Хочу переїхати до Львова

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Tarasshum, 7 тра 2007.

1. Whiff

Whiff Well-Known Member

так почитала))) отзывы аж за 2012 год,и то пицерия то кофейня))) я думала,подскажите что то свежее.Хочется чтобы было вкусно и не по бешеным ценам.

2. Нікуся

Нікуся Member

тоді вам сюди http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=108871

3. Whiff

Whiff Well-Known Member

4. Whiff

Whiff Well-Known Member

Нашли квартиру!ну я вам скажу и жадные маклеры у вас! 100% стоимость месяца квартиры хотят! У нас 30% от стоимости..

5. Zelinski

Zelinski Active Member

Скорее это у вас маклеры щедрые :) 3 года назад, когда так же искал квартиру, я тоже им стоимость месяца отдал. В Одессе, откуда приехал, условия аналогичные.

6. muravey

muravey Well-Known Member

Whiff, и в Евпатории 100% берут давно, и в Киеве, и в Запорожье...

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В Києві було 50% наскільки я пам'ятаю.

8. Whiff

Whiff Well-Known Member

Ну цены и качество квартир отдельная история))и я создала тему для общения крымчан! С тел вставить ссылки не могу((

Останнє редагування: 17 кві 2014
  9. Lastrow

Lastrow New Member

Всім привіт. Мені 25 років, хочу переїхати жити до Львова. Та повстає головне питання, як з роботою у Львові? Я живу в Кривому Розі і за моєю спеціальністю (я електрик) знайти роботу не так і важко, тому, що куди не плюнь, скрізь підприємства. Я заробляю не багато, близько 4тис. грн. але цього достатньо, щоб можна було зняти квартиру, харчуватись і щось купувати з одягу в Кривому Розі. Але у Львові здається мені, прийдеться працювати не за спеціальністю і можливо навіть такої заробітьної плати не буде. Скажіть будь ласка:
    1. Скільки буде коштувати зняти 1к. квартиру (яка середня вартість)?
    2. Чи великі складності з робою та наскільки важко буде знайти роботи, щоб було хочаб 2.5-3тис. грн в місяць?
    Вибачаюсь, якщо вже подібні запитання і відповіді на них були, але читати 65 сторінок і очі "повилазять")

10. Lutra

Lutra Well-Known Member

Квартири краще шукати самому. Ніколи не йдіть в інформаційний центр. Питайтеся чи інфоцентр чи агенція. Заплатите гроші і квартиру вам не найдуть. Краще всього шукати самому. Вибирайте район де вам зручно і питайте місцевих чи здає хтось квартиру. Зараз буде літо, повиходять на лавочки люди в доміно пограти, про сусідів поговорити - в них і питайтесь. Оголошення про кімнати є на виході в будь-якому навчальному закладі. Я саме так людям квартири і шукала. На рахунок роботи - є, але треба шукати. Так само як і квартиру. Ідеш по вулиці заходиш на фірму і питаєш відділ кадрів і чи треба працівники. Ціни різні, кожен як хоче так і каже, але торгуйтеся обов'язково, особливо якщо говорите з власником. Хоча і жлоби попадаються :) Також классна штука - інтернет.

Накрайняк, якщо зовсім туго з грошима і заночувати нема де, є нічліжка для бідних. Щоб не на вокзалі.
    Центр розташований на вул. Кирилівській, 3а (бічна вул. Шевченка).

Я коли перший раз у Львів приїхала взяла з собою замало грошей. На лавочці ночувала - змерзла - капець.
    За день була така голодна!Біля Політехніки проходила акція чіпсів Люкс - як я за тими чіпсами в ластах бігала!!!Це було щось :) Зате є що згадати зараз. А ще тікайте від циган. Якщо ви їм даєте грошей, то чз пару кроків ще пару бабусь підійдуть погадати ... Вони зазвичай купками ходять.

• Подобається Подобається x 2
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Lutra, як сумно в вас звучить. Хоча не знаю, можливо в Кривому Розі ще сумніше. Думаю електрик у Львові не пропаде, Львів же ремонтами і будовами живе.

12. Whiff

Whiff Well-Known Member

Очень много берут на поселение, если вам такое подходит, до 1000грн

13. Losanna

Losanna Member

сніжна,
    Kaccip,
    и всем остальным - спасибо за ответы.
    Да, в идеале хотелось бы за городом, а детей возить в город. А бензин у вас в какую цену? У нас сейчас в Севастополе почти 14 гривен за литр, много не навозишь.((((
    Хотела спросить - а фоток нет?
    Мы все еще ждем, когда откроют реестр. Хотим ремонт тут сделать, после продать да и переезжать.
    И хотела спросить - как у вас сейчас с работой? Муж - мебельщик, он делает кухни, кухни с каменной столешницей, шкафы-купе и так далее. Делает хорошо, знает современные технологии. Работает с ДСП.
    Я сама - компьютерный оператор. На данный момент работают оператором в такси.

П.С. Очень переживаю сейчас за Украину и за то, что творится в ней. Сохрани и помилуй, Господи...

• Подобається Подобається x 2
  14. Whiff

Whiff Well-Known Member

О бензин уже почти 16грн(((

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

У Севастополі? А у Львові скільки?

16. Whiff

Whiff Well-Known Member

Во Львове!)))

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А в Севастополі скільки?

18. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Так писали вже, що 14

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

У Львові 16, у Севастополі 14? Ну так покращення у них.

20. Whiff

Whiff Well-Known Member

И не говорите)) еще то улучшение!

а де твій аватар? :)