А я хочу кинути капця на свого...В нього поламався телефон,він забрав мій, а мені залишив дулю з маслом,а мені теж потрібен,бо дзвонять замовники....Я без мобілки вже ніяк.... І трохи зла,але розумію,шо йому більше потрібен цей мобільник,бо я... шо я....А зайвих грошей нема,щоб піти і гонорово купити в салоні....Ну нічого,ше так не було,шоб якось не було
Жіноча логіка - спробуйте її самі пояснити ---------- Додано в 23:47 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ---------- О це чесно...
у моєї комп'ютерної миші скрол працює тільки вверх. але маю ще стару оптичну мишу, у якої скрол працює лише вниз. поклала перед собою обидві, але так мене на довго не вистарчить якби знала в кого кинути капцем, щоб допомогло і дві працювали б, як одна
Хочеться кинути в когось капцем. Вирішила розбанити Полковника, зняла йому порушення, а він не розбанився...
А мені навпаки - як прийшла додому так хотілося когось в бан послати Мені сьогодні теж хотілося кидатися всім, що під руку попадеться - пеналами, зошитами книгами - в учнів, капцями - в усю ніч нявкаючу під дверима кішку, в себе чимось тяжким і масивним, бо не могла вночі заснути через кота і думки всілякі, заявою на звільнення - в керівництво, ібо я вже замахалася бути тягловою конячкою. Та й таке...
Якщо вам від того стане легше, то можете забанити мене (але ненадовго!) Тільки скажіть, що мені для того треба зробити, щоби було все по справедливості. Або порадьте до кого звернутися за консультацією що потрібно для бані
Дякую Локе, але я вже виписала все, що накипіло і стало легше Зараз ще чаю з м"ятою вип"ю і взагалі добре стане. А то..Понеділок - день важкий, треба його якось розбавляти
Тю, треба було впустити і спати собі спокійно під кицькине мурчання. Я аж з двома сплю..правда вони мене інколи так "підрізають", що мені майже місця не залишається на ліжку