Хочу переїхати до Львова

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Tarasshum, 7 тра 2007.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мені щоб батькам було добре, а я то вже таке....

• Подобається Подобається x 1
  2. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Желаю успеха, и пусть у вас все сложится хорошо!

Аліасю, збудеться ваше бажання у статусі, тільки шкода, що за таких обставин...
    Ну от, плачу...

• Подобається Подобається x 5
  3. нталька

нталька Well-Known Member

Ну і я ще тут відпишуся за райони Львова. Сама живу зараз на В.Великого. Цей район для людей з дітками - дуже добрий. Багато садочків і нормальних шкіл. Багато гуртків, щоб дітей водити. Майданчиків достатньо. Транспортна розв"язка дуже добра. Ну і базари, супермаркети поруч. Але житло тут трохи дорожче ніж на Сихові.
    На Сихові прожила пів життя :), то теж нормальний район. Для дітей всього достатньо. Загалом інфраструктура хороша. Трошки далі від центру, але 30 хвилин - то не критично.
    Друзі живуть у Личаківському районі, біля Погулянки. То зі школами важче. До школи малих возять майже у центр, а зранку то ой як важко - весь транспорт переповнений.

• Подобається Подобається x 2
  4. Alias

Я теж реву...
    Не так хотілося, і не так мріялось.

У мене зараз навіть мрій вже немає.
    Їх вбив Путін.Залишилось тільки велике бажання помсти, бажання смерті тому миршавому карлику ...

• Подобається Подобається x 9
  5. avatarwin

давай скоріше переїзджай , бо ми збираємося голосувати щоб нас приєднали до КАНАДИ.

• Подобається Подобається x 4
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Юлія Володимирівна, ви йдете на поправку?

• Подобається Подобається x 3
  7. avatarwin

так ,Вашими молитвами

8. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Будь у меня необходимость выбора, Погулянка вполне рассматривалась бы. 7-й трамвай, конечная остановка, да?
    Хорошее место.
    30 минут хвилин з Сихова до центра - жестоко. Через то я не познакомился лично с одним замечательным человеком с нашего форума, который не рискнул поехать в центр в час-пик, когда я был там. Жалею до сих пор.

9. Stej

Stej Member

А сам Сихів поділяється на якісь райони за рівнем розвитку або стану (будинків, шкіл)?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Сихів - є Сихів, хто би що не казав...:empathy:

11. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

А я ще розглянула би Район Чорновола-Панча-Варшавська. Також практично центр, багато новобудов, все близько. Сама живу біля Краківського - є як плюси так і мінуси. З плюсів - стара частина міста, до центру п"ять хвилин пішки, поруч - басейн, цирк, базар, декілька шкіл, політех і універ, вікна виходять в парк. З мінусів - досить багатолюдно, поки ремонтували Городоцьку, весь транспорт чадів і гудів просто під вікнами, ми вже маршрутки розрізняли за звуком гальм.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

13. Stej

Stej Member

• Подобається Подобається x 5
  14. Alias

Співробітник мого бувшого взяв у свою сім"ю біженців з Криму.

15. olomskaya

olomskaya New Member

Здравствуйте, я тоже планирую переехать во Львов. Подскажите, какой это должен быть район если я хочу жить в небольшом доме или в частном секторе. Наличие школ тоже интересует, так как осенью идем в первый класс. Заранее благодарю за любую информацию.

16. Нікуся

Нікуся Member

левандівка, білогорща, частина вул виговського, . ну і винники, брюховичі- до львова 15 хв

17. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Як кожен кулик хвалить своє болото - то я своє трохи похвалю:mocking: Я би радила Новий Львів - тихий, зелений район, недалеко від центру, гарне сполучення з багатьма районами Львова. Є три школи в районі (спеціалізований НВК із поглибленим вивченням іспанської мови, СШ № 69 із поглибленими вивчення французької та англійської та СШ №73 із спортивним ухилом). Останні дві не рекомендую. Зрештою, недалеко великий мікрорайон Сихів, можна туди дитину возити на крайній випадок.

18. Finya

Finya enjoy the silence

Всі так хвалять нові райони... Я, як мешканка центру, аж дістала когнітивний дисонанс))) Напівжартома: який там Сихів?) Життя - тільки на Марсі (в центрі).

19. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

Живу на Виговського біля найбільшого ринку у Львові "Південний", де є все магазини, супер-дитячий садок, і так далі. В районі повно шкіл, церков, лікарень, садочків. Після транспортної реформи, більше маршруток ніж через "Південний" проходить, не проходить ні через який район! До центру міста 15 хв., автомобілем 5 хвилин. Крім найбільшого ТЦ у Львові, зараз будується і скоро буде відкрито ТЦ "Леополіс" - здоровенний торговий центр такий, як "Кінг Крос Леополіс". Крім того аеропорт близько... Люблю свій район!

п.с. А реально, то я б радив переїздити не у загазоване місто, а до прикладу в місто Стрий ! По-перше, за ті гроші, що у Львові купите однокімнатну квартиру (якщо плануєте купити житло) то в Стрию купите будинок з садом, городом...)))) До Трускавця і Моршина рукою подати... Карпати з вікна видно!!! Нормальне місто з набагато кращою екологією... А купання влітку в річці Стрий, замінить Вам любе море! Про риболовлю на озерах то взагалі мовчу... Нашо Вам Львів, проїдьтесь в ту сторону і подивіться, яка краса і повітря порівняйте + ціни в 2-3 рази менші на житло!!!

Останнє редагування: 10 бер 2014
    • Подобається Подобається x 3
  20. Alias

Скільки коштує 1-2 -кімнатна квартира в Стрию?

а де твій аватар? :)