Хочеться кинути капця..

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем nirvanka, 11 бер 2010.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Звичайно це все дурниці якщо в людей однаковий світогляд, спільні цінності, взаємодоповнюваність. А якщо цього немає, як у мене, то побутова несумісність стає останньою крапкою в шлюбі.

• Подобається Подобається x 3
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Чудово сказано. А ще в сім'ї має бути хоча б повага, якщо вже нема любові.

"Твої дурні палички" - в цих словах нема надто багато поваги.
    :)

А взагалі... шкарпетки, фігня така, навіть не вартує обговорення. (Може тому, що в мене нема цієї проблеми?)

• Подобається Подобається x 1
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Хм...А зачем их выворачивать перед стиркой назад?
    После стирки это даже удобнее.

4. Ravin

Ravin Well-Known Member

:good::good:
    ;)

5. Полковник

Полковник миється в бані

Тампаксы имеются в виду?
    Тогда да, требуют повагы. Гы.

6. Un.Known

Ні, Полковнику, ватні косметичні палички, котрими дружина Ганнера вуха чистила.

Я от собі уявила цю фразу, і подумала, якою б мала бути відраза мого діда, коли він доглядав бабушку після інсульту. Якби мені сказав подібне мій чоловік,я б дуже засумнівалась, що він буде доглядати так за мною.

Любов проявляється саме в негарності, в буденності, і навіть у зміні памперса. Якщо нема любові - було б добре мати хоча б рівень.

• Подобається Подобається x 5
  7. Ravin

Ravin Well-Known Member

:good::good::good:

8. Полковник

Полковник миється в бані

Не совсем понял, что Вы хотели этим сказать.
    Сейчас за женой ухаживаю.
    Лежит после операции. Но тампексы в мусорное ведро????

Останнє редагування: 5 гру 2010
  9. Un.Known

Тампакси абсолютно ні при чім.

Тонку естетичну натуру пана Ганнера дратує вид використаних ватних паличок у відрі. От мені і стали цікаві його реакції у набагато гірших з точки зору естетики життєвих ситуаціях.

• Подобається Подобається x 2
  10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І я так кажу. Взагалі їх перу як є - головне, щоб парна кількість в результаті була :))) А потім чисті збираю в пари, при чому навіть тоді не вивертаю - сам вивертає, коли одягає.

Щодо використаних засобів гігієни у туалетному відрі. Є така хороша, хоч і на перший погляд непотрібна річ, як спам, тобто листівки-рекламки, які тикають в поштову скриньку чи під двері. В мене то все лежить купкою на кухні і використовується для завернення всяких брудагеликів.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Щоб не виверталися при зніманні треба не з верху тягнути, а за носок, от і все.

12. Ravin

Ravin Well-Known Member

Подобная лень (в своем потенциале) приходит с годами.:mocking:

• Подобається Подобається x 2
  13. Полковник

Полковник миється в бані

Завидую Вашему супругу.
    У нас это моя фунуция.

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та йому, чесно кажучи, пофіг чи ті шкарпетки в парі чи ні - головне, щоб одного кольору були :))) То мене нервує, коли на ньому одна шкарпетка вища, а друга нижча :

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну це вже дитячий садок. Лишилося погладити по голівці, повтирати шмарклі, дати тормозок і відправити на роботу.

16. Ravin

Ravin Well-Known Member

Вспомнил свою историю в этой проблеме.
    Как-то нам на работу привезли из Червонограда кучу носков.
    Им нужно было комплект резины на бус и они решили с нами бартернуть, короче... каждому досталось что-то около пятидесяти пар, качество было хорошее.
    Выбор в цветах был скуден (черный), ну мы тогда ещё молодые были и не задумались над тем во что это может позже вылиться.
    Сколько лет после этой, супер комерческой операции, жена ещё сидела и подбирала близнецов, после каждой стирки, для того что-бы сделать пару... Я лучше помолчу...:mocking:

---------- Додано в 15:30 ---------- Попередній допис був написаний в 15:26 ----------

А вы у моей жены спросите.... так всё и происходит.:)))
    Больше того, она с годами в этом даже видит свою высшую жизненную миссию участия в моей жизни, а то точно пропаду без неё.:mocking:
    Я в этом вопросе, даже и не пытаюсь её переубеждать, что я враг себе?:blush:

• Подобається Подобається x 5
  17. poetka

poetka Дуже важлива персона

Абсолютно згідна,що по великому рахунку це все фігня повна......
    В стосунках головне...не зраджувати,рахуватись з партнером, і можливо навіть не старатись переробити на свій лад......а просто тонко так навіть з властивим саме жіночкам жалібним тоном гарно попросити, а мо подіє - це вже коли побут навис брудною хмарою,страшних шкарпеток,ватними паличками(хоч в них точно немає нічого бридкого,для цього ж і є сміття...)зламаним краном і т.д. і т.п.от тоді замислитись над собою,а може я такий самий в очах своєї половинки?
    І все почати змінювати із самого себе....тоді все буде гуд,гуд!

• Подобається Подобається x 4
  18. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ну мы не маленькие дети и понимаем, что поменять уже ничего нельзя у взрослого человека, а вот немного тормознуть свой, удобный для себя любимого быт, надо бы.
    Хоть время от времени.;)

19. poetka

poetka Дуже важлива персона

:good:
    Я теж маю таку слабкість...не випущу чоловіка на роботу в брудній сорочці....чи не поснідавши.....і не запакувавши обід.
    А погладити по голівці і поцілувати....шо в тому поганого навпаки.....Дитячий садок тут нідочого,це просто приязнь один до одного,опіка,одним словом - СІМ"Я.

• Подобається Подобається x 6
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так не буває людей, які б співпали в своїх побутових звичках?

а де твій аватар? :)