Хочу переїхати до Львова

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Tarasshum, 7 тра 2007.

1. no nickname

no nickname Member

Моя знайома переїхала з Києва, жити до Львова. Вже довгий час шукає роботу, яка б відповідала її Київським вимогам.

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо ж вона з київськими вимогами приїхала? Головне шоб хтось гроші давов поки шукає.

3. zherech

zherech Well-Known Member

C киевскими вымогами лучше сразу в Москву ехать .Тут вполне возможно.

4. morze

morze Well-Known Member

У Львові - льготи, а не вимоги!

5. morze

morze Well-Known Member

Стільки новин у Львові, а форум?

6. katrinache

katrinache Member

Переїзд до Львова

Я абсолютно згодна з тим, що Льввів є чудовим містом для життя. Але головне питання впирається в роботу, у швидку можливість знайти нормальну роботу з такою зарплатнею, щоб не сидіти на мівінках та напівфабрикатах. А це зробити тяжче, ніж у Києві, на жаль.

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Зараз світ такий, що маючи інтернет можна жити в будь-якій точці планети. Хоч на полюсі, хоч на яхті посеред тихого океану. Все впирається виключно в розмір заробітку. Власне, щоб жити у Львові, цей розмір може бути доволі скромним.

• Подобається Подобається x 2
  8. morze

morze Well-Known Member

Після ЄВРО, Львів - супер, Городоцька -форевер! Підвальна - гут! Любінська -автобан!

• Подобається Подобається x 1
  9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Хуторівка-танкодром......в Сокільниках дорога ліпша

10. morze

morze Well-Known Member

Ти нєпавєріш! Майорівка -мотокросс, Личаків -Русскій мір!

11. Я жила на бічній Левицького. там чудово! На роботу - пішки. На три місяці забула, що таке маршрутки!)))) Але там були два п'єци - в кухні і в кімнаті. Але взимку в квартирі було +8 тепла. Неможливо. Коли приходиш з роботи в дев'ятій вечора, і прогріти помешкання не залишається часу (не лишати ж на ніч ввімкненний п'єц), то з холоду можна здуріти! Тому переїхала на Топольну в будинок з центральним опаленням. Слава Богу! Тепер не буду мучатися. Можна ходити по дому в піжамі, навіть взимку, а не в вовняних шкарпетках!

12. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Чи варто переїжджати жити у Львів?

Вже більше трьох років, як ми придбали квартиру у Львові.
    За цей час був там менше десяти разів /міняв замок, люстри, крани, збирав меблі.../. Не ночував ні разу.
    А щоб переїхати жити назовсім - навіть на гадці не було і нема :)
    Львів став тісним і метушливим, хоча в молодості він був таким великим і енергійним :yahoo: :)

13. Ravin

Ravin Well-Known Member

:))
    И много ли человеку надо?

---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ----------

Далеко не совсем антонимы.:mocking:

14. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

:)
    А в цій фразі і не маються на увазі полярні поняття ;)

Місто залишилося таким як і було, просто з роками все сприймається інакше :)

15. katryamatrya

katryamatrya New Member

Добрий день,шановні жителі Львова!
    Пробачте,якщо не в тему. Моя мама завжди мріяла жити у Львові,хоча народилась у Запоріжжі. Зараз є така можливість придбати житло у Львові (хоч і недороге). Ми дивились кілька сайтів з продажу квартир. Чи правда це,що Сихівський район є неблагополучним районом? Можна придбати достойну квартиру до 45000 доларів? І чи варто їй хвилюватись про свою не дуже українську зовнішність(вона татарка за походженням). Вона дуже любить цей город і шановливо ставилась до його жителів.Пробачте,якщо я не знаю деяких речей,адже на сході та півдні є свої уяви про міжнаціональні відносини. Дякую за розуміння.

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

то в ПР розказали?

на 2-х кімнатну фатить

розсмішіть калєснічєнка з кідаловим

звичайно шо переїзджайте коли є така потреба
    і нікакіх гвоздєй......

• Подобається Подобається x 2
  17. katryamatrya

katryamatrya New Member

Дякую за відповідь.

Ні, ми не цікавимось думкою ПР. Просто дивимось телевізор,там не завжди показують те,що насправді.

Просто моя мама пенсіонерка і завжди хотіла прожити останні роки свого життя у цьому місті. Вона завжди казала,що Львів має неповторну ауру. Я поки що не готова переїхати до вашого міста (мій чоловік і друзі всі тут).Але сподіваюсь,що моя мама все-таки здійснить свою мрію.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Проти Запоріжжя це Канни.

Ні, не варто. Західні українці самі чорні як татари.

Місто?

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

це не ви відкривали тему про ставлення львів'ян до рускомовних? Почерк схожий. Трололо

20. katryamatrya

katryamatrya New Member

Ні,я вперше на сайті. Не вважаю за потрібне відкривати тему про мовні відносини. Це дійсно так,що моя мама хоче переїхати до Львова,тому і написала в цій темі. Дякую усім за відповіді. Сподіваюсь,що зможу до вас звернутись с порадами.

а де твій аватар? :)