трішки поффтоплю про шкарпетки:займатися "збором" брудних шкарпеток попід дивани/ліжка/крісла,їх пранням,та сортуванням по-узорах/кольорах у нас теж мій обов"язок.А вчора я в Метро купила мужу на Миколая 3 набори по 3 пари шкарпеток і усі однакові-чорні/безузорні)))),тебер мені хоча б проблема із сортуванням відпаде))).... -Я вчера носки постирал. Первый раз! - Жена бросила? - Нет. Пошел мыться и забыл снять.
так ми ж одружуємся, щоб доповнювати один одного, хіба - ні? а хто б хотів одружитись на "другому собі"? нудно було б жити пам'ятаю, як ми тільки одружились, ми сперечались про те, як зубну щітку залишати: він любив класти на поличку, а я - ставити в стаканчик весело було
Думаю, що є звички, які співпадають, але щоб всі - то напевно неможливо. Кожен же виріс в інший сім'ї з іншими звичками. Але ж ті звички можна змінювати. От мене вчили горня зразу за собою мити. А зараз ми ж з чоловіком вдома працюємо, відповідно і п'ємо багато чаю-кави протягом дня. Тому назбируємо десяток горнят, тоді хтось все разом і миє. Мене то нервувало спочатку, а потім і сама так почала робити :shy:
Ну не знаю, чим особливим відрізняється виховання і звички, приблизно з одного регіону всі, значить і звичаї однакові.
при чому тут регіон, кожен виховується в різних сімях і різні навики виносить "з дому" у доросле життя.
не знаю про які ви звичаї говорете, але я говорю про такі буденні як наприклад опускання кришки туалету. От ви можете опускати кришку в туалеті, а ваш сусід ні, бо не звик до цього. Тому й кажу, що регіони тут ні до чого
Ну якби ви мали б справу з арабом чи індусом, то дізнались би багато нового навіть про буденні звичаї.
та я це розумію, я просто пояснила чому я написала, що регіони не мають особливого відношення до звичаїв людини. Самі ж бачите, що ви з жінкою різні і звички в вас різні хоча і походите з одного регіону
Ну і що? Ну кинула вона туди свої палички,це ж всетаки є ВІДРО ДЛЯ СМІТТЯ,чи Ви там шось дорогоцінне тримаєте.А ви коли рибу чистите,чи м"ясо,чи ще щось не приємне на око,то куди викидаєте?Як на мене палички в порівнянні з рибними бебухами естетичніше виглядають.....Але повторюсь - відро для сміття має вміщати в себе саме сміття, а не що інше...Чи ви такий бризгливий?А як дітки з"являться,то у відрі будуть щей памперси обкакані....я собі уявляю,як ви тоді будете співати. ---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:57 ---------- Будьте простііші......і дружина до вас потягнеться,на кожному кроці не варто помічати таких побутових дрібниць....ну побачили палички....ну взяли потрясли відро,чи накрили їх чимось,до прикладу іншим сміттям(якщо вам так бридко) і все...не бачу проблем.
Gunner,це все велика дурниця.Чесне слово,не робіться дитиною....Бережіть жінку,люди і без того мало живуть, а ще й на всякі пусті речі нерви псути....та ну їх,ви,що?
То ше нічо, а в моєї знайомої хлопець бридиться на вигляд упаковки прокладок. При чому запечатаної нової! Ну от має таке.. Реклами із закритими очима дивиться.. То та знайома постійно мусить їх ховати від нього