Хочу переїхати до Львова

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Tarasshum, 7 тра 2007.

1. Whiff

Whiff Well-Known Member

Я же говорила, что именно из за потока желающих жить во Львове, цены и выросли. Искали , смотрели, поверьте- соотношение цены и качества просто аховое, никого не хочу обидеть, но такое ощущение, что у хозяев хватило денег отремонтировать что то одно, либо кухню либо одну комнату, а все остальное времен царя гороха. Выкладываться никто не желает, поэтому то что мы смогли найти - еще более менее, квартира ухоженная, чистая, без грибка, и т.д, вы ж еще не забывайте- надо риелтору стока ж от валить плюс за последний месяц, вот и выходит 10 штук вынь на положь. Думаю, постепенно будем искать дальше или у нас в городе реестры наконец то откроют и мы сможем продать нашу квартиру там а тут приобрести свое. А может случится чудо и эта страна, что то сделает для своих военных, которые не пере присягнули и оставив все и вся уехали.

• Подобається Подобається x 3
  2. Lutra

Lutra Well-Known Member

о_О то я добре живу! А ще думала, що дорого. Та - "не моє не шкода", попит і так є то хто хоче тратитись? Я брала без меблів, сама робила ремонт. А так - Львів місто старе, вода за графіком. Було б добре, якби була якась молодіжна програма на житло. Але чудес на найближчі пару років... :sad: Аби війни не було...

Часом не на 1 поверсі квартира?

3. Whiff

Whiff Well-Known Member

Ну не знаю, в Севастополе сдают квартиру, составляют акт приемки, там все прописано, что в каком состоянии, и если съемщики ломают/ портят то платят, как то так все заведено. Плюс можно в счет оплаты договориться и поставить кондишку например, на это многие идут. Но во Львове я смотрю кондиционеры не популярны))) неужели летом не жарко?

4. kjk

kjk Дуже важлива персона

Хтось хто вже переїхав і живе тут - напишіть враження від міста, людей. Таке цікаво почитати.

5. Forpost

Forpost Стоїк

во Львове я смотрю кондиционеры не популярны))) неужели летом не жарко?[/QUOTE] клімат іньший

6. сніжинка

сніжинка Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  7. coolzak

coolzak Well-Known Member

Завжди варто подивитись на житло довкола Львова.Я трохи жив у Жовкві-гарне містечко і до офісу який був коло готелю Львів добирався швидше ніж люди з Левандівки чи Сихова

8. Оля

Оля Старожилка форуму

Та нащо аж в Жовкву їхати? о_О Є навкруги Львова Сокільники, Солонка, Винники, Лисиничі, Підбірці, Зубра, Муроване, Дубляни, Рудно, Зимна Вода і т.д. і т.п.....

9. sonyafortuna

sonyafortuna New Member

секцій-ходи не хочу, з популярних Рокс за привокзальним ринком, там моя племінниця займається вже давно, хороший рівень і виступають частенько, ще можна поцікавитись в палаці Г Хоткевича, там теж хороші танці,:yahoo:було б бажання

10. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Хочу переїхати до Львова - не варто

11. sonyafortuna

sonyafortuna New Member

Львівська погода дуже мінлива, ми поставили кондиц, тільки тому що на 4 поверсі просто у величезні вікна сонце палить, а на 1-2 поверхах прохолода тримається навіть у жару, тому у Львові кондиціонер це не популярно.

• Подобається Подобається x 1
  12. Dahon

Dahon Member

А більш детально?

---------- Додано в 10:33 ---------- Попередній допис був написаний в 10:30 ----------

А зазначене вами це що? Який статус мають ці місця? Села, селища, якісь "житлові масиви"...?

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

села, селища, районні центри, смт. Деякі попереду мають пріставку "царські"

14. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

Різниця в тому, що Сокільники, СОлонка, Дубляни.... це фактично ще Львів або майже під Львовом, а до Жовкви приблизно 30 км..

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

Приміські села

16. Losanna

Losanna Member

А как воду во Львове дают? И как с водой в пригородных селах?

17. Dahon

Dahon Member

Так а вони адміністративно входять до Львова? Тобто є частинами районів Львова?

---------- Додано в 11:54 ---------- Попередній допис був написаний в 11:49 ----------

kjk

Гарні села... І як там у поета: "А у селах у веселих і людт веселі..."

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це не села, це приватний сектор львів'ян, які займаються бізнесом. Села попростіші.

19. muravey

muravey Well-Known Member

Живем во Львове почти два месяца. Впечатления в основном позитивные/положительные. Город Львов сам по себе - это эстетическое удовольствие, просто находиться здесь и ходить по улочкам центральной части - это уже +10 к спокойствию и умиротворенности духа. Люди приятны в общении, готовы прийти на помощь и открыты, хотя разумеется есть и свои случаи "рагулизма", и чиновники такие как везде.

Интересный факт и чудная вещь - отношение львовян к религии. Первое место, где довелось попасть "в ловушку" религиозного праздника и упереться в закрытые двери крупных сетевых супермаркетов, при попытке купить продуктов в день святого Воскресения. :)

20. Zelinski

Zelinski Active Member

Ні, 4

а де твій аватар? :)