Хочу переїхати до Львова

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Tarasshum, 7 тра 2007.

1. TARIKAFR

TARIKAFR Well-Known Member

Відповідь: Чи варто переїжджати з Києва у Львів?

А даваймо не переходити на особистості. Ми ж не знаємося. То може так статися, що Ви і десятої частини не досягли у Львові з того, що мені тут вдалося. Я просто порівнюю два міста, в яких довелося жити і працювати. Я нігде не заперечував, що хтось може переїхати з Києва. Та вони поки у меншості проти тих, що зробили навпаки. За малесеньким винятком поки у Львів тільки з сіл і райцентрів вириваються. Чи у Вас інакше враження?

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а давайте справді не переходити на особистості?.. [​IMG]

ви свою позицію щодо львова висловили....
    її всі почули...

3. TARIKAFR

TARIKAFR Well-Known Member

Дякую. Не знов. Вибачєюсі.

А ще давайте не виривати слів з фрази чи контексту, як от :
    Ще раз подєка. :)

4. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

В мене враження, що ще у Львові багато тих, хто може собі дозволити купити там кватиру "на старість". Але для мене то вже і не мрія, мені вже у Львові не жити.

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А шо ТАК? Є реальна небезпека? [​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  6. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

De taki groshi vzjaty?

7. Tarasshum

Tarasshum Member

Всім привіт!

Радий, що ця тема цікава комусь. Я за неї забув. За два роки багато чого сталось.

Через місяць таки переїжджаю в Галичину. Спочатку у Львів, щоб легше було роботу знайти. Тому я і подумав, що тема, можливо, ще не закрита, і знайшов її.

Тоді я працював іще адміном в одному журналі.
    А на цю думку мене наштовхнула конституція, в якій написано, що людина має невідчужуване право вільно обирати де їй жити.

Зараз роздрукую і прочитаю тему всю, цікаво що тут.

8. Tarasshum

Tarasshum Member

Всім привіт!

Радий, що ця тема цікава комусь. Я за неї забув. За два роки багато чого сталось.

Тоді я працював іще адміном в одному журналі.
    А на цю думку мене наштовхнула конституція, в якій написано, що людина має невідчужуване право вільно обирати де їй жити.

Через місяць таки переїжджаю в Галичину. Спочатку у Львів, щоб легше було роботу знайти. Тому я і подумав, що тема, можливо, ще не закрита, і знайшов її.

Зараз роздрукую і прочитаю тему всю, цікаво що тут.

9. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

I я, i я до Львову хочу!.. :cry:

10. Вадюшка

До речi, дуже слушно. Окрiм побутових i фiнансових мотивiв, дошкуляє думка: якщо переїхати до Львова, то куди ж їздити (в Українi), щоб вiдпочити душею? :) Бо зараз побути кiлька днiв у Львовi -- то бонус, радiсть, а як воно буде, якщо постiйно мати це? До гарного зашвидко звикаєш... :scratch_one-s_head:

11. Вадюшка

Можна докладнiше про Харкiв? Бо я порiвнюю львiвськi та харкiвськi подiї, рiвень їх органiзацiї, цивiлiзованiсть публiки -- i менi пiсля цього дуже сумно i незручно за Харкiв.

12. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

У Львова в порывнянны з Києвом є як свої плюси, так і свої мінуси. З мінусів я би виділив - відсутність великої ріки, чи водойми...

13. Tarasshum

Tarasshum Member

Люди, до теми, подивіться фільм

http://www.youtube.com/watch?v=zy55jULdGZ8 (на сайті youtube.com весь фільм є)

Якщо у вас повільний Інтернет - купіть DVD

Якщо у вас нема грошей на DVD, або VHS бігом їдьте в Київ, тут є робота продавцями, охоронцями і торговими агентами

ГОРОДА​

Из фильма Брат
    - Вот ты говорил: «город - сила», а здесь слабые все...- Город - это злая сила. Сильный приезжает, становится слабым. Город забирает силу... Вот и ты пропал... (...)

... чем больше город - тем меньше людей в нем... (...)

NN 4
    А может быть стены Иерихона пали просто потому, что в городе слишком сильно дули в фанфары. (...)

Станислав Ежи Лец
    Богатому городу спать спокойно не дают дорожные пробки (...)

Георгий Александров
    Была под городом деревня дураков, после застройки стал микрорайон дебилов… (...)

Михаил Мамчич
    В первые теплые дни весны на улицах Н. Новгорода много пьяных мужчин и беременных женщин. Как будто первые виноваты во втором? (...)

Леонид Крайнев-Рытов
    Ведьмины круги новостроек. (...)

Елена Ермолова
    Венеция - все равно что коробка шоколадных конфет с ликером, съеденная за один присест. (...)

Трумэн Кэпот
    Венеция была бы чудесным городом, если ее осушить. (...)

Улисс Грант
    Город - не асфальтированные джунгли, а человеческий зоопарк. (...)

Десмонд Моррис
    Город способствует возникновению страны. (...)

