Хочу переїхати до Львова

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Tarasshum, 7 тра 2007.

1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

О, будемо сусідами:) Щодо садочка - є в нас на Мишуги дитячий садочок (входить до структури НВК "Школа-садок"Софія" - відразу дітьонка можна буде туди в молодшу школу давати, яка поряд із приміщенням садка). Садок відносно недавно відновлений, можете спробувати туди піти, щоб не возитися на Сихів.
    Вам, мабуть, би гарно підійшоа район Аквапарку, Наукова- Володимира Великого-Тролейбусна-Княгині Ольги. Там багато шкіл і садочків, є дитячі майданчики, гарна інфраструктура (ТЦ Арсен, універмаг Львів, Сільпо, Аквапарк, ринок "Наукова" і т.д) і транспортне сполучення. Є парк Боднарівка.
    Ну такого, що прям стадами, то я вже давненько не бачила (тьху-тьху). З моїх спостережень то було багацько їх колись на Сихові біля Шувару і в нас на Новому Львові ганяла зграя із 10-12 псів (зараз вже десь поділися, на щастя).

Останнє редагування: 12 бер 2014
    • Подобається Подобається x 3
  2. Вам, мабуть, ьи гарно підійшоа район Аквапарку, Наукова- Володимира Великого-Тролейбусна-Княгині Ольги. Там багато шкіл і садочків, є дитячі майданчики, гарна інфраструктура (ТЦ Арсен, універмаг Львів, Сільпо, Аквапарк, ринок "Наукова" і т.д) і транспортне сполучення. Є парк Боднарівка.

Ну такого, що прям стадами, то я вже давненько не бачила (тьху-тьху). З моїх спостережень то було багацько їх колись на Сихові біля Шувару і в нас на Новому Львові ганяла зграя із 10-12 псів (зараз вже десь поділися, на щастя).[/QUOTE]

Спасибо Вам большое за ответ,прогуляемся по этим районам.
    У нас просто с бродячими псами беда,много их

3. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

Сьогодні мав цікаву розмову з одним маклером, зайшла розмова про новобудови і взагалі про житло у Львові... Каже попит зараз шалений у Львові. Перше купують ті хто має хоч якісь заощадження, щоб в банку не пропало то вкладає в нерухомість (аля.... та хоч дітям буде...). Друге з інших регіонів люди дзвонять в агентство і хочуть квартиру у Львові. Каже, подивіться яка в Україні ситуація військова, а у нас у Львові житло будують повним ходом... Казав маклер, що попит на елітне житло навіть, але чомусь його майже не будують, всьо таке середнє... Їду так в машині додому і дивлюсь.... Дійсно, купа новобудов і що саме цікаве будують інтенсивно!

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не можу ніяк зрозуміти чим ці всі люди займаються, на базарі всі торгують чи що.

• Подобається Подобається x 2
  5. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

[/COLOR]
    Без поняття! Ну хтось навчений гірким досвідом "СССР банка" маючи напевне якісь заощадження хоч в нерухомість вкладають + заробітчани напевне трохи прискладали тай купують шоб доляри не пропали!

6. coolzak

coolzak Well-Known Member

Напевно частина трохи заможніших східняків купує запасний аеродром тут щоб якщо брати визволять схід то було де притулитись

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

У Львів багато людей хоче переїхати, в принципі можна зрозуміти, але є вирішальний мінус - там тотальне безробіття.

8. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

9. Green belt

Green belt Well-Known Member

В шахтарів середні зарплати завжди вищі, ризикована робота.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Терміново викопати у Львові шахту.

11. Forpost

Forpost Стоїк

може хочуть трохи львів"ян розбавити поміркованими східняками

12. День добрый!скажите жители Львова,3-го мая День города у вас?будут отмечать?я чего спрашиваю,у нас в Одессе вроде как отменили Юморину,насколько я знаю

13. Locke

Locke невиправний реаліст

Доброго дня. Поки ще невідомо. В країні така ситуація, що важко сказати що буде завтра. Доживемо - побачимо.

• Подобається Подобається x 4
  14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

это смотря в каком состоянии будет Украина, войны не будет значит будет у нас свято

• Подобається Подобається x 2
  15. Спасибо за ответы!!дай Бог,праздник-таки будет,будет-таки все хорошо.

• Подобається Подобається x 1
  16. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Львів!!! Ви ж обіцяли! :)
    ... Як же ж форумівки?

• Подобається Подобається x 3
  17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

...а батько думав-думав і сказав :"Нікуди я зі своєї землі не поїду, нехай москалі тікають, а я у в себе вдома!"
    Побачимо....А форумівку забацаємо після перемоги:)

• Подобається Подобається x 9
  18. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

В Харкові?

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У Львові!

20. zoggar

zoggar New Member

Голова как улей ,потому может сумбурно. Я коренной севастополец ,русский украинец. В своем родном городе я уже не могу вслух высказывать свое отношение к россии/крыму/отделению и т.д. – бо порвут (а жене я клятвенно обещал остаться здоровым и дееспособным), так что даже для простого телефонного разговора приходится искать места поукромней. Что будет когда здесь официально поднимут триколор и подарят нам «счастье» называться гражданами РФ – боюсь даже представить. В таком случае принято решение бросать все и вытаскивать семью из этого безобразия. А потому есть несколько вопросов к жителям Львова (почему то именно к этому городу лежит душа ) :
    - стоимость аренды квартиры (1 – 2 х комнатные) с мебелью и минимумом техники (хотя бы холодильник)
    - реальное положение дел на местном рынке труда (по образованию экономист, тружусь директором по развитию/фин.аналитиком в строительной фирме,ВЭД)
    - возможность учиться русскоязычному ребенку (10 лет)
    ответы наверное лучше в лс,спасибо

а де твій аватар? :)