Хочу переїхати до Львова

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Tarasshum, 7 тра 2007.

1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Таки прокопали? По-кільцевій чи коло ґільйотини? :haha:

Доречі, то я одна така що пам’ятаю ґільйотину?

• Подобається Подобається x 2
  2. yamakasivip

yamakasivip миється в бані

не знаю наскільки і головне чи взагалі для когось актуальна ця тема , бо мені здається вона стоворена дял піару Львова, або просто для провокацій чи потеревенити.
    Основне питання для чого переїзжати жити у Львів ????

Я постараюсь дати обгрунтовану відповідь :

" - "
    1) безробіття, бо нема ніякого виробництва є тільки комерція,
    2) нормальна медицина тільки платна і то не завжди ( до порівняння Россія - безкоштовна і на дуже високому рівні - мав нагоду порівняти ),
    3) транспотрні проблеми - Львів не проектувався під таку велику кількість населення, бо всіх несе у центр або через центр ,
    4) старі будинки (ті якими можна пишатися як архітектурними памятками) часто у предаварійному стані ... треба замінювати перекриття і робити капітальний ремонт, тому тільки у новобудову,
    5) будь-що , або дуже дорого, або тільки по знайомству, дещо без знайомств не можливо взагалі :sad: ...
    6) далеко до води ! мало води ! нема річки , нема моря, нема пристойного озера; всього 2 пристойних але дорогих басейни (Аквапарк, Євроспорт) може біля СБУ вже і стало краще - точно не скажу.
    7) погода ...дощ для Львова як туман для Лондона, ба навіть більше, скажу так - добра погода це пару трійку місяців літом ( бо травень то дощ, червень то дощ, залишається липень і серпень із спекою, а осінню (з вересня) знову дощ, мряка слякоть), зима часто до 70% часу теж болото\багнюка під ногами;
    8) балувані амбіційні дівчата :)
    9) часті проблеми з водопостачанням , Європейский кредит щось дав, але прорвані труби бачу мало не щодня - основний засіб ремонут це або ризиновий хомут , або кілочок у місце "розлому"
    10) правила дорожнього руху - то проста формальність, якщо новенький BMW то можна і обгін колони авто через подвійну суцільну, перед світлофором з поворотом під цеглу ;) звісно можуть оштрафувати - але місцевих водіїв це чомусь не бентежить , " пішохід був правий , але мертвий :) ", проблеми з парковкою, пробки через центр.

"+"
    1) є купа ВУЗів на вибір,
    2) кав"ярні , але тут треба ретельно вибирати, бо можна і поганого пива за 25 грн\кухоль попити і не заваренного (повторно заваренного) чаю за 15 грн попити ( то все про закалад "інквізиція" чи "відділ виконання покарань" що за оборонною стіною у дворі точніше назву не памятаю)
    3) багато парків ( у парках купи сміття) ,
    4) можна знайти тихий і спокійний район недалеко від центру, все залежить де саме ви поселитесь бо є райони з хрущовками і магістральними дорогами а є затишні місцинки біля парків.

... далі буде ...

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ваші + і - характерні для всіх міст України...

4. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Саме так. Хтось шукає упередженно "-", а для когось деякі "+" переважають всі "-" разом взяті...

• Подобається Подобається x 3
  5. Tarasyk

Tarasyk Well-Known Member

Думаю осн. плюс життя у Львові - це атмосфера непострадянського, неділового, неіндустріального життя, коротше - можна жити і віддихати одночасно - що є рідкістю.

Пожив пів-року без Львова - більше не зможу, все - переїжджаю.
    На рахунок роботи - думаю проблем не буде - люблю продавати, зараз це актуально.

• Подобається Подобається x 4
  6. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

ще є власники однокімнатних квартир, що здаються подобово

те саме в Росії

в маленькому місті все по знайомству, як і в великому селі. Бабуся йде на пенсію, а внучка на її робоче місце записана 2 роки наперед.

хлопці теж. то польський гонор.

а толку, вони плодять безробітних і бариг

• Подобається Подобається x 1
  8. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Нареченому своєму. Бачите, через безробіття у Львові ще й особисте життя під загрозою :haha:

• Подобається Подобається x 1
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо, мете точку на базарі відкривати і торгувати на пару?

10. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

)))) ну, боюсь, від мене на базарі буде не багато користі.... але з іншого боку, ще трохи пошукаємо роботи - та й доведеться згідно з вашою порадою вчинити. А що робити, якщо у Львові окрім торгівлі нічого не роблять?
    Хоча, насправді, ми маємо на меті (колись у майбутньому) організувати власну справу, але сподіваюсь, вона не буде пов"язана з посередницькою торгівлею, а все ж таки з виробництвом чи наданням послуг.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мислення в правильному руслі.

12. Полковник

Полковник миється в бані

Я чё так?
    Опять комуняки и москали мешают?

Помогите мэру города, он ведь старается:
    Дуже приємно, коли у бізнесі люди тримають слово. Близько 2 років назад ми почали розмову про створення центру у Львові, і з Божою ласкою маємо честь сьогодні його відкривати. Хто тут працює, мабуть, оцінить якість і переваги цієї роботи. Для мера міста нема більш важливого завдання, ніж створювати нові робочі місця. 300 львів’ян, які отримають роботу і будуть мати велику зарплату – це велика перевага для нашого міста. Бажаю усім доброї праці, гарного настрою, а компанії – хороших прибутків.
    міський голова Андрій Садовий.​

13. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Звичайно! :) Хтось же має заважати, правда?
    А меру ми допоможемо - з радістю. Якщо справа хороша, то чому б і не допомогти?

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Допомогти йому маєм тільки в одній справі-шоб на наступних виборах пролетів як лист фанери....

15. Стас

Стас цікавий

Не знаю -- я Львівянин і не розумію, чому переїхавши у Львів ти маєш існувати конче на 200 доларів. Ти думаєш заробляють тільки у Києві? :dntknw: Та тут поле не пахане -- тільки бажання. Заробітки правда менші, але ж і витрати -- відповідно. Тож матеріальна дельта не зміниться:preved: Подобається Львів -- пробуй!

16. vseprav

vseprav Well-Known Member

http://www.youtube.com/watch?v=qLQz0xt9E1w

---------- Додано в 15:45 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ----------

хоча б заради такої атмосфери у Львів варто переїжджати

17. Gloversville

Gloversville New Member

Львiв - одне з найгарнiших мiст у свiтi! Я обожнюю нашу архiтектуру. Схiдна Европа - це просто ммммммммммммм...........

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Одне з 1000 хіба що.

19. DerianFox

DerianFox Well-Known Member

Це й не дивно. Парижани люблять Париж, а лондонці - Лондон. Кожен хвалить своє болото.
    Більш цікаво чи оцінюють європейські туристи дану архітектуру як щось надпрекрасне?

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А яку їм ще оцінювати? Не наші ж хрущовопомийники.

а де твій аватар? :)