Хочу переїхати до Львова

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Tarasshum, 7 тра 2007.

1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Справді, була:) Пошук працює добре, читайте (все-таки на 39 -ти сторінках можна знайти чимало корисного для себе).

Все в одному - то хіба на Сихові або Левандівці знайдете. Особисто я мешкаю на Новому Львові і дуже задоволена - недалеко від центру, поруч парк; дуже красивий і зелений райончик. Тут тихо і на повні груди дихається свіжим повітрям. От з транспортом важче, не у кожен район Львова від нас доїдеш без пересадок, немає базарчику. При потребі можна під"їхати на Сихів (5 хв. маршруткою) чи у центр (10-15 хв).

• Подобається Подобається x 2
  2. Fogel

Fogel New Member

Якось мій погляд тяне на Шевченківський район)) Наприклад вул.Панча) Але не знаю яка там ситуація з транспортом та рагулями))

3. avatarwin

Найкраще шукати у Франківському районі у старому місті , там усе доступне і поряд.

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Якщо у вас авто, зразу думайте, де будете його тримати. В центральній частині з парковкою дуже сутужно і буде ще гірше

sent from my Galaxy SIII

5. morze

morze Well-Known Member

Задвірки центру Львова -необмежена парковка! За 100 метрів від "Опери" є місця де і "Побєда" не бібікала!

6. Forpost

Forpost Стоїк

Сихів адназначна...щодо вихідців з села, то їх видно тільки на паску біля церкви,а на вулицях вже третє покоління селян заселених комуняками, вони вже міщани .тай транвай запустять рано чи піздно

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

після перетворення в міщан селяни перестають ходити до церкви? :)

sent from my Galaxy SIII

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

На яку суму ви орієнтуєтеся? $/м2

9. avatarwin

Цілком згідна, тому що у місті є для них багато більш цікавих місць куди вони ходять---місто псує людину.

10. Bambook

Bambook Persona non grata

Тобто, якщо повернутися до теми, до Львова переїжджати не варто, принаймні мешканцям сіл?

• Подобається Подобається x 1
  11. консультант

консультант Дуже важлива персона

Так, бо я відчув то на собі. Давно не був у Львові, а стільки транспорту, що перейти нема де. Кілька раз мало не потрапив під колеса автомобіля і один раз під трамвай. В селі ходжу вільно і дихаю на повні груди.:)

• Подобається Подобається x 3
  12. Pretor

Pretor Member

А я би в гості приїхав, подивився як там, а потім міркував чи варто переїзжати!

13. Forpost

Forpost Стоїк

варто ,якщо вони покинуть сільську ментальність по місцю своєго народження,ібо їх діти вже будуть міщанами

14. Evgeniy Yurich

Evgeniy Yurich New Member

был недавно во Львове 2 недели. Живу в Харькове, тоже серьезно задумался над переездом :scratch_one-s_head:

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Evgeniy Yurich, правильно, подалі від москалів.

16. Evgeniy Yurich

Evgeniy Yurich New Member

это не первоочередная причина ))

17. kjk

kjk Дуже важлива персона

В чому плюси порівняно з Харковом?

• Подобається Подобається x 2
  18. zherech

zherech Well-Known Member

А какая первоочередная,если не секрет?

19. morze

morze Well-Known Member

Би ніякий маклер не завалив-би таку ціну за житло у Львові!

20. morze

morze Well-Known Member

Трамвай на Сихів, навіть під Євро12 не пустили Тут афера з Олімпіадою!

а де твій аватар? :)