Не впускаю, бо вона дроти гризе (боюся, що поперекусює всьо, що можна і не можна в мого бідного компа) і вазонки перекидає. Поспить годинку - дві і лазити по кімнаті почне. О, так в мене ж пляшка мартіні в тумбі стоїть Віскі - фууу, раз в житті пробувала, то якась самогонкатаке пекуче..
Ггггг, у мене шнур на зарядці вже три рази перегризений.Ні в кого більше не гризе, а мій оболюбувала, паразітка. нехай би спробувала щось посерйозніше..одні зуби залишилися б А в мене пляшка домашнього вина з сонячної Греції в холодильнику.....тільки я не вживаю алкоголю
Моя вже дві зарядки знищила, зараза мала. А все тому, що ревнує всіх до телефону. Не дає всім спокійно поговорити, вискакує на коліна, мявкає, лапою намагається телефон вибити з рук Така кумедна. Можеш вислати нам на форумівку Ліда - Ліда...
Капці то є по - вашому "тапки" От чого я кефіру на дух не переношу.. А то алкоголь..Оводе, а скільки в ньому градусів? Воно і так до п"ятниці доїхати не встигне
Ні, ну блін! Я тут набиваюся з тим вином, а вона всіма методами відхаращується Новою поштою, якщо сьогодні вислати,то в четвер буде у Львові..мєжду прочім Навіть кефір
а ти туда влізешся? ---------- Додано в 12:48 ---------- Попередній допис був написаний в 12:47 ---------- а чо так?