Хочу переїхати до Львова

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Tarasshum, 7 тра 2007.

1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

1800 грн то вже майже не гроші...
    ви певно в курсі шо професія поліцая в здорових державах коштує дорого
    я не кажу про американського поліцая, візьмемо польського і зразу все стане зрозуміло
    а за 1800 грн ніхто особливо голову під кулі підставляти не буде, всі будуть шукати легші шляхи заробітку

ми ту троха офтопимо....

• Подобається Подобається x 2
  2. Nobilis

Nobilis Member

Мої родичі колись жили у Львові (після вони переїхали в Орєхово-Зуєво) і на початку 90-х я їздив туди продавати одеські парасольки. Так вони мене лякали, що без знання мови у мене ніхто нічого не купить (мій український в ті часи був на рівні азаровського). Але все обійшлося - ніхто на мене косо не дивився і бізнез йшов як треба . Так що не такий страшний бандерівець, як його малюють. У нас за минулий час теж з'явилося бажання переїхати, якось не дуже затишно стало в Одесі, але, на жаль Львів не гумовий. :bandera:

• Подобається Подобається x 4
  3. сніжинка

сніжинка Well-Known Member

1. Есть. Очень хороша и сильная школа ( и даже именно специализированная французская) номер 37.
    2. С работой учителя физкультур- будет трудно. У менея сестра преподает физ-ру в школе+ лучшая подруга тоже. Дело в том, что все учительские ставки "забиты" самими учителями, которые имеют по 1,5 ставки и не отдают "лишнего". Поэтому, например. есть в школе 6 ставок учителей физ-ры, которые "покрываются" 4 учителями, двое из которых- глубоко пенсионного возраста. Ну это чтобы вы понимали ситуацию. И в общем, такая ситуация не только с учителями физкультуры, но и другими предметниками

---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 17:51 ----------

у нас в военном госпитале и госпитале для пограничников для военных врачей хорошие условия
    Лычаковский р-н большой. Тут много старых польских и австрийских домов ( где и квартиры "по балкону" и класса люкс ), а также- настроены на боковых улочках новые дома. Я выросла в Лычаковском р-не ( да и сейчас мои родители тут живут)- но не в польских домах, а в "чешках". тут есть не новые, но очень добротные 4 дома "чешки-люкс" 9-этажки ( строились в с вое врем для элиты- партработников, артистов, врачей). Это дома на ул. Крупярской ( возле госпиталя пограничников), 2 дома наверху Лычаковской ( 1 остановка вверх от госпиталя пограничников и 3 от военного госпиталя).В этиих домах отопление центральное, горячая вода- газовые колонки-нагреватели в каждой квартире .Новые современные дома есть в р-не Мечникова ( все это в р-не пешой доступности к госпиталям), а также- в р-не Шевченковского Гая и Погулянки. Все это жилье высокого ценового диапазона, с индивидуальным отоплением А еще в Лычаковском р-не есть особняки- на боковых улочках и в р-не Професорской колонии- старые, добротные, дорогие.Ну и нельзя забыть о хрущевках- пятиэтажках в р-не Холма Славы. Т.е. Лычаковскиий р-н- очень большой и разный. Но если брать структуру всех р-нов Львова, то Лычаковский и Франковский- относится к элитным районам

Останнє редагування модератором: 1 кві 2014
    • Подобається Подобається x 3
  4. Whiff

Whiff Well-Known Member

спасибо за информацию! смотрю уже в разных районах города жилье.тут в Севастополе ездил на работу с другого конца города и нормально))) поэтому тоже думаю не будет большой проблемой жить не в Лычаковском рне.

• Подобається Подобається x 1
  5. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Але якщо будете жити в Рясне-1, Рясне-2 або в районі Грінченка-Мазепи(Топольна)-Галицьке перехрестя, то таки буде далеко добиратися. Особливо якщо доведеться громадським транспортом.

6. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

Просто смішно, коли люди кажуть, що довго добиратись у Львові в якусь другу частину міста! Щей якщо на авто. НАРОД, вам з Сихова до центру це довго??? :haha: Ви б в Нью-Йорку пожили, чи хоча б в Києві! А тут 20-30 хвилин це довго??? :haha:

7. mrochkizm

Так все пізнається в порівнянні :)
    На форумі маленьких міст теж можемо написати: "та хіба це довго, от ми у Львові добираємося стільки..." ;)
    Треба виходити з реалій конкретного міста :) Особисто я не хотіла би щодня добиратися з Рясного на Личаківську :) На мою думку, це справді довго + затори

8. Lambada

Lambada Member

Но-но-но! я з цього району в центр зранку доїжджаю на авто 10-15 хв, маршруткою - 30-40хв, тролейбусом - 25-30 хв.
    Якщо жити в центрі - можна пішки ходити, не треба доїжджати...

