Хочу переїхати до Львова

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Tarasshum, 7 тра 2007.

1. Nobilis

Nobilis Member

І в кав'ярнях і в тематичному ресторані, забув як називається (там кат на вході і скрізь знаряддя тортур ... Чек сокирою рубають))) Колоритно, в Одесі такого немає.

2. Alicia

Alicia Well-Known Member

Заклад має назву "М'яса і справедливості".
    Дуже цікавий там пояс вірності є :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

Всім привіт! :uanew:
    Планую втілити свою мрію та переїхати до Львова :) Зараз в активному пошуку роботи та житла.
    Цікавить свіжа інформація стосовно цін на довгострокову оренду житла, а саме:
    1-кімнатна квартира
    Галицький або Франківский р-н
    Чи реально знайти квартиру до 1500 грн. разом з комунальними?

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

за 1500 з комунальними не вийде, райони не ті..

5. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

А скільки в середньому обходяться комунальні?

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

будуть нові рахунки, будем знати, поки рано шось говорити..

7. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

Нічого собі захцянки... Галицький чи Франківськкий за 1500 грн. з білами.... :haha: В Франківському на Пулюя і то дороще буде!

8. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

Тому і запитую, бо не впевнена, що мій запит відповідає реаліям :) Зорієнтуйте по цінам, будь-ласка, щоб знала на що розраховувати.

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а ви тему трохи прогорніть, сторінок 30 взад..

10. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

Гортала вже :) але то трохи застаріла інформація )
    До того ж ціни ростуть, як на дріжджах... :sad:

11. Finya

Finya enjoy the silence

Hailie, здаеться, 1500+КП - була рокiв 2 назад цiна( Так платили моi спiвробiтницi за 1к помешкання. Зараз можна знайти щось бiльш-менш прийнятне - але треба час на пошук i везiння)

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ціни змінились в гривнях, в доларах зміни не значні

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну тобто, якщо я хочу хатку на Ніжинській, але краще на Круп’ярській в кінці, то скільки мене то буде коштувати - $500 тисяч?

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

1 мериканський у.е.=12 українським гривням. Далі рахуйте самі.

15. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

Finya, дякую за інформацію :)
    Запасаюсь терпінням і моніторитиму ринок далі ))

16. Aibi

Aibi Active Member

за 1500 (без КП) реально, але буде трохи вбите та радянське (принаймні так на моїй практиці було). ще будьте дуже обережні, дивіться у кого шукаєте, та не купляйтеся на так звані "інформаційні" агенства.

17. Alicia

Alicia Well-Known Member

Hailie, от відкрила цей сайт, і ніби є за таку суму квартири в галицькому районі. От тільки я пробіглась по першій сторінці, а там всі оголошення від агента. Може трохи далі знайдуться оголошення "від власника", подивіться :)

18. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

Alicia, Дякую дуже! ;)

19. LAGIDNA

LAGIDNA Active Member

Тут оголошення від власників.

За таку ціну можна спробувати пошукати в малосімейках, є у Львові такі квартирки, по 22 кватратні метри. Якраз у Франківському районі їх багато.
    Але хазяї хочуть більше грошей, бо в таких квартирках мала площа і комунальні для клієнта будуть малі.

Є ще гуртожитки. Або можна поселитись з подругою і наймати квартиру на двох.

Ціна комунальних - вода і світло по лічильниках, а от опалення затягне багато. Не беріть з пічним опаленням, не зручно, холодно і дорого.

Зараз студенти поїхали додому, тому ціна здається трохи пішла вниз. З маклерами будьте обережними.

20. IICUX

IICUX Well-Known Member

День добрый. Я вот тоже решил переехать из "русского" Крыма. Хотел бы узнать где лучше искать квартиру? Интересует район со всеми удобствами(супермаркет/рынок/парк для погулять с ребенком/возможность приткнуть машину во дворе или какие-то гаражи в 10 минутах пешком/садик/школа). Центр не интересует, лучше район потише. Ну и чтоб транспортная развязка нормальная была. Просто в Симферополе я пару таких районов назвать могу, а Львов не знаю совсем :sad:

а де твій аватар? :)