Хочу переїхати до Львова

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Tarasshum, 7 тра 2007.

1. Prosto tak

Prosto tak миється в бані

А зачем сюда переезжать. Поживи пару месяцев и Львов надоест, как и любой другой город.

2. Corleone

Corleone розівчився програвати

Лондонці Лондон люблять далеко не завжди. Там є такі жахливі райони, що його жителі готові все проміняти на будь шо, хоч на Сихів чи Дарницю в Києві.

3. Francheska Fellini

Francheska Fellini миється в бані

Львів - єдине місто, у яке ї їжджу, аби побувати не 2-3 дні, а цілий тиждень, а то і більше)
    Атмосфера просто неймовірна. Кав'ярні, вулички, історія, криївки.
    Одного разу знайомий зводив на гру Карпат на стадіон. Побачила Львів з іншого боку

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну ясно, після Черкас.

5. kjk

kjk Дуже важлива персона

А що саме побачили?

6. Francheska Fellini

Francheska Fellini миється в бані

2 Audun

Ну зрозуміло, що Черкаси - не найкрасивіше місто у світі)) Але все ж таки не натякайте відверто на убогість мого міста))

---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:55 ----------

2 kjk

Якесь таке живе місто, в єдиному пориві за улюблену команду. До речі, Карпати виграли тоді у якомусь важливому матчі)))))

• Подобається Подобається x 1
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це правда, в мене було таке враження, що львявяни більше меншканців інших міст радіють життю. В інших містах - тупо виживання і чорнуха.

8. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Не скажу за всіх туристів, але ті європейці і американці, яких я водила по Львову, архітектуру оцінили.
    Як не дивно, європейці,, яким здавалось би і свої красоти повинні були б набриднути (ну що там якийсь Львів поряд, скажімо, з Флоренцією), тим не менш цікавились нашою архітектурою, захоплювались і т.д. А от люди з Росії та Східної України, які виросли у "нових містах" і спальних районах і звикли до стандартних 9-типоверхівок, як правило, кривились "якесь воно тут все старе.... один Укрсоцбанк гарний" (це той, який коло пам"ятника Міцкевичу).
    Так що робимо висновок - люди, які змалку звикли до красивої архітектури, навчились її цінити, як правило і Львовом захоплюються. А якщо смак не привитий...

• Подобається Подобається x 3
  9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

...то тоді зовсім не грає роль де народилися і виросли..чи на сході, чи на півдні.

• Подобається Подобається x 2
  10. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Наверно так и есть.
    -Мальчик, ты где родился?
    -В Петербурге.
    -А где живешь?
    -В Купчино.:sad:

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це шо за культурний центр?

12. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Не грає. :) Просто людям, які змалку бачать навколо старовинну архітектуру, легше, вони зразу мають "фору", непотрібно ніяких додаткових зусиль, нічого вивчати чи додатково читати - усе навколо, як на тарілочці, до цього "автоматично" звикаєш... А схід чи захід тут, звичайно, ніякої ролі не грає.

13. NorthWind

Спальный район застроенный стандартными домами.

14. Bambook

Bambook Persona non grata

Мій знайомий переїхав недавно на Сихів, то він, коли в центр прямує, каже "Їду до Львова" :)

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Сихів непоганий, троха пошарпаний правда. Але ви не знаєте які в Києві є райончики - Героїв Дніпра, Харківський масив, це просто якесь "От заката до рассвета". Проти них Сихів - Беверлі-Хіллз.

16. Bambook

Ви гадаєте, що тільки ви бували в Києві? :)))

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну по Майдану пройтися - це одне, а проїхатись 40 хвилин на метро на лівий берег - там м'ясо починається. Чи на Відрадний. Один білий комірець розказував шо по роботі туди тра було їздити - так короткими перебіжками з таксі і до таксі доводилось.

18. Bambook

Ви вважаєте, що тільки ви були на Лівому березі? :)

19. NorthWind

Я давно, году в 90-м 2 недели в Дарнице в командировке был, нормально, спокойно.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В 55-ому ще спокійніше було.

а де твій аватар? :)