9. сніжинка

в Лычаковском тоже можете найти нормальное жилье. Тут с конечной Лычаковской до центра- 30 минут пешком. До госпиталя - еще ближе. А вообще, поиски в другом р-не просто соотносите с тем, чтобы не приходилось добираться на работу через центр. И тогда все будет просто. Если вы будете работать на Чехова или на Мечникова ( госпиталь пограничников), то не будет проблемой добраться на машине с того же Сихова, Зеленой, Дж. Вашингтона ( нет необходимости через центр ехать). Я спокойно добиралась в этот р-н на работу с Франковского р-на ( нач. Кн. Ольги- Сахарова. Да и так. по секрету, у меня сейчас сосед - как раз один известный хирург в госпитале на Чехова :). Ездит спокойно каждый день на авто на работу) Проблематично добираться вам будет на работу с Левандовки, Рясного, частично- с Шевченковского р-на. в зависимости от выбранной улицы ( разве ехать через Высокий Замок- тогда нормально, но зимой - проблематично)

---------- Додано в 21:01 ---------- Попередній допис був написаний в 20:56 ----------

так там дитинка скоро має з явитися у сім ї. Жити у центрі з малючками- мало приємного ( немає місця для комфортних прогулянок- хіба один парк Костюшка), на балконі теж малюка не покладеш спати- повітря у подвір ях-колодцях не ахті ( у нас перше житло з чоловіком було у центрі- спочатку, в р-ні Університету, потім- в сторону Високого Замку від Добробуту. )
    оце основна проблема. Швидше пішки іноді дійти, ніж відстояти у заторах на тих вулицях.

10. Finya

Finya enjoy the silence

Машиною - ні, маршруткою - страшенно довго і неймовірно тяжко, як на мене.

11. сніжинка

ну як вам сказати, якщо людина після Севастополя приїде у Львів, то може йому добирання якраз і буде довгим- через вічні затори . Моєму чоловіку у Севастополі на авто під час відряджень простіше їздити було, ніж у Львові. Вулиці ширші, розв язка інша . Та і мені так здавалося ( правда я у Севастополі на авто хіба влітку могла орієнтуватися)

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

у нас швидкостя великі.

13. Whiff

Whiff Well-Known Member

Добрый день! Спасибо всем за советы и рекомендации! Муж будет работать в окружном военном госпитале на Лычаковской 26, вот дали недельку ему на переезд, так что активно ищем квартиру:)пока сплошные агентства. Подскажите, с ними можно связываться? В основном два - Дуоком и Ваш выбор.

14. mrochkizm

Дуоком давно на ринку, хороша агенція.

15. Forpost

Forpost Стоїк

ві Львові завжди буде надійніше напряму,може трошки більше господар візьме але не "кине" а угоду винайму помешкання можна скласти і без агенства,текст http://www.google.ru/url?sa=t&rct=j...=mExx4MMh_YN9Uzr96dkEIQ&bvm=bv.64125504,d.bGE в неті http://www.minjust.gov.ua/33325 http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/n0006323-11 http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/n0006323-11/print1396601056007266

Останнє редагування: 4 кві 2014
  16. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

я б сказала, що напряму навпаки дешевше вийде.. бо агенції штучно набивають ціну, щоб отримати кращу комісію від "послуги"..

сама орендую квартиру напряму, але знайшла цю пропозицію по знайомству чисто випадково.. до того пробувала вийти на господарів, але нічого не виходило - тільки агенства..

але якщо знайти без посередника не виходить, то можна звернутись в агенство, але тільки перевірене... Дуоком відома контора, думаю гроші візьмуть, але принаймні і послугу нормально нададуть

• Подобається Подобається x 2
  17. Whiff

Whiff Well-Known Member

Если за неделю по друзьям и знакомым не найдем, то пойдем в агентство. Нет времени долго искать, к сожалению((

18. сніжинка

---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ----------

та тому що будь-яке оголошення приватника, навіть у тому ж "Вашому магазині", просто на "раз" обсідається маклерами агенств. Навіть вони можуть не подавати оголошень під номерами агенств, але активно пропозицію приватника беруть у свою базу.

Останнє редагування модератором: 5 кві 2014
  19. LAGIDNA

LAGIDNA Active Member

На Сландо, в разделе сдам квартиру, отметьте "только от частных лиц", там за неделю появляется 4-6 нормальных квартир по нормальным ценам именно от собственников . Мы так сняли за неделю, еще и выбор был. Правда , цены поднялись, 2000-2700грн. в месяц. Многие хозяева хотят именно в долларах. Удачи Вам.

Да, еще важный момент, если квартира понравилась, сразу давайте задаток (200 грн, например и договаривайтесь о дате заключения договора), а то за Вами очередь снимающих и маклеры с клиентами выстроятся, заберут сразу. Сейчас приезжих много.

20. mrochkizm

LAGIDNA, розкажіть, будь ласка, як Вам живеться, чи вже адаптувалися, які враження?

а де твій аватар? :)