Хочу переїхати до Львова

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Tarasshum, 7 тра 2007.

1. Seshat

Seshat Member

Чи правда це,що Сихівський район є неблагополучним районом?

Не більш неблагополучний, ніж інші райони. Прожила там чудових 4 роки і проблем з нічними прогулянками не виникало..

2. morze

morze Well-Known Member

Сихів -найпроблематичніший із 6 до 8 год.

3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ну як ви про сихівський трамвай.........

4. morze

morze Well-Known Member

Трамвавй на Сихів - це абсурд, у найближчі 8 років!

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ню-ню....................

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це типу як метро на Троєщину у Києві?

7. morze

morze Well-Known Member

Не та партія при владі!

8. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Даєш по вертолітному майданчику в кожному дворі на Княгині Ользі та Володимирі Великому!

---------- Додано в 18:09 ---------- Попередній допис був написаний в 18:08 ----------

Не та партия при власти!
    Ми за Полтавченко!

9. morze

morze Well-Known Member

Люди, просто, хотять пожити!!!

10. morze

morze Well-Known Member

Львів - кипить! але, в будній день вражає відсутність метушні на Проспекті Свободи!

11. serenity

serenity Member

десять років тому переїжджала з батьками на постійне проживання до Львову..ото був гвалт..мої батькі за походженням росіяни, після ВНЗу все життя прожили у полтаві та спілкувалися виключно російською, тому стільки страху було..львівяни - то звіри, за російску мову вбивають просто на вулиці..
    нічо..живемо..чи варто? на всі 100%

• Подобається Подобається x 4
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну мабуть на готову роботу їхали. А просто так варто?

13. serenity

serenity Member

коли ми переїжджали, мама була домогосподаркою, страша сестра працювала в іншому місті, молодша сестра тільки-но пішла до школи, а я саме здала випускні іспити..поїхали за татом, який дійсно тута знайшов роботу..за той час усі більш-меньш працевлаштувалися, але не вважаю, що саме за тим їхали..
    мама розвивається творчо, я і молодша сестра здобули освіти(я закінчила академію мистецв) зустріли окрім гарних друзів, щось найдорожче - ту людину, з якою хочеться провести решту життя

• Подобається Подобається x 4
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Класно, гуртом легше звичайно. В мене немає великої родини.

15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

А хтось каже "та, самому легше, а мені попробуй всю сімейку перевези" :)

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну якось так українці приноровилися виживати родинами - картопельки накопали, огірки закрутили, туди-сюди, батькова зарплата на борошно і олію.

17. serenity

serenity Member

та, перевозили усю хату! зпакувалися по коробках з-під бананів та поскладали у контейнер :)..так наші речі приїхали до Львову, а ми самі вийшли на пероні з парою валізок..довелося багото чого купувати, доки жили на квартирі та шукали свою..

18. Fogel

Fogel New Member

Переїзд до Львова

Вітаю форумчани) Ось таке питання до вас. Планую переїхати до Львова але не можу визначитися де купувати квартиру. Розумію що вже багато було таких тем типу ,,де краще жити у Львові"" та все ж . В якому районі ви порадити купити щою було зручно з транспортом,щоб був базарчик та супермаркет бажано лікарню недалеченько, більш менш спокійний , не галасливий. Хотів на Сихові але там такі черги на маршрутки що це пздц((

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Черги тільки зранку, не забувайте шо Сихів найбільший спальний район Львова, можете уявити скільки народу треба вивезти за 1 годину. Я б наприклад ніколи не поміняв Сихів на центр, все ж на Сихові повітря набагато чистіше і ліси під боком.

• Подобається Подобається x 2
  20. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

була така тема уже, пошукайте, може щось цікаве для себе вичитаєте

а де твій аватар? :)