Хочу переїхати до Львова

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Tarasshum, 7 тра 2007.

1. etlau

etlau New Member

Доброго дня всім. На сьогоднішній день я живу в Криму в Сімферополі. Працюю юристом. Маю 5 річний фактичний стаж праці в правовій системі України. У зв'язку з останніми подіями в Криму не має ні якого бажання жити в РФ. Хочу переїхати до Львова але є декілька питань, які дуже важливі для мене. Прошу жителів Львова підказати щодо наступного.
    1. Відповідно до оголошень на таких сайтах як slando можна зняти у Львові однокімнату квартиру у межах 2000 гривень. Чи є це так?
    2. Щодо працевлаштування. Переглядаючи оголошення на різних сайтах сформувалося враження, що вакансії у сфері права є і цілком можливо влаштуватися на роботу за спеціальністю при рівні заробітної плати приблизно 3000 гривень. Чи відповідає ця інформація дійсності.
    3. Найголовніше. Володію українською мовою вільно, на рівні не меншому ніж російською. Але у зв'язку з останніми політичними подіями чи не склалося у жителів міста до кримчан неприязливого ставлення?
    Приїзджаючи до Львова з метою жити та працювати серед культурного населення в рідній країні не хотілося б нарватися на якесь непорозуміння або не дай Бог агрессію.
    Дякую за відповіді.

• Подобається Подобається x 1
  2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Привіт!
    По пунктах:
    1. Так, можна
    2. Так, правильно
    3. До нормальних - ні, нема неприязні. Хіба що будете кричати "Львов - Рассия"

• Подобається Подобається x 2
  3. etlau

etlau New Member

Доброго дня всім. Прошу також виділити декілька хвилин на моє питання.
    На сьогоднішній день я живу в Криму в Сімферополі. Працюю юристом. Маю 5 річний фактичний стаж праці в правовій системі України. У зв'язку з останніми подіями в Криму не має ні якого бажання жити в РФ. Хочу переїхати до Львова але є декілька питань, які дуже важливі для мене. Прошу жителів Львова підказати щодо наступного.
    1. Відповідно до оголошень на таких сайтах як slando можна зняти у Львові однокімнату квартиру у межах 2000 гривень. Чи є це так?
    2. Щодо працевлаштування. Переглядаючи оголошення на різних сайтах сформувалося враження, що вакансії у сфері права є і цілком можливо влаштуватися на роботу за спеціальністю при рівні заробітної плати приблизно 3000 гривень. Чи відповідає ця інформація дійсності.
    3. Найголовніше. Володію українською мовою вільно, на рівні не меншому ніж російською. Але у зв'язку з останніми політичними подіями чи не склалося у жителів міста до кримчан неприязливого ставлення?
    Приїзджаючи до Львова з метою жити та працювати серед культурного населення в рідній країні не хотілося б нарватися на якесь непорозуміння.
    Дякую за відповіді.

4. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ні в якому разі. Жодного неприязливого ставлення нема.
    Та ви приїдете і самі все побачите)

• Подобається Подобається x 3
  5. etlau

etlau New Member

Дякую за відповідь)

6. mrochkizm

На обидва питання выдповыдь - так.

7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Зараз багато львів"ян приймають кримчан в себе в гостях, переживають за долю Криму і її жителів. Я не думаю, що людина, яка вболіває за долю своєї країни і не хоче жити в РФ, може нарватися на якесь недоброзичливе ставлення.

• Подобається Подобається x 4
  8. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

Чесно, вже "тошнить" слухати про те, які у Львові люди-людоїди! Менше Путін-ТВ дивіться, сідайте на потяг чи автобус... Приїдьте до Львова, підіть на Гоголя-Городоцьку, де розташована російськомовна школа в якій спокійно навчаються дітки різних національностей російською мовою і поговоріть з ними, вони Вам розкажуть шось інше ніж Путін ТВ!
    Народ, давайте балаган не розводити "аля бандеровци сьєдять за русскій язик"!!!

9. mrochkizm

Заспокойтеся.
    Людина ввічливо запитала, ми ввічливо відповіли. Що не так?

10. WestUkraine

Ну квартиру 2-3 кімнатну за 25-30 000 доларів купите, але сенс??? Коли можна за ті гроші купити під Стрийом будинок з садом-городом! Знаю, що в Дулібах (це біля Стрия) знайомий такий дім за 30 000 доларів купив, шо аналогічний під Львовом коштував би реально в 5 раз дороще! В мене родичі живуть в Стрию, часто там. Карпати близько, якби не Львівська робота сам би переїхав туди жити. Рибалку і гори люблю, це для мене місце!!! Хоча шо то по трасі до того Стрия їхати (60км).

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви шо, комусь Америку відкрили що в селі нерухомість дешевша, ніж в місті?

12. WestUkraine

Та причому тут село?! Фіга собі Стрий село?!:haha: Просто сенс в загазованому Львові купувати, коли можна купити біля Карпат десь будинок. Карпати за городом, річка класна, озера, тай місто ніби..... Хто шо любить! Літом однозначно таке місто як Стрий краще за Львів душний, де на озері (калюжі) у Брюховичах нема навіть де рушник постелити! :haha: А там живеш відпочиваючи!

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я про це

Але Стрий теж село.

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Приїжджайте. Яка різниця, звідки людина, головне, аби людиною була.

• Подобається Подобається x 5
  15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Дивись, найшла отаке, зверни увагу на стан.

http://stryy.lv.slando.ua/obyavlenie/prodam-1-kmnatnu-kvartiru-striy-ID5GHbj.html

Чому питаєш про однокімнатну, вас же досить в сім’ї.

16. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

1. З тих цін, що знаю: 2500грн 3-х кімнатна квартира на Науковій.
    2. Не з цієї галузі, але юристів дуже багато по всій Україні. Тобто, з вакансіями, на мою думку, можуть бути проблеми. Правда, 3000грн - думаю, не проблема. Це ж малувато!?
    3. Абсолютно ні.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мабуть в Криму це нормально.

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Дякую, Оля.
    Стан цієї квартири....ммм...трохи не те. Треба щоб зразу увійти і жити.

А за однокімнатну питаю через те, що потрібно батькам.Та й грошей на щось більше поки немає. Треба продати квартиру у Кіровограді ( а там 2-кімнатна якраз як у Стрию ця) і тут . Але в такий час навряд щоб хтось швидко купив.
    А ми, дорослі дєвочки про себе подбаємо самі.:)

• Подобається Подобається x 3
  19. WestUkraine

Йой, якє то всьо городськє-міськє:haha: Бабця небісі з яких Бродівського району приїхала на "Полярон" робити, а внуки вже такі міські стали, львів"яни :haha:

20. Stej

Stej Member

А про Залізничний район хтось напише щось?
    Там житло недороге, але по фоткам якось бруднувато.

а де твій аватар? :)