Хочу переїхати до Львова

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Tarasshum, 7 тра 2007.

1. kjk

kjk Дуже важлива персона

del

2. kjk

kjk Дуже важлива персона

...

3. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Стикався з таким, на жаль.
    Не впевнений, правда, чи це суто львівська проблема, а решта по всьому світі ріжуть правду-матір в лице завжди і всюди.

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

можна

5. aurum

aurum Member

а не понаехать ли во Львов?

Доброго времени суток. Уже долгое время у меня, как и некоторых моих знакомых, возникает желание уехать из Донецка. Причины весьма очевидны, всё сложнее и сложнее тут жить имея собственное мнение и гражданскую позицию. Так уж сложилось, что я, как и мои знакомые, работники ИТ-сферы, одинаково хорошо владеем как русским, так и украинским языками. Правда, украинский мы знаем тот, который из Киева вещается по ТВ, а не тот, на котором западные регионы разговаривают. Присматриваемся к крупным европейским городам с европейскими ценностями, но особого желания уезжать из страны нет. Киев был бы идеальным кандидатом, если бы не стоимость проживания. Одни знакомые думают, что во Львове русскоговорящих вешают прямо на вокзале, другие наивно полагают, что тут не может быть неадекватных людей с предрассудками по определению "ведь это же Львов, а не быдло всякое как у нас".

Хотелось бы узнать, как у вас во Львове обстоят дела с безработицей и отношение в целом к приехавшим из восточных регионов.

6. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Безробіття таке ж, як і всюди. Питання, з якого регіону хто сюди переїхав жити, хвилює хіба що бабусь на лавочці під під'їздом, яким нема чим зайнятись. :gamer:
    Якщо Ви айтішник, безробіття Вам майже не грозить, комп. фірм безліч.

7. morze

morze Well-Known Member

Львів - це стан душі! а Париж і Норильськ це надзвичайний стан!

8. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

morze, Я в июне буду во Львове.
    Хочу Тебя увидеть.
    За или нах?

9. Ukrainohka

Ukrainohka Member

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

є
    а шо вам так вперлось в православну?
    я приміром різниці не роблю, ходжу і в греко-католицьку і в православну...

• Подобається Подобається x 3
  11. IgorLvivM

Є. І Київські, і навіть московські.
    По селах, де одна церква, буває, що в ній по черзі правлять католики і православні.
    А так, по правді, у нас мало хто заморочується приналежністю церкви до тої чи іншої конфесії. Я туди ходжу помолитись Богу, а не до священників, обрядів тощо. Часто, навіть не знаю в яку церкву заходив.

• Подобається Подобається x 6
  12. NorthWind

Я никогда не заходил только в мечеть. Православная, лютеранская, католическая, армянская - вхожу свободно, Бог - един. И он против зла. Тем и дышу.

• Подобається Подобається x 3
  13. Ukrainohka

Ukrainohka Member

Дякую за відповіді. Стало соромно. Побоювалась, що коли зайду до інших церков та своїм незнанням образю інших людей. Якась дурня в голові. Дякую. :)

• Подобається Подобається x 1
  14. IgorLvivM

З того, що знаю, найбільше проблем у жінки може бути в ПЦ МП. Хустина, спідниця відповідної довжини тощо. У ПЦ КП - вимог менше. У КЦ - все ще простіше.

15. NorthWind

Хустина в России желательна, но не обязательна. Джинсы, да, не приветствуются, но поперёк никто не скажет.

16. Ukrainohka

Ukrainohka Member

Була у Святогірській лаврі там навіть "казаки" стоять та не пускають дівчат без хустинок та спідниць. Бачила, як дівчата купували хустки та обмотували ними ноги (робили спідниці).

17. NorthWind

Я считал Украину демократичнее России...

---------- Додано в 22:08 ---------- Попередній допис був написаний в 22:07 ----------

Без спидниць у нас тоже не пускают! Жартую!:)

18. IgorLvivM

Ми говоримо зараз про Московький патріархат. Тобто, про одну і ту саму церкву.
    КП і УГКЦ - демократичніші.

19. NorthWind

Согласен. Это так.
    Я основываюсь на личных впечатлениях и эмоциях.

20. Stej

Stej Member

1. Якщо в когось є можливість (2-3 хвилини) — напишить про райони вашого міста. Дуже багато передивився інфи в інтернеті, але хочеться почути пряму думку Львівян.

Сам я схиляюсь до Личаківського району. :blush:

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)