Хочу переїхати до Львова

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Tarasshum, 7 тра 2007.

1. Uganka

Uganka Well-Known Member

Від 300 у.е. +КП

2. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Данило яневський про українців

• Подобається Подобається x 6
  3. Finya

Finya enjoy the silence

Це перший рiвень приналежностi до украiнського свiту) Вiдповiдаеш - гаразд! I питання знiмаються.

• Подобається Подобається x 1
  4. morze

morze Well-Known Member

А, ось другий рівень, там ширше!

5. Forpost

Forpost Стоїк

У них не українців з цим велллика проблема бо до приміру я можу ніц взагалі не робити бо я ним є.

Надіслано з мого GT-I8190

6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

чий Крим?)

• Подобається Подобається x 3
  7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Тема знову відчинена. Уважно читаємо перше повідомлення теми

Останнє редагування: 6 сер 2014
  8. yura m

yura m Active Member

Думаю все залежить від того який у вас бюджет і що вам подобається.
    Жити в місті чи за містом. Родив би з покупкою не спішити і взяти щось в оренду, а самому на місці поїздити і подивитись і в місті і за межами, і самим вибрати що більше до душі лежить. А після цього вже купувати. У кожного свої уподобання томі радити тут важко. Якщо якісь конкретні запитання то вам підкажуть а так це дуже важко.

9. сніжинка

сніжинка Well-Known Member

залежить від помешкання і району. ось тут дивіться для орієнтиру http://vashmagazin.ua/nerukhomist/orenda-dovhotryvala-kvartyry-budynky/. Сихів у нас найбільший за пропозицією житла р-н - тут двокімнатки з ремонтом в цегляному будинку в середньому від 2500 -3000 грн ( тобто 250-300 у.о.. але з теперішнім курсом в грн так виходить). В панельках і без особливого ремонту- можна і за 2000 пошукати. Комунальні- цьогоріч взимку може і більше 1000 потягнути . Серпень-вересень- не дуже вдалий період для пошуку житла: пропозицій небагато, ціни високі

геть налякаєте дописувачку :). сприйме все за чисту монету.Цікаво, у якій же сфері така робота. яка розпочинається з гімну?
    від 1500 , якщо власне приватний і якщо пощастить. А так- біля 2000 грн. "Калинка" 1500міс, садок п. Інни зараз здається по 150 грн в день, п. Ганни ( тепер він - "Золотий ключик")- теж в такій ціні, Фастер кідс ( який уже успішно припинив своє існування)- був по 3000 грн, Ерудитеня- біля 2000 грн.
    По 800 грн хіба "Манюня", але там діти лише до обіду можуть перебувати.

Здайте паролі та явки до приватного садку за 500 грн :)

---------- Додано в 00:04 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:59 ----------

тут важко сказати, бо у кожної сім ї свої потреби та витрати.

---------- Додано в 00:17 ---------- Попередній допис був написаний в 00:04 ----------

якщ ви матимете офіційний договір оренди помешкання, то можете реєструватися за місцем фактичного проживання. Має значення реєстрація, а не прописка ( ну але для цього ви маєте виписатися з теперішньої адреси)

10. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Значить відстав від життя :) ми платимо за державний 186 грн, на канцелярію 50 .. Решта то вже за бажанням англійська 200, театри 25.. І для нас це дорого, із сімейного б'юджету 4-5 тис грн в рік ..

Знайомі беруть няню 10 грн год. Але та няня і бавить і гуляє в лісі з малими, істи спати короче друга мама, а тут приватний за 1500-2000 .. Значить попит диктує ціни ..

11. IICUX

IICUX Well-Known Member

А я вже тут :) +1 львівянин :)

• Подобається Подобається x 4
  12. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Крим чий?)

• Подобається Подобається x 2
  13. жах
    воджу дитину в Києві в "блатну" різновікову групу, платимо 3000 на рік
    в групі 10 дітей максимум
    не думала що у Львові так дорого...

14. Chuvachok

Chuvachok Андрій

У Львові жити досить дорого, порівняно з Києвом.

15. ну я б не сказала так..
    аренда і вартість житла у нас дорожча, навчання в рази дорожче!
    комунальні теж
    син поступив до дублянського універу, оплата на рік 7000, львівський 9000, у Києві 22000

перебираємося до Вас на окраїну, де повітря чистіше:uanew:

16. мда, я не прошу прийняти нас до елітного клубу, я питаю поради. Крим-український, як і решта областей та міст.

