Хочу переїхати до Львова

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Tarasshum, 7 тра 2007.

1. morze

morze Well-Known Member

Виходить, що Ви і там, і тут -нафік непотрібні! Ваш адрес -ссср!

2. Zelinski

Zelinski Active Member

Ну, уважаемый, я к вам в Червоноград и не собираюсь. :nea:

А насчет СССР - тут вы правы, я родился в то время, когда и Россия и Украина были единым государством, поэтому мне морально довольно легко сменить место жительства с Новосибирска на Николаев, потом Одессу, потом Львов. События последних дней, в частности восьмитысячный митинг в Москве против результатов выборов, показал, что между украинцами и россиянами в принципе большой разницы-то и нет. Просто у них страна гораздо больше нашей, в связи с чем и все процессы протекают гораздо медленнее.

3. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  4. morze

morze Well-Known Member

Я також із сссра, і був в Одесі, Новосибірську, Хабаровську і у Владивостоці, але найкраще в рідному Червонограді! Але де-б я не був, то завжди я казав -що зі-Львова, і це було якоюсь гордістю, і якимось, навіть, бахвальством - що я з нормальної Батьківщини!!!

5. zherech

zherech Well-Known Member

А что бывает не нормальная "Батькивщына"???

• Подобається Подобається x 3
  6. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ні. Буває комплекс меншовартості.

7. Templar

Templar Дуже важлива персона

8. MVC

MVC Member

вчився в Львові і знаєте не лишився там знайшов нормальну роботу в іншому далеко не історичному місті і я не жалкую.

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Риба шукає, де глибше, а людина - де ліпше :) (с) народна мудрість

10. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

За нас решено. Нам не дано сопротивляться или нет. Есть желание перебороть мир - твоя 6-миллионная доля процента

11. TarasBULBA

TarasBULBA New Member

... однозначно вартує :)

12. atma

atma Active Member

"С любимым рай в шалаше"

13. Кохана

Кохана LuBimaya

шкода... можливо, залишившись у Львові, Ви краще б вивчили рідну мову!

14. atma

atma Active Member

Це означае якщо любиш то навіть недоліки будуть Вам подобатись.

15. Яруська

Яруська Well-Known Member

тю...
    Не вірю...

16. Real

Real Well-Known Member

Є в мене товариш, бувший льотчик, він сам з Луганська, служив на Скниліві починаючи з 1987 року. Звільнився, пішов працювати на фірму, знову звільнився і вирішів повернутися додому у Луганськ. 24 роки виходить у Львові прожив. Зустрічаю його через пів року. Слухайте, я ніколи не сподівався від нього почути стільки позитивних речей про Львів. І люди тут позитивні, і архітектура тут чудова, і чисто й прибрано на вулицях, і культура скрізь. А про Луганськ, де він власне народився і виріс - бидлота, пияки, все дорого, бруд і намахалово щокроку. О таке от. Все пізнається у порівнянні.

Останнє редагування: 16 січ 2012
  17. morze

morze Well-Known Member

Буває! І багато, коли ні родіни ні флага!!!

18. Forte

Forte Member

Я часто подорожую, але завжди повертаюсь до рідного міста. У Львові завжди присутнє щось особливе. Інколи це важко навіть розібрати, це в повітрі, це на поверхні. Львів приваблює завжди повертатися.

19. mebelOpt

mebelOpt Member

Львов, действительно красивый город! Все, кто тут был все очень нравиться!!!

20. morze

morze Well-Known Member

Їздив до родичів у Болград. до гагаузів Спитали -ти звідки? -Зі Львова!!! А - це де???

а де твій аватар? :)