Правда Ravinе,немає на хлопа ради..... ---------- Додано в 14:24 ---------- Попередній допис був написаний в 14:20 ---------- Дурість!!!!! Це ж все природно......А сексом з нею не бридить займатись?Часом дивуюсь людям... Я не бризглива,бо зрозуміла,що життя не проста штука і коли до усього ставитись з почуттям бризгливості і упередження....то з часом воно обернеться проти тебе... Моя свекруха лежача,їй треба і памперс змінити і підмити....Чоловік (син),то все робить,а що тут такого -це,повторюсь ЖИТТЯ!!!!!
Хм, ви або не стикалися з такими ситуаціями, або з тих, хто "ідеально сходиться", тоді лишається тільки привітати.
а й справді,Gunner, куди Ви викидаєте вушні палочки, а презервативи? Як на мене, то це набагато неприємніше видовище у відрі
гм...в нас сусіди мають моду таке з балкону викидати(ото б дійсно прибила) Але там і сміх і гріх...ситуація, стоїмо з чоловіком на балконі, зверху летить упаковка з презервативу, чоловік прикурює, встигає скурити пів-цигарки і тут летить сам презерватив. В нас німа сцена, ото швидкість...якісь крілі в нашому будинку живуть Вітайте! Я просто дурницями не переймаюсь...
Ґаннер! Партнерство - це праця, самодисципліна і бажання знайти точки дотику, не перевиховування і дресирування. Ви думаєте, комусь з коментуючих впало в руки таке щастя, як гармонія у сім'ї?
Я від свого чоловіка так і не добилась цього. Добре що у нас дві ванни, то тепер одна чисто для нього а інша лишень моя. ---------- Додано в 15:16 ---------- Попередній допис був написаний в 15:14 ---------- А ті штуки мають таку погану ваду що можуть всплисти в унітазі. Добре що ми таким не користуємось.
- у кого ванны две и других проблем меньше, но эта imho странная какая-то. Полно смесителей без фиксации вентиля, каждый раз при выключении воды автоматически перключается на кран. Такие только при низком напоре в системе неудобны. ---------- Додано в 17:21 ---------- Попередній допис був написаний в 17:19 ---------- - само собой. Только его (счастье) поймать надо, а для этого пошевелиться чуток...
І мій чоловік також переконаний в тому що я б без нього пропала, як Шарік без фоторужья. А я що мушу доказивать обратноє? ---------- Додано в 15:23 ---------- Попередній допис був написаний в 15:21 ---------- То вам лише здається що проблем менше. Проблеми є а он бажання до них докопуватись у мене нема.
Ну то чому ви думаєте що ваша думка цікава? Все одно що в вас ніколи зуби не боліли, а ви ржете з того, в кого болять і ще й поради даєте. А якщо в будинка дві половини і в кожному по ванні, кухні і спальні - то взагалі зашибись.
Ну ми так не живемо, що у кожного своя кухня і спальня але он ванни таки окремі бо мене дуже дратує що після того як коханий поголиться умивалька вся в залишках його щетинки, або що коли пробувала включати воду в ванні мені на голову лилась холодна вода, а також щоразу бачу обгортки від його «затичок». Повірте це мене дуже дратує але я просто не влаштовую йому за це бучу а просто спокійно прибераю за ним і цілую коли він приходить додому.
Неправда Ваша. Мій чоловік має думку, що жінки у всіх бідах винні. Тапком, правда, ще не кинув ані раз. )
(не)правда. - с жинками мне общаться доводилось, и совпадение их мыслей с Марусиными могу констатировать, а вот с Вашим чоловиком - не общался. Но пан таки мае рацию...
Мій також в тому переконаний, і в цьому його не перепреш хоч факти можуть бути на ліцо і інші частини тіла. А тапком то я кинула одного разу, а він голову підняв і заробив в вухо. Абідєлся ---------- Додано в 15:57 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ---------- ви якраз дуже не знаєте наших відносин і моїх думок щодо чоловіків. У нас в сім’ї якраз я чоловік і у всьому завжди винна а мій чоловік жінка і на все завжди ображається і ходить надутий і ще ніколи в житті не попросив пробачення. Так що не треба мене під всіх жінок рівняти.
- и в мыслях не держал Вас "равнять". Я ж только про одну конкретную мысль, что ежели до чоловика не докапываются за что-то конкретное, это ещё не значит, что он в этом не виноват. Эта - совпадает!