Хочеться кинути капця..

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем nirvanka, 11 бер 2010.

1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А мій як пилососить, то нашу кімнату пилососить довше, ніж цілу решти хати, бо однією рукою за компом, а другою на пилососі :)))
    І теж допроситись важко, тому тупо приношу пилосос і кладу під комп. стіл, щоб йому заважало :)))

• Подобається Подобається x 6
  2. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Як чітко описано про мене:blush:

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Все просто. Він (написано з великої букви) з радістю робить те, що помітно здалеку. Щось радикальне. Для чоловіка елементарно порихтувати праску (якщо вона ремонтується), зробити ремонт у кімнаті, поміняти кран на кухні, приготувати м"ясо по свому рецепту... Але в той же час буденні речі, що можуть бути зроблені БУДЬ КИМ, нас не цікавлять... Бо в ваших (пишу з малої, бо я про всіх жінок) очах помитий посуд не викликає захвату і гордості... Ви ж не хизуєтесь перед колєжанкою, що завітала в гості, як чисто помив оце горня з відколотою ручкою Ваш чоловік !
    :)

• Подобається Подобається x 7
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А просто хизуватись, що чоловік миє посуд, мало? ;)

• Подобається Подобається x 2
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

На мою думку - Мало!

6. Saszko

Saszko Well-Known Member

Прям на кожному кроці такі чоловіки:)

Я би в себе кинув капця. Сів би на диван і попросив би когось за винагороду закидати мене всіма капцями, шо є в хаті.

• Подобається Подобається x 1
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я давно змирився з думкою,що руки в мене ростут з єдного місця і не роблю си з того проблєм...:dntknw:
    Звичайно,я можу полагодити праску,але мій колєга,що працює електриком вже 25 років,зробить це набагато краще...
    Я вмію поміняти кран,але інший мій колєга зробить це швидше і якісніше,без зайвих нервів і нецензурних букв...
    Я знаю навіть як робиться ремонт...два роки тому...здирав стіни,шпаклював,проходив стартовим я,а родич лиш наводив глянц.
    Але я і перу...і мию...і підтираю...і годую малу...і мию посуд....і вважаю,що корона з мене не спаде...:sorry:
    Ще жив мій тесть...хай з Богом спочиває...то був музик(мужик).:preved:

Сідав їсти,то тьоща гонила,як попечена.То треба було підігріти,востудити,посолити(сільничка поруч)..подати....і бути поруч..бо хлоп їдєт...:girl_angel:
    - Той,жи пере,і миє тарелі не є хлоп,а іно дупа!:nea:
    Заткався,як я йому дав роботу(розбирати роз"єми)і платив...більш,ніж мав пенсії...

• Подобається Подобається x 8
  8. olya_d

olya_d Well-Known Member

спробуйте зобразити захоплення від помитої тарілки. Навіть можна сказати, що він краще від вас вміє мити :)

• Подобається Подобається x 3
  9. Patrick

Patrick Well-Known Member

Напевно воно так має бути в житті , щоб один доповнював другого...
    Я люблю щоб все було акуратно поскладано , все в домі/машині працювало ...було перемонтовано або замінено.....НЕ люблю і НЕ роблю декілька справ на раз.Роблю одну річ від початку до кінця....не перескакую на іншу...стараюся бути всюди на час....
    В моєї жінки майже все навпаки....
    .....що стосується суто її особистих речей мене це мало турбує. Що стосується наших спільних речей, видатків , дитини - це мене турбує і буде турбувати.
    Елементарний останній приклад. Десь в кінці осені/початку зими жінка їхала на машині і камінчик вдарив в лобове скло.
    Ну вдарив, тай вдарив - з кожним буває.Не має проблем.
    Проблема в тому ,що жінка забула мені сказати , а я не придивився / не побачив.Зараз під впливом тепла і холоду пішла тріщина поперек скла.
    Тоді вчасно поремонтована маленька тріщина коштувала би $30. А зараз заміна скла (ремонту воно не піддається) буде коштувати більше ніж $400.
    Це з останнього....
    Є ще приклади коли рецепшеністка лікаря дзвонила мені на роботу , що в моєї дитини апойтмент до лікаря....Я дзвоню до дому - моя жінка про це нічого не знає , бо вона не подивилася в календар ....чи щось таке....
    От так і живем....

• Подобається Подобається x 9
  10. Daisy

Daisy Well-Known Member

Оооо, а це вже все як про мого чоловіка:tongue:все вискладано, завжди знає що де лежить, все вчасно платить ...о_О. І тому ви відчуваєте себе господарем, головою родини...і життя в вас зовсім нескучне, дякуючи нам, жінкам:give_rose: (це я своєму так кажу, коли мені розказує що то і то не так;).

