Хочу переїхати до Львова

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Tarasshum, 7 тра 2007.

1. Полковник

Полковник миється в бані

В общей сложности прибывания лет, думаю, 20 наберётся.

2. gvorn

gvorn Well-Known Member

В мене років з тридцять назбирається...І час від часу зустрічаюся...І все їм не те, і клімат поганий, а люди вже такі погані, що гірших не буває...

3. Полковник

Полковник миється в бані

У меня нет повода Вам не верить, но возникает опять повторный вопрос: Как ОНИ смогли пережить во Львове немецкую оккупацию?
    Или немцы и ваши полицаи их просто не трогали, или их прятали в схронах сердобольные галичане?

• Подобається Подобається x 1
  4. Santa

Santa Member

От сиджу я в аеропорті Києва після т ижневої подорожі до Донецька і чекаю на свій літачок до Львова.
    і от вражння таке - шо Різдва чекаю, а не той літак.
    ДО ЛЬВОВА!!! У цивілізацію :) у історію :) у традиції :) навіть за рідними львівськими рагулями скучила - чесслово!

жодних виїздів зі Львова в найближчий місяць - ні ні ні!
    чого і вам бажаю.

• Подобається Подобається x 3
  5. gvorn

gvorn Well-Known Member

Так я ж писав у пості №430 "...не тільки про тих, що прийшли в 1939 році, а й про тих що прийшли після німців"

6. Полковник

Полковник миється в бані

Не красиво поступили.
    Не красиво.

7. vkoc

vkoc Well-Known Member

Львов знаю хорошо и очень люблю его, но Киев мне дороже всех, потому, что он мой родной город. Я не смогу покинуть Киев.:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 2
  8. Полковник

Полковник миється в бані

А кто-то настаивает?

9. vkoc

vkoc Well-Known Member

Поставила вам плюс за остроумие и любознательность. Пока что не настаивал и надеюсь, что вы не будете.

10. Полковник

Полковник миється в бані

Ладно.
    МИР!
    Молодец, удар держите!
    Приятно познакомиться!

11. olwares

olwares Active Member

давно не поднимал эту тему. за прошедшие 4 месяца я запустил международный портал о львове www.:cesored:, процесс идет. Ах да: поставив собі рідну мову на компі.
    Очень интересно ваше мнение по поводу дизайна, оформления, всего вообщем. Спасибо заранее.
    Админ: сорри я не умею ссылки скрывать.

Останнє редагування модератором: 18 гру 2009
  12. Zeiger

Zeiger Well-Known Member

Людина з доброю освітою ні в одному місті не пропаде! Якщо є знання та вміння, підкріплене бажанням проживати у насправді українському місті, то ВПЕРЕД!!! :good:

13. IvanD

IvanD New Member

Переїзжаємо у Львів, питання щодо аренди

Доброго дня,

ми з дівчиною (майже подружжя) десь через 2 тижні плануємо переїхати до Львова із Києва, спочатку на декілька місяців, далі залежно від ситуації. Є декілька запитань щодо аренди житла, будемо дуже вдячні за будь-які поради.

• Скільки може коштувати 2-кімнатна квартира в істроричному центрі, наприклад 5 хвилин пішки від площі Ринок, в гарному стані?
    • Яка стандартна комісія для агентів? Чув про 100%, але наприклад у Києві це 50%.
    • Чи реально знайти квартиру без посередників? Які є гарні газети/сайти/інформаційні агенції?
    • Скільки часу може зайняти пошук, якщо витрачати на це декілька годин на день?
    • Яка ситуація з інтернетом в центрі міста? Наприклад, чи буває таке, що взагалі ніякого немає або є дуже поганий, тому що будинок дуже старий, немає інфраструктури, тощо.

Дякую!

14. Ravin

Ravin Well-Known Member

от 500 $ до конца жадности.

---------- Додано в 20:19 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ----------

месячная оренда.

---------- Додано в 20:20 ---------- Попередній допис був написаний в 20:19 ----------

Не реально.

---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:20 ----------

Выбор очень ограничен (если Вы не идёте на компромис), надо ждать когда кто-то съедит.

---------- Додано в 20:23 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ----------

Есть по любому.

15. Overko

Overko миється в бані

Шукайте пропозиції у газеті "Ваш магазин". Є діючий однойменний сайт. Приблизно 95% там оголошення маклерів, але власники теж трапляються. Взагалі є ідея створити сайт для пошуку та пропозиції нерухомості. Назвати його можливо nemakler.com.ua. І на сайті щоб постійно фільтр діяв по номерах телефонів маклерів, який постійно б оновлювався. В Москві такі вже існують давно.

16. Ravin

Ravin Well-Known Member

Львов не Киев. Накиньте пару минут ходьбы и будет соооовсем другая картина.

17. marijka

marijka Member

от я теж киянка, але хочу переїхати до Львова...мрія - заробляти через інет(перекладач), а жити у Львові) тільки як би його розкуритися..:pardon:
    а ще, наскільки дружні львів'яни до киян?:preved:

18. nastinka

nastinka відсутня

нормально ми все дружні, головне уникати мовного конфлікту)

я не виміняю львів на жодне місто в світі. я люблю його. він найкрщий. і всерівно я у нього повернусь...

---------- Додано в 09:29 ---------- Попередній допис був написаний в 09:25 ----------

але от стільки людей до нас стало приїжати.. шо від нашого міста скоро лишиться тільки архітектура..нє?

19. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ви мене дивуєте. Хто і де вас виховував!?

ВИ НЕ ЛЬВІВ"ЯНКА.

20. nastinka

nastinka відсутня

дякую за комплімент.
    що ж вас так дивує?
    образила вас?(
    звиняйте.

---------- Додано в 10:22 ---------- Попередній допис був написаний в 10:21 ----------

але ж можливо цей на краще, що людей багато :)
    більше роботи стане...:dntknw::dntknw:

а де твій аватар? :)