Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Скоріше всього в автомайстернях зараз купа вакансій і для того щоб закрити ці вакансії всім наши чоловікам (які нас люблять) необхідно переходити на работу в автомайстерні і тоді ми будемо подобатися автослюсареві. Це тема рекрутінгової агенції.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Взагалі ці салонні жіночки роблять то все не для чоловіків, бо вони мало що насправді помічають, а для таких же як вони - щоб повикабелюватися один перед одним.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? хм... якщо жіночки то точно не "повикабелюватися" - то або повикобилюватися або повису.... кгм....
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Жінка повинна любити і поважати себе. А якщо бракує впевненості у собі, то це вже неможливо компенсувати жодними салонами. Про здоровий глузд вже мовчу .
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Ох, ці Галичанки... Усі хочуть Цісаря, а не "слісаря"... А сестри-слов"янки (трохи на північний схід) якось простіше дивляться на життя. І навіть частівку придумали: (ні. Не хочу червоної картки... ) Своїми словами: Дівчина покохала тракториста І вступила з ним у дошлюбний контакт. Потім довго довелося митися у бані (справжній) Та відчувати запах солярки у місцях усамітнення...
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Ми такі.... Додано через 4 години 32 хвилини Купіть собі стару роздовбану машину, яку треба ремонтувати пару разів на день, тоді будете мрією кожного автослюсара.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? (такі як я - справді мрії. он колесо приспущене, здається, а я не знаю, ні скільки одиниць тиску там має бути, ні як його напомпувати назад.. а може воно й не приспущене...) що , забанили Лію... :cowboy: наїхали всім колгоспом , все відібрали, - й право голосу, - засудили й стратили.... ні, щоб присісти на годинку, налити кави й запитати: "от чого тобі так хочеться, щоб ми такі гарнюні ходили ? от який тобі з того бубновий інтерес ?.. " і "Дока Алекса" закатрупили й тут... ну хіба так можна, хіба це галицька гостинність та християнська великодушність.. :no: Lia, приходьте назад може ми Вам теж у пригоді станемо якісь ідейки підкинемо для Вашого майбутнього салуну.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? І чим би Ви, Мавко, тоді б мали християн поколоти, як би не такі "Лії"? Я вже другий день чекаю, що хтось перший скаже те, що я хочу сказати. Ну невже такі нездогадливі? А я вважаю, що нема ніякої "Лії" ! Просто тоді, коли активність на форумі згасає з якихось причин, виринає хтось з провокативною темою і збурює адреналін в крові форумлян. І таке починається, таке починається......Ну, одним словом, форум знову бурлить. Хоча тема непогана. Я і не шкодую, що в ній дописала пару разів.:radist:
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? я того й запрошую, щоб познайомитись поближче ! не дають, курка-фріц...
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? В мене десь на авто є наліпка, там вказано який має бути тиск в шинах, на вашому авто така сама має бути. Пристрої для підкачування коліс є на автозаправках. Найкраще встати з розгубленим виразом обличчя біля тої помпи - тоді якийсь мужчина точно покаже розгубленій жінці як то робити треба. Додано через 28 хвилин ma'am, витрачати всього навсього $300 на себе щомісяця, а потім хвалитись цим - смішно. Я то, наївна, думала, що леді витрачає на себе набагато більше.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? :D :D :D :D :D :D :D Саме так я познайомився з своєю жінкою. http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=244993&postcount=229 Мавко ,як відкриєте Ваші двері(шофера) , зразу внизу на рамі має бути стікерс і має писати приблизно таке-225/45R18103H 38PSI. Cold tire inflation pressure.R18 - це розмір коліс . В Вас якщо звичайний седан то розмір буде -від R15 до R17 i тиск буде між 28-32psi.Якщо цей стикерс затертий , або відірвався , то поставте 30psi. Але make sure одинаково на всі 4 колеса.Компрессор є на кожній газ стейшен безплатно .На деяких є , що Ви собі виставляєте тиск і коли колесо набрало , апарат починає дзвеніти/бамкати/говорити.А взагалі то купіть собі в авто магазині pressure gage і тримайте в бардачку. Або ковпачки на колеса , коли тиск в нормі - вони зелені , коли низький - червоніють.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Дещо в дусi японських танка Додано через 1 хвилину Тю... Дубль два, чи що?
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? А в мене ще виникло питання: коли є час ото стільки по салонах, саунах і соляріях відлежуватись? Гроші ж на то все потрібні, а коли ж їх заробляти? Хіба вночі в тих же саунах А автослюсар стільки не заробить грошей, щоб на всі салони вистарчило. Насправді, всьому своя міра. І бути доглянутою не означає мати на шкірі засмагу круглий рік і кілограм штукатурки на обличчі 8-).
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Шкода, що панянка нам своєї фотки не показала.Мабуть злякалася, що на форумі наші пані виглядають краще ніж вона зі своїми салонами.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Я тут подумала, щоб бути мрією автослюсара, то $500 для Lia - то достатньо. Більше (на порядок) треба тратити на себе, якщо хочеш стати мрією якогось там власника автомайстерні. А від дня в спа я б не відмовилась. Треба колись буде собі зробити такий приємний подаруночок.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Я вже колись за її попередніх відвідувань висловлювала думку, що вона чоловічого роду в житті І говорить жінкам про наболіле. А тепер навіть здогадуюсь ким ЛІА працює)))
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? А чому ні?) Ну бо чо жінці в голову прийшла саме така професія?) Ну по ТБ вчать бути дружинами олігархів, ну розповідають як модних хлопців зі столиці зацікавити..а тут такий піар професії - мають всі вишукуватись до автослюсаря в чергу) Хоча це жарт щодо професії звісно..було б смішно якби вгадала випадково)
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? то що вже до такого вдаються (віртуальний фантом)?ось так винахід .Що ж акушерсво домашнє вже не котується...