Хочу переїхати до Львова

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Tarasshum, 7 тра 2007.

1. сніжинка

сніжинка Well-Known Member

2. cencio

cencio New Member

от не треба про тих паразитів. Вони спочатку все забьють своіми оголошенями все, так що власника знайти неможливо, а потім кажуть "без нас знайти неможливо"
    А ви вартіссть їх послуг дивилися? наприклад знімаю на рік за 3000грв, ще 3к пішло на послугу, відповідно за рік буде 39к грв. І насправді виходить що в місяць хата коштували не 3к а 3250грв. Є різниця? тому нехай їх послугами і користуються приїжі. А нам треба шукати самим і не казати що то неможливо.

невже? зробив невеликий пошук по базі по двушкам http://bit.ly/1oQkGsP
    так, вони зараз десь в районі 3к грв, але такого щоб дешевше неможливо було знайти ще нема.Ось кілька прикладів
    http://nomakler.com.ua/item/5980 на виговського за 2500
    http://nomakler.com.ua/item/5740 дорошенка 1600 (хз. наскільки вже актуальне)

3. Bellezza

Bellezza New Member

Доброго дня,шановні мешканці форума!:)
    Сподіваюся на вашу пораду.
    Вирішили на місяць залишити Одесу та пожити у Львові.
    Скажіть,будь ласка,скільки приблизно коштуватиме оренда 1-кімнатної квартири у центрі міста?
    Бачила на різноманітних сайтах ціни приблизно від 1800 грн.за однокімнату квартиру.
    Чи відповідає така ціна дійсності?
    І ще одне питання:орендодавці взагалі згодяться здати квартиру лише на місяць?
    Ми хотіли б приїхати у жовтні,наскільки в цей час великий попит на житло?
    Заздалегідь дякую за відповідь!:)

4. muravey

muravey Well-Known Member

то цена долгосрочной аренды. На месяц, вероятно, вам придется снимать по цене посуточной (хотя могут попадаться варианты таких людей, как вы сами - уезжающих на время / на отдых). Ну и да, это - пожалуй минимальная цена из вообще возможных сейчас за квартиру в жилом состоянии, где по въезде не нужно менять замки и сантехнику, вешать шторы и покупать чашки с ложками.

5. Bellezza

Bellezza New Member

Дякую за відповідь!
    Можливо,знаєте,де є велика концентрація людей,які від*їжджають на деякий час,а житло здають?
    Можливо,існує який-небудь ресурс на цю тему?
    Знаю лише про ейрбінбі,шукала там варіанти,але у них лише подобова аренда квартир у Львові.Хоча загалом на ейрбінбі можна знайти житло на будь-який строк...

6. muravey

Bellezza, поищите Вконтакте группу про жилье во Львове без маклеров. Возможно, найдете вариант по душе...

7. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Шукайте оренду від 200 доларів по курсу. Щось нормальне і просте для однієї особи, яка лише починає жити чи будує сім'ю можна знайти від 300 уо. Щось придатне для життя сім'ї - 350-500 уо.

8. Bellezza

Bellezza New Member

Дякую!Почала шукати там,поки що результату нема,але можливо щось і знайдеться.

---------- Додано в 19:23 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ----------

Матиму на увазі,але нам на місяць лише треба,ми не плануемо переіздити для постійного проживання у Львові.

9. LAGIDNA

LAGIDNA Active Member

10. Alicia

Alicia Well-Known Member

Bellezza, якщо тільки на місяць, то взагалі можуть порахувати, як подобово. Навряд чи на місяць здадуть, або довгострокова оренда, або подобово зі знижкою, що ви на місяць приїдете...
    Може на каучсерфінгу пошукати? Там взагалі безкоштовно житло можна знайти (хоча сумніваюся, що на місяць). Але тоді ви мусите там своє житло в Одесі запропонувати для проживання, ну щоб по-чесному було.
    В жовтні ще сезон є, до нового року-різдва завжди все щільно забукано.

11. muravey

Здамо однокімнатну квартиру на Левандівці на місцяць (можливо і триваліший термін). 2 пов, холодильник, газова плита, мікрохвильовка, музичний центр, пічне опалення, газова колонка для нагріву води.

Терміново, 1300 грн, без посередників.

Контакт в ПП

Админ паблика Lviving Вконтакте написал ;)

Останнє редагування модератором: 1 вер 2014
  12. Krimchak

Krimchak Active Member

Не знаю навіть, скільки ще протримаємось у Криму. Той, хто не жив серед ворогів, наврядчи мене зрозуміє. Поїхали би раніше, але я не можу жебрачити та жити за рахунок допомоги. Работа є, можу працювати в будь-якому місті у дістанційному режимі. Вот як накоплю гроші, хоча б стартову суму, тоді й стартанемо. А поки що придивляємось та потерпаємо.

• Подобається Подобається x 4
  13. Olisava

Olisava New Member

Доброго дня, шановні!
    Скоро переїжджаємо до міста Львів з Криму (не біженці). Скажіть, як відносяться у вас до россійськомовних, та чи дуже складно з роботою? Я розумію, що більшість негативних казок про западну Україну - лише казки.
    Дуже подобається місто, багато раз були у вас як туристи, хочеться знайти себе саме там. :)

14. сніжинка

сніжинка Well-Known Member

ви цю темку почитайте- тут на такі питання вже стонадцять разів відповідали ( бо у всіх переселенців хибне враження "до", що тут російськомовних на сніданок їдять. Нормально відносяться :). Так само, як і до україномовних, і до польськомовних і вірменомовних і т.п. З роботою- складно. Хоча залежить ще від вашої спеціальності і професійних навиків. Все решта ( чи буде вам комфортно)- залежить тільки від вас. Наскільки ви зможете прийняти для себе традиції Галичини. В Галичині далеко не кожному легко пристосуватися ( до речі, кримчани, які вже освоїлися у Львові, значно легше адаптувалися, ніж деякі громадяни зі Сходу). За місяць-два, коли проходить перша "ейфорія" містом і починаються будні, тут вже від самих людей залежить. Львів "приймає" тільки тих, хто врешті-решт може "прийняти" його. Тоді буде комфортно

п.с. з житлом ( пошуком) кримчанам теж у Львові легше ( на відміну від переселенців зі Сходу,якийм уже просто відмовляють:)

• Подобається Подобається x 1
  15. Olisava

Olisava New Member

Дуже дякую, заспокоїли, у деякому сенсі) А темку ще почитаю, велика вона для одного вечора..
    Я самостійно ще не навчилася жити, от і турбуюся..не хочу вкладати усі життеві та фінансові турботи на хлопця.
    Що ж, сподіваюся на взаємні, добрі стосунки з містом ;)

16. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ше одна наiвна понi, чи то пак едiнорожка. Ну, ну, слухайте снiгову, приiздiть, тут вас дуууже люблять.)

17. avatarwin

перестаньте лякати людей, краще голою дупою страхайте їжака

18. prius

prius Well-Known Member

А чого лякати? Якщо хочуть жити у Львові назавжди то мусять вчити українську мову,якщо туристом то і кацапскої старчить

19. Olisava

Olisava New Member

Цьго трололо не лякаюся, одразу ж видно)

Мову знаємо, і з місцевими вільно можемо спілкуватися. Просто акцент чутно, та між собою бажаємо спілкуватися на рідній.

20. prius

prius Well-Known Member

Між собою хоч на трансгалактичній,акценту не встидайтесь ,чим більше будете спілкуватись на українській мові тим ліпше її будете знати

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)