, и вообще - мы друзья
    ... ну во всяком случае в 73-м были друзьями:

Это хорошо, что у белок все по-прежнему хорошо!
    У нас сегодня ночью снег выпал. На балконе сугробы. Понятно, что еще растает, но все равно теперь это на пол года. Как говорила героиня одного известного фильма "Иногда кажется, что не одна зима а все двадцать". В городе "день жестянщика" - более 80 аварий.
    Я вот смотрел на gismeteo дневник погоды Львова за прошлые годы, похоже зима во Львове начинается в первых числах января, а в последней декаде марта уже настоящая весна.

17. Krimchak

Krimchak Active Member

Нагальні питання:

1) вартість оренди житла (особисто мене цікавить двушка у нормальному районі міста. Щоб у квартирі було опалення, хоча б елементарні мебель та горяча вода);

2) як ви вважаєте, скільки грошей на добу потрібно для нормального харчування у Львові? Без особливих забаганок маю на увазі.

Мета - вирахувати, який приблизно потрібен бюджет для проживання в Львові.

18. Whiff

Whiff Well-Known Member

Приходила хозяйка квартиры,рассказывала,что звонили ей маклеры и спрашивали не освобождаем ли мы ее жилье? Хотят видимо сдать ,но уже штук за 6 )))
    Это я к тому,что цены растут безбожно((
    Хорошую квартиру минимум тысячи за 4.Плюс коммуналка
    А насчет еды-тут кто как привык питаться.В нашей семье много денег уходит)) ибо любим вкусно и разнообразно покушать:)))
    Если вы один,то думаю где то 2-3 тысячи на еду

19. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

А ви зайдіть на сайт ВІП Шувар, будете мати приблизне уявлення, хіба що на м"ясо, яйця і сири ціни там трохи завищені: наприклад, куряче філе в магазинчиках на базарі коштує 51 грн (проти 58 на сайті Шувару), а в супермаркетах 46-48. Зате деякі овочі дешевші, ніж на базарі.

20. IICUX

IICUX Well-Known Member

Ну в мене на квартиру 350уо з коммуналкою . Це двушка, невелика але з ремонтом й гарними умовами.
    На їжу десь 4000-5000 грн на сім’ю. Але тут звісно як їсти. В мене фрукти на кожен день, запаси бананів більше ніж у Африці :) Скоро напевно обростемо шерстю :)

а де твій аватар? :)