Хочу переїхати до Львова

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Tarasshum, 7 тра 2007.

1. Dahon

Dahon Member

А що, потрібно саме "півляма"?

2. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

Ну, це міняє ситуацію. Якщо фінанси дозволяють придбання будинку, то Брюховичі непоганий варіант.. З іншого боку міста є ще Сокільники, Солонка.. та взагалі багато гарних варіантів для приваток.. хоча і в самому Львові є цікаві варіанти - Личаківська, Варшавська, Кн. Ольги - там приватки і це місто.

3. Bow

Bow Member

Спасибо, за развернутый ответ. Будем значит искать квартиру не в центре, а рядом:)
    А потом и школу.

Подскажите еще пожалуйста есть ли танцевальные секции? Мой сын занимается хип-хопом, хотели бы чтобы продолжал танцы.

4. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Не знаю, як при школах справа з танцювальними гуртками, але по місту їх купа, різних напрямків.
    Думаю, і при школах мають бути різні гуртки, в т.ч. танці, але то треба вчителів питати :)

5. Dahon

Dahon Member

Дякую за відповідь. Буду дивитись, що там по названих вами районах пропонується.
    А що до Брюховичів, то я десь бачив тут на форумі, що відстань до них зовсім невелика. Це так?

6. Forpost

Forpost Стоїк

а шо Погулянку ЦДТ закрили? http://ctdug.lviv.ua/index/kontaktni_telefoni/0-46

Останнє редагування: 23 кві 2014
  7. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

не велика, Брюховичі фактично відносяться до міста, можна вважати, що це просто віддалений район..

А щодо "півляма" - то малось на увазі, що будинки у Львові таки дорогенькі...

8. Forpost

Forpost Стоїк

дві години двома маршрутками в одну сторону з Сихова пиСи тебе щов гуглі- мап забанили?

9. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Зовсім забула про неї.
    О, а Сихів в нас що, найважливіший район Львова? :mocking: Що треба враховувати відстань до Сихова при купівлі будинку? :)
    Типовий спальник, куди можна їхати хіба в гості до знайомих (не в образу форумлянам, які там живуть).

10. сніжинка

сніжинка Well-Known Member

все залежить від "ціни питання". Ближче- в напрямку Винник шукати можна ( західний виїзд з міста), Сихів-с.Зубра ( південний напрям), Солонка-Малечковичі , Оброшино-Зимна Вода . Але під самим містом приватний сектор досить недешевий. Можна і в місті знайти. Все залежить від ваших матеріальних можливостей.

---------- Додано в 10:20 ---------- Попередній допис був написаний в 10:19 ----------

повно. Навіть у багатьох школах працюють гуртки танцю різного напрямку[ ( банальний приклад: у мого малого в школі теж працює гурток сучасного танцю0COLOR="Silver"]

---------- Додано в 10:21 ---------- Попередній допис був написаний в 10:20 ----------

[/COLOR]
    біля мене продається невеличкий особнячок- 450 тис.:)

---------- Додано в 10:24 ---------- Попередній допис був написаний в 10:21 ----------

тутечки буде аналогічно ( а подекуди- і дорожче. особнячки на Олеся, Рєпіна, Професорській колонії і до мільйона можуть наближатися). Ну бо Франківський і Личаківський р-ни відносяться до елітних. А от в північному напрямі ( Грінченка-Щурата) можна знайти дешевше. правда, там і район "на любителя"

---------- Додано в 10:28 ---------- Попередній допис був написаний в 10:24 ----------

ну як вам сказати, не дуже близько. От виїжджаєте ви з центру в р-н Чорновола_Варшавської_Підголоско. Далі-їдете-їдете дорогою повз ліси. А коли ліси закінчуються, починаються Брюховичі :). А взагалі, якщо серйозно, то транспортно-маршруточне сполучення з Брюховичами є гіршим, ніж з тими ж приміськими Солонкою-Винниками-Оброшино.

• Подобається Подобається x 2
  11. Dahon

Dahon Member

Дякую за відповідь. Бачу, що потрібно спочатку добре попрацювати з картою міста, щоб хоча б зрозуміти, що є те, на що ви робите посилання.
    А вже мабуть потім намагатися ставити більш-менш конкретні запитання.

---------- Додано в 14:44 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ----------

Ну гугл мені каже, що зі Львова до Брюховичів напряму - 9 км, автошляхом - 11 км.
    А звідки тоді дві години в одну сторону?

Останнє редагування модератором: 23 кві 2014
    • Подобається Подобається x 1
  12. сніжинка

видно дописувач мав на увазі сполучення в дві години між двома протилежними р-нами: Сиховом і Брюховичами.
    це враховуйте від самих Брюхович до в їзду у місто. А ще залежить де ви у Брюховичах житло найдете+ при в їзді в місто , поки ви доберетеся до центру , ви ще у заторах вистоїте .Ну і з Брюхович не так багато маршруток їздить , як з інших напрямків. Тому ваші "домашні" без особистого транспорту будуть " в затруднительном положении", якщо щодня треба дитину в школу, дружину- на роботу, вам на роботу. І у всіх-різний графік.

п.с а на "хлопський розум" поясню ще так: живу я, наприклад, неподалік центру ( 3 маршрутні зупинки, 20 хвилин прогулянковим кроком пішки). В Брюховичах у свекрухи дача. Нам до неї на машині добратися- година часу в одну сторону. Це якщо немає активних заторів. А на маршрутці свекруха дуже рідко ризикує туди їздити - ходять не так часто, переповнені. Та і до них ще добиратися теж додатково треба.

• Подобається Подобається x 2
  13. Dahon

Dahon Member

Зрозуміло. Значить Брюховичі зі списку виключаємо, якщо на авто цілу годину їхати...

14. сніжинка

то з Брюхович до Сахарова ( ближній до центру р-н, але з ін. сторони ( заїзд з Брюхович в центр іде з північного-заходу, Сахарова від центру знаходиться в південному напрямі))

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

Треба на все те вживу дивитися.
    По великому рахунку навколо Львова суцільна котеджна забудова, купа варіантів де можна купити ділянку під будівництво чи готовий будинок.

Недолік Брюховичів і всього що на північний-захід від Львова - це не дуже добрий зв'язок з містом.
    Також я б не розглядав Винники і те що поруч. Зв'язок з містом через одну-єдину, фактично лісову, дорогу без освітлення. Ну або обїхати по кільцевій.
    Найкращий напрямок в плані інфраструктури (на мою думку) - південний. Особливо біля стрийської траси (М06) та городоцької (М11). По тих трасах багато автобусних маршрутів.

16. Whiff

Whiff Well-Known Member

Львовяне подскажите а какой кинотеатр у вас считается лучшим?

17. kjk

kjk Дуже важлива персона

18. Whiff

Whiff Well-Known Member

Да, я так и думала))) спасибо

19. Lutra

Lutra Well-Known Member

Давно вже не цікавилась орендою, але то дорого, шукайте ще, може і не зразу, але можна найти дешевше. Я плачу 1300 + КП - однокімнатна на В. Великого. З власником ще не говорила, та певно зараз почне жалітись - доллар виріс, ціни виросли, я ж вас не виганяю, та платіть хоч трохи більше, щоб мені не шкода було XD

20. Zelinski

Zelinski Active Member

Хех! У якому році зняли? Я з 2012 р. знімаю теж однокімнатну на В. Великого, 109. Плачу 2000 + КП. І те ледве знайшов

а де твій аватар? :)