Хочу переїхати до Львова

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Tarasshum, 7 тра 2007.

1. gvorn

gvorn Well-Known Member

У Львові їхня відсутність Вам буде особливо відчутна. Відсутність нормальної річки таки відчувається у Львові. Особливо влітку

2. Anusik

Anusik Member

Я розумію. Але роки через три ми зможемо лише милуватися Дніпром, купатися буде заборонено.

3. yaMarta

yaMarta миється в бані

я виросла у Львові і дуже люблю це місто:good: а переїзджати до нас можна з двох причин: 1. подобається клімат у Львові 2. Якщо тут є плани на роботу. Один мій співробітник приїхав сюди з ІваноФранківська. Але ніяк не звик до львів'ян, каже ,"вони інші" :pardon: не прижився, поїхав назад...

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я би поїхав, та роботи - нуль. Думаю львів'яни все-таки ближчі франківцям, ніж кияни.

5. gvorn

gvorn Well-Known Member

А чого? Франківськ також хороше місце. Річки, гори...Тільки робота була б за нормальну зарплату :)

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так от іменно. З роботи тіки на базарі кранами торгувати і ще можна ремонти робити.

7. FourA

FourA Дуже важлива персона

Извините , что вмешиваюсь. А где сейчас на Украине иначе? С работой всюду проблемы!

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В Києві білше-менше. Особливо не бідують рахівники грошей (це я так називаю категорію всяких головбухів, економістів, аудиторів, фінансових аналітиків і т.д.), в них зарплати досягають 10 000 грн.

9. Alter

Alter Well-Known Member

а квартиру такий бухгалтер знімає за 4-5 тис(якщо він не самотній)...ну і плюс трошки-трошки дорожче життя ніж десь
    так на так ;)
    10 000 в Києві-не показник для ліміти квартирантів

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну знімає, якщо не самотній а вдвох по крайній мірі - то 2-3 тисячі на брата.

11. Alter

Alter Well-Known Member

о, якщо на брата, то може й ОК
    а якщо чоловік-жінка, то хороша робота як правило в когось одного
    і тоді вже все не так весело :scratch_one-s_head:

---------- Додано в 16:18 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

а якщо ще й дитина :)

12. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

хто отримує більше - той оплачує прикраси, ресторани та ліжко.
    В чому проблеми?

13. Alter

Alter Well-Known Member

в тому, що рентабельність рапотво впала :mocking: в того хто більше отримував
    вже навіть на ремонт ліжка не вистачає

пора нах гауз

---------- Додано в 11:19 ---------- Попередній допис був написаний в 11:18 ----------

хоча це напевно не проблема, а просто нормальний хід подій

14. redfox

redfox Well-Known Member

а вы работу через HH искать не пробовали? или это не так распространено?

15. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

матрац на підлогу - ліжко збережеться

16. Alter

Alter Well-Known Member

Сидят гробовщики, бухают.
    Один говорит:«Давайте хоронить вертикально — меньше копать придется»
    Другой отвечает:«Можно хоронить вообще без гробов — дерево сэкономим»
    Третий:«А если их по пояс закапывать, то памятник ставить не нужно»
    Четвертый:«А если они все за руки возьмутся -оградка прикольная получится»
    ;)

17. cherokee

cherokee Member

На счет зарплаты, можно поспорить. Каждый зарабатывает, столько сколько он считает нужным. Я жил в Киеве с 1999 по 2007 (учился, потом работал). Женлися и приехал во Львов. В Киеве снимал жилье. Здесь я зарабатываю, не меньше чем в Киеве, только не плачу за съемное жилье бешенные деньги. А что Киев? Достал. Переходы, метро, суета и жлобство. Езжу туда в коммандировки, выхожу с вокзала сразу тоска находит.
    Здесь спокойно. Отдыхаю. Даже за язык не напрягают :). Клиенты привыкли.

18. phpdesigner

phpdesigner New Member

Спеціально зареєструвався, щоб створити тему, а вона така вже є:)
    Підкажіть, будь-ласка, скільки зараз коштує 1 або 2 кімнатна квартира у Львові? Маю на увазі, знімати, бо купити - самі знаєте як воно зараз:-(
    І як у Львові з роботою php програмістам? Чи є попит, на які ЗП можна розраховувати? Оголошення в інтернет - це все, звичайно, добре, але з власного досвіду знаю, шо не все так просто, тому хочу почути "з перших вуст".
    А історія, як у багатьох - вчився в Києві, залишився працювати, але ціни, затори, натовп і т.д. змусили повернутися додому в Черкаси. Наче все і нормально, але після того, як їздив до бабусі в Тернопіль, побачив різницю в містах. З роботою у Тернополі напряжно, сподіваюсь у Львові не так.
    Дякую за відповіді!

19. Я колись дуже-дуже мріяла жити у Києві - притягувала романитка великого міста. Потім якось перейшло. Все таки довше двох тижнів без рідного Львова не можу.
    А взагалі ми з чоловіком часто задумуємося над тим, щоб купити собі хатинку десь у селі і переїхати туди жити.
    Вся і його, і моя робота пов"язана з нетом. В реалі зустрічі із замовниками не так часто бувають.
    А до Львова приїжджати як на свято на вихідні.
    Ще наразі думаємо.

20. gvorn

gvorn Well-Known Member

Якщо є гроші і робота, то це ідеальний варіант

Тільки треба ще мати на увазі, що як правило школи у селах мають набагато нижчий рівень освіти. Тому дітей все одно з села до школи треба буде довозити. Ну і якщо ще якісь курси, гуртки і всяке таке...

Тут можна зоорієнтуватинся по цінах оренди http://vashmagazin.ua/cat/catalog/?rub=128&subrub=0
    Там же можна подивитися і ціни купівлі.

Мені здається, що програмування, то якраз така галузь, в якій щось по роботі можна знайти. Є декілька великих компаній пов"язаних з програмним забезпеченням

а де твій аватар? :)