Хочу переїхати до Львова

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Tarasshum, 7 тра 2007.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

А нафіга? Туво той приїжджає...Сєва...то пачті гімн...нє?

2. Полковник

Полковник миється в бані

Однозначно! Нарвётесь.
    Вам, как не резиденту москальскому, думаю, весьма тяжело будет решать вопросы с местными контрольными органами - как-никак, а податки платить надо!
    Надо искать Зитца в лице мисцевых.
    Правда, кинут они потом Вас, однозначно.

3. На крайняк Фунта :) Думаю, однозначно. Саму недвижимость лучше на себя, а фирму регистрировать на кого-то из местных - тогда кинуть на много не кинут, а проблемы решать проще. Если самому проживать в том же городе и контролировать "левак" - лучший вариант. Да и в кафе сидеть времени больше будет...

olwares, пан Полковник говорит со знанием дела.

- поищите время последнего ответа от местных по сути. Вам, кстати, повезло, Вы необычно много для москвича получили ответов по сути, а не упомянули бы бендер - могло быть больше... :)

4. консультант

консультант Дуже важлива персона

Цікаво, що вирішив автор?

5. bora

bora Well-Known Member

Спірно. Кажу як людина, що знімає квартиру. Якщо минулого року ми платили 500 у.о. /міс, то тепер готові платити - 1500 грн за такі ж умови. а це вже 190 у.о. При чому ці 190 у.о. ми знаходимо! (а раніше було нереально навіть мріяти про нормальні умови за такі гроші). Ну звісно ми - не туристи. це мова про довгострокову оренду квартир. АЛЕ..там схожа ситуація. Родичу на початку минулого року підшукала супер квартиру за 45 уо./день, тепер вона - 25 у.о.
    А ремонти таких квартир не подешевшали. От тільки закупівельна ціна - купуйте вже, доки обвал конкретний на ринку. Можливе пожвавлення на ньому (на рівні чуток).

6. консультант

Можливо краще за такі гроші викупити 2 туалети в центрі, а на решту собі квартиру і жити спокійно. Квартиру може знімуть, може ні, а в туалет хтось зайде по-любому...

7. - ещё бы, наверняка уже слухи ходят, что москвичи собираются скупать все квартиры во Львове, аж по пять(десят) сразу... :)))

8. gryvul

gryvul Well-Known Member

Ну, не знаю щодо чуток. Про те, що викуповують готелі, то це правда.
    Але в переліку контор, які займаються подовою орендою я не побачив як мінімум трьох, де працюють мої знайомі. І всі три чуються незле, тобто не такі собі одноденки. То, може, конкуренція все-таки вища?

9. olwares

olwares Active Member

Всем привет!

Что касаеся покупки квартиры на зитц председателя - дело неблагодарное, кинут 100%. По Конституции Украины нерезиденты имеют полное право приобретать недвижимость. Разница только в том что при сделке платится 2% налог от стоимости обьекта. И все. Дальше как все. А вообще я хочу и гражданство (хотел написать купить - оговорка по Фрейду) получить. Яж наполовину Украинец.

Относительно фирмы - Можно отрыть ПП (нерезиденты тоже это могут сделать при получении разрешения на работу) или купить готовое ТзоВ . Тут проблемм нет.

Касательно стоимости квартир во Львове - сейчас еще далеко не дно. Дно будет ближе к концу года. Я думаю еще процентов на 15 все упадет.

Ну туалеты это тема не интересная - завтра кто нить из чиновников решит мне дорогу перейти и примет какойнить указ о том что в историческом центре срать нельзя. И все. А квартира это частная собственность. Запретить невозможно.

Останнє редагування модератором: 31 лип 2009
  10.  
  11. olwares

olwares Active Member

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Останнє редагування: 31 лип 2009
  13. консультант

Ви не праві. Маєте повне право приватизувати. По-друге, я думаю, що вони вже приватизовані, так що й проблем з цим не буде. По-третє, якщо не приватизовані, то візьміть в оренду на 49 років і ніхто не матиме права їх закривати.
    Справа Ваша. Ви напевно ще ніколи не відчували проблем з туалетом, а це, повірте мені, дуже болюче питання, коли очі вилазять з орбіт, а піти немає куди, кругом люди і менти...:)

14. olwares

olwares Active Member

Приватизовать это одно. Например если у меня на галицкой собственное помещение это не решит вопроса о размещении в нем например игровых аппаратов или борделя. Это запрещено. Я имею ввиду что могут запретить практически все что угодно.

15. консультант

Якщо взяти до уваги, що центр дійсно історична частина міста, то тим більше туалети ніхто ніколи не закриє. Конкуренція з квартирними пропозиціями досить висока. Іноді ремонт квартири після деяких квартирантів може обійтись в кілька раз більш ніж прибуток, якщо ще взагалі не втратите квартиру, а можливо й власне життя, попередньо "добровільно" переписавши комусь квартиру...

16. olwares

olwares Active Member

Можно подробнее?

17. консультант

Це лише один із варіантів, коли забуваєте про ділення. Або сплачуєте регулярно відсотки, або даруєте одну із квартир для забезпечення своєї безпеки. Невже Ви вірите в те, що можна скупити кілька квартир, отримувати з них щомісячно по кілька тисяч доларів, ні з ким не ділитись і при цьому не залишатись поміченим? А де любов до ближнього...?:)
    П.С. Не бійтесь! Це лиш версія. Можливо все набагато простіше. Купуєте хати в різних районах і ніхто нічого не взнає. Правда з квартирантами не завжди добре виходить. Дійсно буває по-різному: можуть обікрасти, перепродати квартиру, нашкодити, розвести бурдель, підірвати газом або залити водою...

18. olwares

olwares Active Member

А во Львове до сих пор бандиты есть?

Про: Дійсно буває по-різному: можуть обікрасти, перепродати квартиру, нашкодити, розвести бурдель, підірвати газом або залити водою

Все кроме борделя можно застраховать. А бордель в аренде посуточной никто делать не будет.

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

єсть, ходять з ножиками біля оперного театру і ріжуть москалів

20. консультант

Ні, Мартіні жартує! Внас взагалі країна законопослушна на відміну від Росії, а тим більше Львів - це майже острів, де ще не ступала нога бандита. Але знаєте, в житті все може бути. Вдруг прийдуть москалі, а Ви не готові... Тому краще зважити всі можливі варіанти. їх плюси та мінуси...
    Так, в нас страхові агенства працюють на високому рівні, особливо стосовно житла одиноких пенсіонерів...

а де твій аватар? :)