Хочу переїхати до Львова

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Tarasshum, 7 тра 2007.

1. Losanna

Losanna Member

А молоко и картошка сколько? У нас россияне массово скупают продукты в Керчи - там у них в России все дороже 0_0

• Подобається Подобається x 1
  2. Forpost

Forpost Стоїк

не факт,електрики в підряді ремонту приватного мало,і то тре щоб тебе маляри взяли,так що....

---------- Додано в 11:36 ---------- Попередній допис був написаний в 11:34 ----------

http://shuvar.com/index.php?mod=page&id=analytic_report

---------- Додано в 11:49 ---------- Попередній допис був написаний в 11:36 ----------

в рашці в самій дешевій http://www.magnit-info.ru/ торговій мережі 30 рос. рублів\літр то десь 80 центів так що чекайте росту цін на всьо,і зуби точіть на Хутлера-собаку

---------- Додано в 11:51 ---------- Попередній допис був написаний в 11:49 ----------

ну ві Львові тре україньською перфект володіти для такої роботи

---------- Додано в 11:52 ---------- Попередній допис був написаний в 11:51 ----------

то файна кваліфікація,високооплачувана, але рік піде щоб клієнтів набити

Останнє редагування: 22 кві 2014
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та я вас прошу. Такими темпами Львів з україномовного на 70% стане україномовним на 50%. Я і так прозрівав там коли був останній раз, десь два роки тому, там в районі привокзального базару ошиваються якійсь чисто рузькі забулдиги, остограмлюються по генделиках в 9 годин ранку. Потім на Сихові був, спитав як пройти, отримав відповідь на російській мові від місцевих мешканців з дитячими колясками. Це не всі приклади насправді.

4. kjk

kjk Дуже важлива персона

Львів україномовний процентів на 95
    Якщо не рахувати центр з туристами - то на 99%

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не вірю!

• Подобається Подобається x 3
  6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Траспорт, черги в супермаркетах, де там російська мова? В Кінг-Кросі взагалі більше шансів почути польську англійську чи німецьку, аніж російську.

---------- Додано в 12:44 ---------- Попередній допис був написаний в 12:43 ----------

А забулдиги в районі привокзального - в західноукраїнських великих містах забулдиги в принципі як правило російськомовні - завезені за совка росіяни, які тут не мають близьких і які після закриття свого заводу/військової частини почали бухати.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В транспорті по радіо "Шансон", ще сам чув, наприклад заходить такий весь із себе пан в автобус, культурно по українськи питає куди автобус їде, а тоді продовжує розмову по телефону на чистій російській мові. Раз я сам питався куди маршрутка їде, виявилось в москаля питаю, невідомого походження. Ну "Криївка" наприклад працювала практично на російськомовних, шо вони цікаво тепер роблять.

Чомусь у Львові і Мукачевому так, а в Івано-Франківську ні.

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

В автобусі чи трамваї я російську чую... раз на три-чотири поїздки. І то як правило від когось немісцевого.

9. Finya

Finya enjoy the silence

Дуже часто чую російську всюди, особливо зараз.
    Ваш патріотизм зрозумілий, але гіперболізований в даному випадку))
    Мої знайомі російськомовні всі в громадських місцях українською) А особисте життя - це особисте життя.

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

В кожній поїздці громадським транспортом чуєте російську мову?

11. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Я б сказав, 70%.

12. Bow

Bow Member

Здравствуйте, дорогие форумчане. Мы тоже с семьей хотим переехать во Львов. Сами из Донецкой области. Жить здесь просто уже невыносимо, мы противники всего что происходит в стране, мы хотим жить в Украине, а не в России!

Подскажите пожалуйста в каком районе лучше снять квартиру, чтобы и цена приемлемая была и не далеко от центра. Ребенок в 3 класс пойдет осенью, я переживаю как у вас принимают детей русскоговорящих, может есть школы специальные, или можно в любую? Подскажите пожалуйста куда лучше? Интересует любая информация.

Заранее спасибо, очень важна любая информация.:)

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Казали в Івано-Франківській області чуть не пів-села віддали переселенцям кримським - так вони не хочуть, хочуть всі квартири в центрі міста.

14. muravey

muravey Well-Known Member

в этом ничего плохого нет. Если люди из городов уезжают - они привыкли в городах жить и их специальности востребованы и лучше оплачиваются в городах.

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

30% російської мови це означає що на вулицях її чути скрізь і постійно. Навіть в Хмельницькому її стільки немає.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну дивлячись шо назвати містом. Крим і Донбас - там сіл як таких немає, там любий населений пункт виглядає як райцентр.

17. kjk

kjk Дуже важлива персона

Донбас взагалі одна суцільна агломерація, велике місто.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Агломерація по плотності заселення, але я ж кажу - на вигляд райцентр-райцентром. Всі ж дивляться ролики кожен день з цих Перевальних, Феодосій, Краматорськів, Маріуполів - це убожество, колгоспні бараки і гаражі, більш нічого немає.

• Подобається Подобається x 3
  19. Finya

Finya enjoy the silence

А, Ви суто про транспорт? Взагалі не чую)

20. kjk

kjk Дуже важлива персона

І транспорт
    І супермаркети/торгові центри/базари
    І держустанови
    За межами туристичного центру міста, їх практично немає. Аж ніяк не кожен десятий і тим більше не кожен третій.

а де твій аватар? :)