Хочеться кинути капця..

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем nirvanka, 11 бер 2010.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

неа, он на это не влияет а она об этом и не думает, ее ответ - так получилось, отстань .

2. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  4. Ravin

Ravin Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

РОМКУ, то вже не капця тре кидати, мо то тре якусь ядрьону бонбу і не тілько на кабінет

• Подобається Подобається x 6
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм...:nea:
    Подорожчання...симпатичне...:scratch_one-s_head:
    Ребе...що з Вами?о_О

7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А мені хочеться кинути тапком в деяких чукчів форуму які читають дописи через слово а тоді виривають слова з речення і перекручують ваш допис. Мама дарагая!

• Подобається Подобається x 10
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Шукали квартиру знімати в Варшаві, бо чоловік вже замахався щодня їздити туди на роботу. Та і змінив роботу і тепер треба буде пунктуально приходити рано, а не так як раніше міг запізнитись через потяги, трамваї тощо. Знайомий каже - я зі знайомою теж шукаємо якраз від червня квартиру, давайте візьмемо 3-кімнатну, щоб дешевше було. Так як тільки чоловік напевно там буде жити на тижні, то вирішили - чому ні? Все таки в 2 рази дешевше вийде. Знайомий шукав квартиру, узгоджував з нами вулицю, умови і т.д. І от щось 2 дні вже не відгукувався. Дзвонимо до нього, а той каже, що буде жити в друга і вже не шукає квартиру о_О І навіть не думав повідомити нас!!! А за пару днів чоловікові починати нову роботу!! :ireful: :ireful: :ireful:

• Подобається Подобається x 12
  9. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

А меня выбешивает, когда тюбик с зубной пастой не закрывают, а бросают отдельно тюбик, отдельно крышку. Не знаю отчего, но убил бы...

10. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 2
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

.. а ще як потім та кришечка десь загубиться під ванною :crazy:
    Останнім часом мене майже нічого вдома не нервує. Мабуть тому, що майже все роблю сама :)))

• Подобається Подобається x 7
  12. Peri

Peri Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  13. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Кинула би капцем у свого милого... Дзвонить у двері. Впускаю. "Привіт". "Привіт". Ну я собі на кухню, а те чудо ВЗУТЕ іде за мною, лишає посеред кухні гірку піску з підошов, робить невинну мордочку і каже:"Ой..." А потім,придурюючись, втікає! - і остаточно стрясає бруд на підлогу.

• Подобається Подобається x 11
  14. NorthWind

Lady Vesna! я б кинул капцем в Вас! Друг называется... Где болтались столько времени??????????

---------- Додано в 06:01 ---------- Попередній допис був написаний в 06:00 ----------

А за это и простить можно было бы...

• Подобається Подобається x 8
  15. NorthWind

Так простил же... Думаете это легко дается?...

16. poetka

poetka Дуже важлива персона

Те саме.Блін вожусь,вирощую вдома живу закваску, а він прийде і каже, я той хліб їсти не буду, від нього жогао_ОА хліб направду смачний злаковий,здоровий, і так гарно пропікся.....Нє!!!Хай жере отой тостовий хімічний,напічканий чим завгодно,пішов ...

---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 22:12 ----------

Зла, як пес,ви б знали,скільки то волокіти виростити домашні дріжджі, а він невдячний,тай все тут...
    Зла я сильно!

• Подобається Подобається x 5
  17. Полковник

Полковник миється в бані

Купите упаковку "OMEZ" и пусть каждое утро натощак выпивает одну капсулу.
    Уже через неделю забудет об изжоге вообще и станет Ваш хлеб батонами уплетать.

• Подобається Подобається x 4
  18. Locke

Locke невиправний реаліст

А то між іншим правда. Я також коли їм чорний хліб, то потім мучаюся від печії. А про розчинну каву - то взагалі мовчу. Мелену заварну чи експрессо можу пити літрами, як Ромко, а випити 100 грам розчинної - то торба... Хоча розчинної і по смаку терпіти не можу, хіба раз на кілька років в умовах, коли інша недоступна, а кави хочеться. І нічого з тим не поробиш. Такий організм.

---------- Додано в 22:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:49 ----------

Забудет на неделю, максимум две-три. А потім знову.

• Подобається Подобається x 7
  19. Полковник

Полковник миється в бані

Не правда Ваша.
    Но данный форум не предполагает переубеждения.
    А тем более вере москалю.
    Мучаетесь изжогой, так мучайтесь и дальше вместе с NorthWind (Нині), Svjato (Нині), XrustunkA (Нині), Іспанка (Нині).

20. Locke

Locke невиправний реаліст

Ну чому ви так? Я не маю підстав вам не вірити, і не сперечаюся, що комусь може і за тиждень допомогло. Але я на протязі останніх 20 років перепробував різні засоби, в тому числі "OMEZ". Так, він мені дійсно допомагав, але на короткий час. Вже не знаю що робити, але ж не можна постійно приймати таблетки.

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)