Владимир Борисов
    Города нужно строить в деревне, где воздух гораздо лучше. (...)

Анри Мурье
    Городская жизнь располагает к физическому безделью и интеллектуальному надрыву, сельская вполне гармонична. Презрение к деревне - это ещё один пример того, как унижено лучшее втайне комплексующим худшим. (...)

Елена Ермолова
    Если люки - это деньги города, то презервативы тогда что? (...)

Дмитрий Нагиев
    Женева - самый большой маленький город в мире. (...)

Пшекруй
    Жуткий город, девок нет, в карты ни кто не играет. Вчера в трактире украл серебряную ложку, ни кто даже не заметил. (...)

Как приятно взглянуть на город с высоты птичьего помета! (...)

Йонсен Койколайнер
    Когда человек потерял единение с природой - ему надо было как-то уединяться и защищаться, и человек начал строить города. (...)

Владимир Борисов
    Лондон - чудесное место для жизни, если вы можете уехать из него. (...)

Артур Бальфур
    Лос-Анджелес: место, где о приходе весны узнаешь по тому, что смог зеленеет. (...)

NN 1
    Лос-Анджелес: семьдесят два пригорода в поисках города. (...)

Дороти Паркер
    Любовь к тому или иному городу обусловлена чувствами, которые в нем пришлось испытать, а не самим городом. (...)

Марлен Дитрих
    Мало что Тагил, так еще и Нижний! (...)

А.В. Иванов, г.Новочеркасск
    Машины расплодили пригороды и убили город. (...)

Сирил Норткот Паркинсон
    Немало в мире разных городов, и в каждом есть своя неповторимость. (...)

Георгий Александров
    Нет более верного признака дурного устройства городов, чем обилие в них юристов и врачей. (...)

Платон
    Нет... Это не Рио-де-Жанейро. Это гораздо хуже. (...)

Нью-Йорк - город, где человеку мало проку от автомобиля и хороших манер. (...)
    Миньон Маклофлин

Нью-Йорк: город, где каждый бунтует, но никто не отчаивается. (...)
    Гарри Хершфилд

Парадокс: чем больше город, тем меньше в нем желающих испортить тебе жизнь... (...)
    NN 3

Париж - это населенное одиночество. (...)
    Франсуа Мориак

Первый сад создал Бог, а первый город - Каин. (...)
    Эйбрахам Каули

Раньше огораживали детские сады с несмышлёнышами и учреждения с невменяемыми. А теперь в городе огорожено всё. Всё. (...)
    Елена Ермолова

Уединение нужно искать в больших городах. (...)
    Рене Декарт

Ушли в прошлое городские дворы, остались только пространства между домами. (...)
    Стас Янковский

Хм, город!.. Город - страшная сила. А чем больше город, тем он сильнее. Он засасывает!.. Только сильный может... выкарабкаться. Да и то... (...)

Хороший город привлекает талантливых аферистов. (...)
    Георгий Александров

Взято звідси
    http://libreria.ru/aphorismes/topics/175/

А як у Львові справи з культурою користування мобільними телефонами?

Там можна слухати якусь тупу розмову когось у маршрутці, хто сидить позад тебе, а коли вона закінчиться - починати слухати наступну?

Доброго ранку всім!
    В мене ранок, бо я тільки прокинувся.

Так, дочитав уже десь сантиметр теми. Лишилось іще два.

По суті: От 9(122) номер тижневика Фокус. 27 лютого 2009 року. До роздумів

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Так, а у Львові можна розраховуватися за комунальні послуги по Інтернету? Скажімо, з картки Visa чи MasterCard, або з електронної платіжної системи, типа WebMoney.

Останнє редагування модератором: 11 кві 2009
    • Подобається Подобається x 3
  14. smbds

smbds Well-Known Member

я теж. просто на все свій час

15. makaveli

makaveli Member

Tarasshum, а ким ти працюєш у Львові, або де ти зараз?
    Я так подивився, то Львів - це місто IT. Стільки вакансій, просто очі розбігаються.

16. NIK

NIK Well-Known Member

А я не збираюсь переъзджати поки з Киэва до Львова, але я думаю придбати 1-кімнатну квартиру. Щоб було куди поїхати на вихідні.
    Одну квартирку в Одесі або Криму,а другу у Львові.:)
    Я вже контактував з місцевими рієлторами і побачив що не всі квартир в старовинних домах є зручними, але все ж я думаю що придбаю квартирку у старому фонді. І зрозумів що Львові є своя "Троєщина" - Сихів :)

17. makaveli

makaveli Member

Друзі, а скільки зараз коштує у Львові орендувати під житло однокімнатну чи двокімнатну оселю?
    Чує серце, теж переїду до Львова.

18. illusion

illusion Member

від 150 уо

не зважаючи на всі мінуси, я не знаю в Україні міста кращого за Львів. І це вже точно не Київ )))

19. Полковник

Полковник миється в бані

Это просто праздник какой-то!!!!

20. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

:)
    ага!!!! при зп 200-250 у.е:)

а де твій аватар? :)