---------- Додано в 09:48 ---------- Попередній допис був написаний в 09:41 ----------

дякую за відповідь.
    ми зараз тільки рахуємо, скільки потрібно піднакопити для комфортного переїзду =)
    спочатку все одно приїдемо як туристи, хоч з містом познайомитися.

17. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Наша порада для вас, Чигириноi та для решти "бiженцiв" - не треба до Львова приiжджати. Тут погано. Валiть всi в Киiв, Днiпропетровськ та рiзнi там Нiкалаеви - там вам буде набагато краще.

18. сніжинка

сніжинка Well-Known Member

не звертайте уваги на дописи Самойловича- тут особливий випадок ( та і не живе він сам у Львові)
    Для того, щоб визначитися , наскільки ви тут зможете "витягнути", спочатку справді приїдьте із пізнавальною метою: з людьми поспілкуєтеся, промоніторите що і до чого. В Галичині теж далеко не всім буде комфортно психологічно. А матеріально- про ціни на житло вам написали- нормальна двокімнатка в нормальному р-ні від 2500 грн плюс комунальні ( скільки потягнуть комунальні цієї зими- ми ще самі не знаємо. В минулу, двокімнатка в 55 квадратів з комунальними-інтернетом і т.п. тягнула біля 800 грн, зараз буде значно більше). Реєстрація- це не проблема, бо зараз у Львові діє система надання тимчасвої реєстрації ( не житла, лише реєстрації. щоб спрстити птрапляння в садки-школи- поліклініки і т.п.) переселенцям- для цього потрібно звернутися у відповідну службу . В державний садок у нас потрапляють за попереднім електронним записом і чергою ( ну або за "хабар"- куди ж без того, є і таке). В державних садках групи великі- по 30 і більше діток по списку. хоч реально хдять щодня, звісно, що менше. Вартість перебування у державному садку залежить від садка і віку дитини ( є незначні коливання), але орієнтуйтеся на 8,50 грн в день. Ну і ще є певні внески на ремонти, канцтовари .... Приватні садки ( де є хороше харчування, хороший догляд, навчання і т.п) і де групи- по 10 чоловік- від 1500 грн на міс. Щодо цін на продукти- можете спитати, що вас цікавить- напишемо, порівняєте з вашими. Так "прикинете" споживчий кошик вашої сім ї.

---------- Додано в 11:32 ---------- Попередній допис був написаний в 11:26 ----------

3000 грн на рік? Це вартість державного садка на рік. То у вас супер садок на 10 діток. Чи це приватний. але під патронатом ( церкви чи національної общини)? Бо у нас теж є садки, якими опікуються, наприклад монахині і там схоже ( але потрапити туди дуже важко та і їх один-два і все). Ну або садок при єврейській общині чи польські групи . Але тут діток трішки більше

19. IICUX

IICUX Well-Known Member

З приводу квартир - 2500 то стара ціна. Двохкімнатка зараз починається з 3000. Ціни підскочили, бо доллар високий та попит великий (я собі шукав майже 2 тижні щось адекватне). За 2500 можна зняти щось на Левандівці без меблів. Чи щось в стані старого совдепу.

Без рієлторів знайти майже неможливо. Навіть рієлтори вже вшоці. За день 20-30 квартир здається. Бачив своїми очима мерседес спринтер повний біженців з донбассу, і з ними рієлтор їздить, квартири показує. Донбасці платять по 4000-4500, бо їх не дуже хочуть бачити. До кримчан трохи краще відносятся, але теж не всі хотіли мені щось сдавати. Двохкімнаток мало. Більше 1 чи 3 кімнатних.

Непоганий варіант знімати в пригороді в селах, там за 3000 можливо зняти частину дома на 2 кімнати зі своім заїздом та невеличким двориком

Не мій :sad: Скоріш за все, навіть коли він повернеться, я там жити вже не зможу :sad:

Останнє редагування: 7 сер 2014
  20. Finya

Finya enjoy the silence

Даню, не ображайтеся, на жаль, до Львова вже приiхали люди, що позицiонують себе як щирi украiнцi, а насправдi е тотально ворожими до всього, що укранським е. Плюс на форумi багато тролiв росгромадянства.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)