Хочу переїхати до Львова

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Tarasshum, 7 тра 2007.

1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

бо кожен район одним торцем трохи прилягає до центру, а саме центр це тільки Галицький район..

• Подобається Подобається x 1
  2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Так і є:)
    Не видумую, а кажу, як є :tongue:

3. IICUX

IICUX Well-Known Member

Знайомий живе в районі Топольної, яка ваша думка по поводу цього місця?

---------- Додано в 11:34 ---------- Попередній допис був написаний в 11:32 ----------

Ну в Галицькому районі це дуже круто. Квартири по 4-5к гривень. Якось жаба душить стільки викладати за житло

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

дивлячись з якого боку, якшо ближче до Галицького перехрестя то буде на 1 км далі від центру, а так все одно 30 хвилин на дорогу..

скористайтесь сайтом для більш точного вимірювання відстаней саме маршруткою, тролейбусом чи трамваєм..
    http://www.eway.in.ua/ua/cities/lviv

про Львівське метро нічого не пишу.. :)

5. IICUX

IICUX Well-Known Member

Ну з того що я знаю Львівського метро не існує(можливо є в планах?).
    Щось дивлячись на сервіс цей й на відстані така думка, що Львів не дуже й більше Сімферополя. Бо в нас від центру до окраіни десь 6-8км їзди

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

вибирайте шо вам більше підходить...

7. сніжинка

сніжинка Well-Known Member

совсем на отшибе у нас разве Рясне- 2
    Львів забудовувався радіально від центру. По принципу "сонечка" :)Тому так є: усі р-ни починаються від центру і закінчуються за кілька км від нього ( окрім хіба Сихівського, який від центру не починається). Тому шукаєте житло , відкриваєте карту вулиць- далі питаєтеся- скажем "що до чого" :)

---------- Додано в 12:49 ---------- Попередній допис був написаний в 12:24 ----------

вкрай незручних районів у нас мало- хіба новобудови Рясне-2 . Стосовно парків: Личаківський р-н від Мечнікова і вище до кінцевої ( тут вам і Шевченківський гай і парк біля стадіону інфізу), вниз по Мечінкова в сторону Погулянки- власне парк Погулянка. В р-ні Пасічної- Медової Печери- той же парк Погулянка. У Франківськом р-ні : вул. Сахарова- поч. Кн. Ольги-Гвардійська-Остроградських- Чупринки- Єфремова.Тут парки - великий Стрийський парк і поменше- парк Культури і відпочинку, Алтайські ( Піскові озера). міні-паркова зона басейну "Медик". Сихівський р-н- тут його частина розташована неподалік Зубрівського лісу. Центральний р-н (Галицький)- пак Костюшка в самому центрі ( маленький і загазований) і парк Високого Замку.

Зі школами-садками- найзручніша їх кількість ( тобто на 1 одиницю площі) це Франківський та Залізничний р-н (Кн. Ольги- В.Великого-Наукова_Виговського_Люблінська) та Сихів

З супермаркетами проблем немає уже ніде здається :)

Ринки- основні ( стихійні не рахую) : Галицький та Добробут в самому центрі, Стрийський тед практично в центрі, Винниківський у Личаківському р-ні , Привокзальний на Городоцькій ( Залізничний р-н), Краківський неподалік центру ( поч. Шевченківського р-ну), Шувар та Іскра та Санта_Барбара в різних частинах Сихівського ( Сихів у нас дуже великий), Княжий-Провесінь в Франківському р-ні ( вул. В. Великого- Кн. Ольги), ринок в Шевченківському р-ні поблизу лікарні Швидкої допомоги на Мазепи-Миколайчука. Це те, що пригадала з великих продуктових базарів

• Подобається Подобається x 4
  8. IICUX

IICUX Well-Known Member

Оце дякую. Тепер треба на мапу все пододавати й думати.

9. IICUX

IICUX Well-Known Member

Щось поки сподобалась по опису В. Великого. Дві зелені зони на мапі побачив, по Вашому опису бачу що є ринок та садки. Та двокімнатні за 2200-2300 в об’явах бачу. Нормальний вибір. Які там типи домів? Панельні чи які?

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

є всякі, в основному цегляні, гуглмапи вам в допомогу..

11. LAGIDNA

LAGIDNA Active Member

Там багато малогабаритних квартир (малосімейки), та хрущівки.
    На Сихові просторіше, будинки з великими квартирами, відстані між будинків великі і ліс поряд. Всі супермаркети. ГуглМап все добре показує.

Тепер щодо відстаней. Дивлячись, куди, о котрій годині і на чому і як часто ви будете їздити. Якщо поїздка вдень через центр на інший край міста, то звичайно, довго (особливо в центрі в корках). З Сихова в центр маршрутка доїзжає за 20-30 хвилин. З Володимира Великого теж десь так.

12. muravey

muravey Well-Known Member

а велосипед - 10-12 :)

13. LAGIDNA

LAGIDNA Active Member

То файно, але на велосипеді не зручно, коли дощ падає:)

14. IICUX

IICUX Well-Known Member

Як я розумію по в великого краще ближче до стрийської шукати. Бо з іншого боку летовище

---------- Додано в 20:44 ---------- Попередній допис був написаний в 20:42 ----------

Ну й на сихові треба ближче до центра шукати бо район великий

15. LAGIDNA

LAGIDNA Active Member

Літаки чуть і видно на Пулюя, Наукова. Але не так, щоб занадто.

---------- Додано в 23:48 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ----------

[/COLOR]Ну й на сихові треба ближче до центра шукати бо район великий[/QUOTE]

Я не сказала, що великий. За 30 хвилин повільного ходу спокійно пройдете весь проспект Червоної Калини. На автобусі 4 зупинки.
    В кінці, біля Санта Барбари (то так ринок зветься) кінцеві маршруток.

16. IICUX

IICUX Well-Known Member

Їздити буду у офіс кожен день на машині чи велосипеді(як погода буде, я не настільки люблю велосипед щоб взимку їздити). Цікавить тихий район з садочком лікарнею супермаркетам та не дуже далеким ринком. Ну й щоб зелене щось було. Невеличкий пруд то взагалі щастя(в нас в Сімферополі прудів мало було, а я дуже воду люблю

17. LAGIDNA

LAGIDNA Active Member

Якщо знаєте на якій вулиці офіс, тоді буде простіше Вас зорієнтувати.

18. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

IICUX,
    Вас почитати, то прям все має бути поруч - супермаркет, ринок, лікарня, і ще ставок)) пара калюж у будь-якому районі знайдеться)) Та ще й тихий район, але ближче до центру)) Як знайдете таке казкове місце, розкажіть нам, може і ми туди переїдемо.

• Подобається Подобається x 2
  19. prius

prius Well-Known Member

З роддому мене привезли в квартиру на вул.Любінська, десять хвилин пішки до льотниська (перевірено, юнаками кожної ночі на каву в аеропорт ходили з колєгами) до самольотів так привик що після 91 року без них спати не міг

20. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

В мене на В.Великого гарно видно, як злітають і йдуть на посадку (звісно, якщо це з боку мого будинку відбувається).
    Але це зовсім не заважає :) А коли жила на Виговського неподалік "Шекспіру", то жодного літака не бачила/не чула :)

а де твій аватар? :)