Хочу переїхати до Львова

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Tarasshum, 7 тра 2007.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Перше можна, друге - важче.

Ой боже, кого там тільки нема.

2. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Не знаю. У нас, да и по Северо-Западному региону московские фирмы работают, значит не в убыток себе?
    Также и во Львове. Таки столица Западной Украины?

• Подобається Подобається x 1
  3. krixitka

krixitka New Member

Я також з Києва переїхала і аж нітрохи не жалію про це:)

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А ви підготувалися до переїзду і мали стартовий капітал, чи як бог пошле?

5. zherech

zherech Well-Known Member

По теме. Если у Вас есть солидный счет в банке-то да. Можно переезжать. Если есть желание жить на зарплату 200-500 долларов и наслаждаться кавьярнями,театрами и т.д.-тоже можно переезжать.Ну а если есть желание более-менне достойно зарабатывать ,не экономить на всем- то лучше не переезжать.

6. Полковник

Полковник миється в бані

Вот, тоже поражает
    Как ни приедешь - все кавярне заполнены.
    Я особо не шикую, но дней за 5 штуку минимум на кофе-джины-текилы спускаю.
    Как же они на 200-500 каву пьют?

7. zherech

Так в кавьярнях то в основном турысты зависают:)

---------- Додано в 08:36 ---------- Попередній допис був написаний в 08:34 ----------

Все кто хотел уже уехали на Родину:)И не на Родину тоже. В Италию,Испанию,Португалию и т.д.

8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Помиляєтеся (с).
    Львів'яни та студенти регулярно відвідують кав'ярні.

Тут згоден. І в Люберці.

9. zherech

Ну и в Люберцы само собой. Мне с моей фамилией и историческими корнями самое место в Люберцах:) А студенты,сидят конечно в кавьярнях. Купят чашечку кофе и сидят полдня. Сам был студентом-знаю.:)

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Оце добре! (с)
    http://www.youtube.com/watch?v=jlqp-BAzQwY
    Аха. А ще, студенти кнопку "пробіл" у реченнях ігнорують, плутають форум з СМС

11. zherech

"Подєкував" за песню:good:Ну а насчет пробела-ну это не существенно,честное слово.

12. Полковник

Полковник миється в бані

Ось!
    Кажуть, шо варто!