• Подобається Подобається x 8
  11. Patrick

Patrick Well-Known Member

Є таке...
    А коли робиш зауваження , то чуєш у відповідь: ......." крісло/машина/хата ....яка небудь річ існує для мене , а не я для речей....".
    Найгірше не люблю НАПІВ-поломаних речей.Річ має бути поремонтована , або викинута і замінена на добру.
    А моя їх любить ... і я постійно з цим "воюю" , деколи роблячи "інвентеризацію" хати.
    Викидаю це все в чорний ґарбіджовий мішок і заношу в гараж.А моя це витягує (якщо встигне) і вертає назад на місце.... :mocking:

• Подобається Подобається x 10
  12. nikolas

nikolas Well-Known Member

Як я вас обох розумію,ви таяк за мене написали.:)))

• Подобається Подобається x 1
  13. Iriska

Iriska Well-Known Member

Вчора... все випуцувала... поприбирала... і в самий несподіваний момент, заглянула в комірку, куди вирішира сховати щось їз побутової хімії... і ось вона! Шкарпеткова країна... Ну чого питається никати брудні шкарпетки в місці, в яке я заглядаю раз на 1-2 місяці?! Та не те що тапком... а своїм новим ботфордом...

• Подобається Подобається x 13
  14. Romko

От же ж... Ррр... Завжди,коли чую таке,поражаюсі. Чи то я просто гет здичів у своїм відлюдді,чи просто виродок,не знаю... Але,я беру шкарпетки,труси,футболки,еts,запихаю їх в мидлицю(таку пластмасову),набираю туди води,насипаю порошку(або рідкого мила) і двома руками то перу...бо пралку ради пари швінків і шкарпеток запускати неохота(вона світло жере,мєждупрочім). Потім викручую і вішаю на шнурок,а взимі на батерею... От. То займає 10 хвилин мого часу. Та й всьо...:dntknw:

• Подобається Подобається x 7
  15. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Як там говориться? Лінь- двигун прогресу. Нє?
    Поділюсь як можна уникнути мидлиць. То що міняється на кожен день : купив собі 30 пар світлих літніх шкарпеток, 30 пар літніх темних, 40 пар зимових, 20 сірих натільних футболок, 20 білих футболок, 20 сірих майок, 20 білих майок і цілу шуфляду трулів. Пласмасову корзину з кришкою поставив на пралку і вуаля. Пралка ввечері гуде і є вільний час, щоб повиясняти відносини з дружиною. Нє? :)))

• Подобається Подобається x 5
  16. Romko

БІЛІ ШКАРПЕТКИ?!!!о_О

17. Picasso

:))) Що білі шкарпетки? Стра-а-ашно звучить? Маю світлий костюм, троє світлих легких літніх штанців, і двійко світлих джинсів. До світлих мештів і світлих сандалетів не одягну ж чорні шкарпетки, чи зелені в полоску :) Правда вони приходять до непривабливого вигляду швидше ніж темні, але що поробиш?! Перу останній раз (коли вже перестають подобатись), зав'язую в вузлик і коли їду до тещі віддаю їхнім сусідам (багатодітна сім'я). А з натільних футболок постійно тряпки для прибирання робляться :)

• Подобається Подобається x 3
  18. nikolas

nikolas Well-Known Member

Мені не то шо хочеться кинути капцем,я таки кидаю час від часу в нашого кота,який бере дротяну щіточку від миття посуду і тягне з нею гратись. Зробили експеремент,лишили йому одну шоб він гравси,так він всерівно тягне ту шо на мийці.Але можна тріснути зі сміху коли засікаємо як він несе в зубах ту щітку і шифруєси.:haha:

• Подобається Подобається x 10
  19. Ninulya

Ninulya Well-Known Member

З привоту котів і тапків :)
    Мамин котик гуляє надворі припнутий - такий собі поводочок під грудки і під животик, довжиною метрів зо 2,5 + килимок (зумовлено наявністю сусіда з рушницею та голубами і мисливським інстинктом котика).
    Так от цей котик вилазе з будь-як затянутого, завязаного паска за 5 хвилин. При одній умові - щоб хвилин зо 5 на нього ніхто недивився.
    І головне - тапком вдається кинути тільки коли й слід прохолов :)

• Подобається Подобається x 9
  20. Picasso

А цв'яхами прибивати не пробували? Кажуть допомагає :)))

а де твій аватар? :)