Хочу переїхати до Львова

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Tarasshum, 7 тра 2007.

1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

хто такий і звідки будете?

2. Stej

Stej Member

Луганськ, 2D-аніматор (комп. ігри)

• Подобається Подобається x 1
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ви маєте намір переїхати до Львова, чому?

4. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

А чому саме до Личаківського? ;)
    Маєте якісь конкретні питання по районах Львова, що саме Вас цікавить - транспорт, інфраструктура, близькість до центру, зелені зони?

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

хочете знайти роботу?

6. Stej

Stej Member

Дивився фото вулиць, ціни на житло + близько до центру. В мене дитинка в школу має піти наступного року, дивлюсь також на школи.

---------- Додано в 12:59 ---------- Попередній допис був написаний в 12:57 ----------

Робота не цікавить, працюю через інтернет.

7. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

Личаківський гарний район, але я б певно поселялась кудись дальше від центру... по часу це лишніх всього 15-20 хв їзди на транспорті, але зручніша інфраструктура для життя молодої сім"ї... можу описати район вулиць В.Великого-Наукової-Тролейбусної, бо там виросла чи район Топольна-Балатон, бо зараз там живу

8. Stej

Stej Member

Складно одразу відповісти, багато причи, але основна — рівень людських відносин. Вибачте, але не хочеться дискутувати на цю тему тут.

9. mrochkizm

Я там живу, це крутезний район, на мою думку.

• Подобається Подобається x 3
  10. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

Я теж дуже люблю цей район - він спокійний і одночасно там є все, що потрібно - магазини, базари, школи, дитсадки, парки, церкви, поліклініки, банки, і дуже хороше сполучення з центром та іншими районами міста

11. Stej

Stej Member

зручніша інфраструктура це транспорт, торгівельні центри, школи, супермаркети, — вірно? (уточнюю:blush:)

12. mrochkizm

Так, правильно ;)
    Справді розгляньте район Наукова-В.Великого-Тролейбусна, тут нема старовинної архітектури, але транспортне сполучення надзвичайно хороше (маршрутки + трамвай + тролейбус), дуже багато шкіл і садочків, ринки, декілька торгових центрів, меблевих магазинів багато, господарських та будівельних теж, парковки є, аквапарк в цьому районі, фокстрот є, ельдорадо є, велодоріжки є, піцерій багато.

• Подобається Подобається x 2
  13. Stej

Stej Member

У вас є велодоріжки!!??? о_О
    А багато їх по місту зроблено?

14. mrochkizm

Є, і вже досить багато! Це Мартіні краще розкаже, він у нас велосипедист, і про Личаківський р-н він Вам теж може сказати ;)
    Личаківсьий р-н теж непоганий, там старовинна архітектура, бруківка, магазинчиків багато є. по школах-дитсадках не в курсі.

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Stej, нафіга вам той Львів, бруд машин повно, натовпи людей....Купіть собі краще за ті гроші пів села в Карпатах

:mocking:

16. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

Так, вірно!

і про велодоріжки підтверджую! хоча люди ще не звикли давати по них їздити велосипедистам))) та все приходить з часом..

пам"ятаю влітку свій візит до Мюнхена, то постійно за спиної дзвеніли велосипедні дзвоники і просили зійти з велосипедної доріжки, бо мене чогось вічно на неї виперало))) та достатньо було мені один день взяти ровера на прокат і поїздити по місту, як я вже більше таких порушень не робила! :)

---------- Додано в 13:41 ---------- Попередній допис був написаний в 13:38 ----------

До речі, якщо людина працює через інтернет і не потребує щодня бути в місті, то це напевно взагалі ідеальне рішення... я мрію про хату в Карпатах)))))

17. Stej

Stej Member

Село не хочу, люблю місто, і коли людей багато. А в Карпати краще відпочивати їздити. Доречі, який район Львову найбрудніший?

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

складно відповісти...але сміття в купах не лежить місяцями

19. mrochkizm

Та менш-більш райони по рівню чистоти всі однакові, не скажу, що ідеально чисто, але й не сильно брудно, прибирають. В загальному нормально.
    Просто не вибирайте житло на околицях біля великих складів тощо, де постійно вантажівки під вікнами їздитимуть. Ну і якщо поселитеся в будинку вікнами на автовокзал (для прикладу), ясно, що викидів там більше буде.
    Ще район перехрестя Княгині Ольги - Сахарова непоганий, і стара архітектура. і новобудови є, супермаркет, магазинчики, до центру пішки 20 хв. По суті то дальній центр.

20. Stej

Stej Member

це великий плюс, для мене це важливо (я про відношення людей до свого міста).

---------- Додано в 14:20 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ----------

Друзі, дякую за інфу, реально допомагаєте. :empathy:

а де твій аватар? :)