Важке питання... По-перше, чи варто було доводити до того, щоб хтось скривдив дитину? Варто було запобігти... По-друге, що робити? Використовувати дитину для помсти? Чи скривдити дитину того, хто скривдив цю? Важке питання...
В свою жінку я би кинув тапком...є кілька причин. Ось деякі з них. - все відкладає до останньої хвилини , а потім гальопом старається зробити/ чи прийти. - коли не сяду в її машину , там майже завжди бензин на нулю . - багато речей забуває зробити, про які раніше договорилися. Це напевно і все з основних ...
"...если у вас нету дома, пожары ему не страшны..." У моей жены машины нет - нет машины-не надо бензина!
Тапочек говорите, тут жена мне историю рассказала, у нее работал молодой архитектор, я его видел,мышь белая, и жена у него такая же , но стерва. Вообщем жена его достала, особенно насчет носков. И он взял и носки положил в кухонный шкафчик, где посуда стоит. Жена обнаружила, взяла нож и воткнула ему в руку. Шекспир бы заплакал
Це так як про мене написано Тому на ДП написала що мене є більше за що забити, тапком кинути. Але в чоловіка теж іноді хочеться кинути тапком: як сідає в мою машину і починає розказувати що насмічено, незаправлено і ще я їздити невмію , не туди і не так повертаю...(ну, невмію я думки його читати)
Ой, то як я :shy: Чоловік теж постійно через це дратується.. Останнього разу я вже загнула палку трохи: 8:30, за 25 хв потяг, до якого 15хв на таксі, а я ще не одягнена сушу волосся і дожовую канапки, запиваючи кавою.. Та то постійно так, але того разу в потяг не встигли, я лишень до кнопки "Відкрити двері" доторкнулась і в цей момент він рушив :shy: Так було соромно за свою запізнювальність.. :shy:
Вбив би... Вгадайте, хто на хрестини до мого внука прийшов останнім? Думаєте Отець Роман? Фіга! Ми з коханою...
Але в чоловіка рука не піднімається кинути капця, бо іноді сам такий. Йшли в оперу. Мали їхати автобусом, тому я була готова вийти з дому за годину до початку (навіть одягнена і намальована!). А він все ніяк не міг вибрати яку сорочку одягти, в останній момент вирішив поголитись (все таки в оперу йдемо!) і привести волосся в порядок.. І того ми їхали на таксі і зайшли до театру, коли пролунав другий дзвоник :ireful: Якби мене не чекала знайома, то б не було так страшно. На зустрічі зі знайомими і важливі події приходжу більш-менш вчасно, але от коли він зі знайомими збираються на пиво, то дозволяю собі розслабитись :shy:
Я жартую... Точніше привик! Тай друзі привикли. Іноді запрошують на годину скоріше . Щоби ми вчасно приходили. Але іноді і так спізнюємось... Але повірте мені, людині, яка дві третини життя провела по годиннику - капці в очі так і лізуть...!
Ну, моя також за 30 сек до часу виходу починає сушити волосся і малюватися. Тому я у особливо важливих випадках (коли треба в аеропорт, наприклад) - кажу їй час відльоту на годину раніше. Добре, що квитки ВіззЕйра тепер електронні... То я їй показую сайт авіакомпаніїї, де вказано час відльоту з Борисполя... Там таки на годину раніше, бо сайт же польський - різниця в часі... Нє, а шо дєлать!?? Вічно опаздувать!?
Я би м знову кинула капця за шкарпети посеред хати.................Ну шо Ви мужики,за такі створіння,питати, ну шо неможна поставити десь тоті шкарпета,десь шоб вочі не виділи? Взяла і завішала на люстру най дивиться,на то моїми вочима,,бо для мене посеред хати,то як для нього на люстрі
Тут і є відповідь на ваші капці... Хоч всю люстру обвішайте і бра з торшерами... Чоловічий мозок вибірково сприймає оточення... Ваш напевно теж не може знайти в шуфляді хустинку, хоча їх там з десяток лежить "Під самим носом"?
А це як?шоб не бачити свої шкарпет під носом,коли я ходжу і тикаю на них весь час ,і кажу шоб забрав.............Поки сама не сховаю діла не буде...........А прибрати в хаті треба просити ще за тижня,за кілька днів в перід?А попилисосити,то взагалі за місяць і день у день нагадувати
Стара звичка вставати рано. Встав, те-се-туалет, погодував папугу, поміняв воду, поставив клітку в ванну щоби помився (час від часу), вигуляв собак, зрихтував си каву, подивився новини - дев"ята. Починаю збирати шкарпетки, свої лахи скинуті з вечірньої прогулянки, повтирати пилюку. Біля десятої вмикаю пилосос і пилососю. Це все підготовка до вмикання компютера, який дотепер стоїть в спальні ... Бо коли вмикаю раніше, в мене кидають тапками, подушками і всіма речами, що поруч з дружиною... Вони сплять . Отак! Поставте комп в спальні і не давайте вмикати поки спите (чи робите вигляд)...
І шо Ви думаєте,що він за той час,щось зробить по хаті? Певно нє!!!!!!!!!!!!Поки не нагрюкаєш,сто тисяч разів не повториш,доти діла не буде.Правда мій такий, коли має настрій до роботи гори переверне,правда ,коли це стосується суто чоловічої роботи(шафу купе зробити,кухню,полки різні,то він МАЙСТЕР),а тарілку вимити,то руки відразу кучеряві,ЧОМУ?