Львів – це класна робота і найкраще місце для життя. Таку думку висловив генеральний директор Eleks Software, керівник Кластеру Інформаційних технологій та бізнес-послуг, Олексій Скрипник під час спілкування з журналістами.
    Насправді в нас у Львові є потреба залучати ІТ-шників з інших міст. Може виникнути питання – а чому, хіба нам своїх львівських не вистарчає? Статистика показує, що в нас сьогодні приблизно є 5 тисяч ІТ-шників. Приблизний ріст бізнесу складає 30% на рік, із них приблизно 20 процентів складає ріст персоналу. Це означає, що близько 1 тис людей ми маємо залучити щороку. Університет імені Івана Франка і Львівська Політехніка, які є базовими вузами з підготовки кадрів, дають нам приблизно до шістсот працівників. Це означає, що ще біля 400-500 ми маємо десь знайти. Тому, власне, ми шукаємо в різних містах. Багато компаній, які переросли розмір в 200 людей, мають офіси в інших містах, щоби мати змогу залучати людей. Ми хотіли би більше людей залучати саме до Львова. Тому ми разом із містом почали взаємовигідну кампанію.
    Зараз люди стараються знати класне місце роботи і менше задумуються, де саме воно є. А якщо ще згадати, що Львів постійно посідає високі місця в рейтингу найкращих місць для проживання, то, власне, формується два головних меседжі: Львів – це класна робота плюс класне місто для проживання
    генеральний директор Eleks Software,
    керівник Кластеру Інформаційних технологій
    та бізнес-послуг,
    Олексій Скрипник.
    Нагадаємо, сьогодні, 22 листопада, стартує показ промоційного ролика спільної кампанії Львівської міської ради та Кластеру в соціальних мережах. З грудня його показуватимуть у кінотеатрах п’яти найбільших міст України – Києва, Харкова, Дніпропетровська, Одеси та Донецька. Ролик транслюватиметься протягом місяця. Проте він вже доступний для перегляду в мережі YOUTUBE за пошуком – «Знайди себе у Львові».
    На відео ІТ-спеціалісти, які переїхали на роботу до Львова з інших регіонів, розповідають про переваги та майбутнє ІТ-галузі у місті. Він є другим етапом спільної кампанії з промоції Львова як міста для ІТ-фахівців «Знайди себе у Львові!».
    В результаті першого етапу кампанії, з серпня 2011, був створений єдиний ресурс на спеціальній сторінці Кластеру (www.it-bpo.lviv.ua/it-career), який містить інформацію про всі можливості – стажування, навчання, працевлаштування, - які надають ІТ-компанії у Львові.
    До кампанії долучились компанії Eleks, GlobalLogic, lohika, N-iX, SoftServe та Symphony Solutions. Проект є відкритим до залучення інших ІТ-компаній, які базуються у Львові.
    Кампанія «Знайди себе у Львові!» є чи не першим прикладом в Україні, коли органи місцевого самоврядування та бізнес виступають із спільною ініціативою з промоції міста як центру розвитку ІТ-галузі для залучення до міста якнайбільшої кількості талантів.
    Теги:Eleks SoftwareКластер Інформаційних технологій та бізнес-послугОлексій Скрипник«Знайди себе у Львові»ІТ-фахівціцентр ІТGlobalLogiclohikaN-iXSoftServeSymphony SolutionsІТ-галузь
    Оригінал новини на сайті Львівська міська рада

13. syavych

syavych копач

Мда, Скрипник вже декілька років говорить за "львівську силіконову долину", але наразі спромоглися аж на промо-ролик...

14. Полковник

Полковник миється в бані

Останнє редагування модератором: 23 лис 2011
  15. syavych

syavych копач

• Подобається Подобається x 5
  16. zherech

Ну и какие зарплаты в этих IT-компаниях? Я слышал ,что порядка 600-800 долларов.

17. Zelinski

Zelinski Active Member

Я сейчас в процессе перезда из Одессы. Прожил там 20 лет. Перезжать решил этой весной. Полгода мотался между двумя городами, изучал ситуацию, поскольку в Одессе у меня есть и хорошая квартира на Фонтане с гаражом во дворе, и дача на лимане и высокоплачиваемая, даже по одесским меркам, работа. Терять, так сказать, есть чего. Во Львове, конечно, с зарплатами не очень хорошо. Я IT-шник при переезде теряю порядка 20% в з/п. Но пока что даже тени сомнения прекратить сей процесс нет.

• Подобається Подобається x 2
  18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А не страшно бандерівців? )

19. zherech

Респект и уважение.Скажите,а какие все таки причины переезда во Львов? Если не секрет,конечно.

20. Zelinski

Zelinski Active Member

Да как-то не сложилось у меня с Одессой :) Скажем так, политические пристрастия бОльшинства жителей города совсем не совпадают с моими. Да и к понтам одессим так и не смог привыкнуть за 20 лет. Ну да и я сам не одессит - вырос в Сибири и на Дальнем Востоке.

---------- Додано в 17:38 ---------- Попередній допис був написаний в 17:32 ----------

Нет, не страшно. Мне уже за тридцатник, так что не обращать внимания на всю ту пургу, что идет с наших, а особенно одесских СМИ по-поводу бандерiвцiв, у меня хватает мозгов. К сожалению, на Украину я попал уже в 11-м классе, да еще и в Одессу, так что проблемы с языком есть - все понимаю, но с разговорным труба. Но на это не обращаю внимания - полгода-год во Львове и, думаю, все будет ок.

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)