Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? п. Оля нагадала Двері відкриваються, всьо починається, Столики ламаються і місця нема. Лампи ледве блимають, дівчата кліпають, Хлопці їх пощипують і просять вина. Пафосні, напудрені, чуть-чуть обкурені, Скучно роздивляються на світлі бокал. Дами з депутатами, майже як з татами, Плавно направляються у віповський зал. Приспів: Мур-мур-мур, ми любим гламур. Напшикаєм духами і зробим педикюр. Мур-мур-мур, ми любим гламур. Всьо гниле сховаєм під майку від Кутьюр. Блєском і помадами сидять намазані, Тимчасові подруги серйозних мужчин. Пальці з манікюрами, а дури - дурами, Їх життя - машина, фітнес-клуб, магазин. Руки з телефонами, тонкими новими, Скучними розмовами - малишка мур-мур. Мускули накачані, гроші потрачені, Всьо навколо схвачено, ми любим гламур. ЛІА вгадайте який рядок найважливіший із цієї пісеньки
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Знав кількох автослюсарів, дружини яких були досить доглянуті й модерні. А ось інший приклад: у 2004 на "козирній" автомийці в києві працювали дві дівчини - з Кіровоградщини чи Дніпропетрівщини. Акуратні, працьовиті, привітні. Через півроку вже не працювали. Одній запропонували роботу референтом (вона за освітою викладач англійської), друга вийшла заміж за власника Лексуса. Ось так.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Ага, тож мрiя автослюсара за 1 годину може брати $80-$120. Чiста божеская такса, i на пiiiво хлопцю залишиться. Додано через 1 хвилину Дайте менi цей автомобiль!
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? продовжуючи тему описок-самописок - змінивши одну літеру у слові "краса" - отримуємо "криса".
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? +100 Я ридала!!!! А ще у лісі манікюри-педікюри можуть зіпсуватись, зачіска за купу у.о. розпатлається... І добре, якщо у тіні будеш - бо ще часом можна невідфільтрованого ультрафіолету нахапатись... Як же то складно бути мрією автослюсаря, хоча нам колгоспницям не дано того зрозуміти! П.С. А коли Ліа з сауни повернеться? Шкода буде, якщо така цікава і пізнавальна тема без неї загнеться...
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Ну не миється ЛІА в звичайних банях. А тільки в дорогих і за великі гроші, бо в звичайних можно всю красу змити.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Блін, яку ж то треба мати зовнішність, щоб стільки над нею чаклували для приведення в нормальний вигляд?
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? встречяют па адьожкє, а праважают па утру по-моєму це саме той випадок
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? +100 В нас тут ходять по місту такі екземпляри які повилізлазили з салонів краси - розмальовані такі, помпезно пливуть загорнуті у вміло втулене продавцями Гучі з позаминулорічної колекції. Особисто в мене їх вигляд викликає посмішку. Тому нехай ходять - піднімають нам настрій !!! ІМГО Жінка повинна бути натурально красива. Тобто косметика повинна бути підібрана так, ніби її немає. Вечірній макіяж трошки яскравіший.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Був у мене такий випадок: мали ми їхати з чоловіком до подружки на весілля. А я до того рік часу нігде майже не бувала(якраз малому йшов перший рік і було дуже-дуже важко), уваги своїй зовнішності приділяла мало, бо не до того було. Ну, думаю, є привід - піду в салон, і хай там мені шось зроблять. Зробили мені укладку і макіяж, досить скромний. Та косметикою я зазвичай користуюся дуже мало. От приходжу додому, уявляю собі що я "дівчина з обкладинки", думаю про нове вечірнє плаття, а чоловік....."Що з тебе зробили??? Ти як штучна!" Половину макіяжу я змила...От вам і любов чоловіків до салонних дівчат. Зате я не боюся зранку прокинутися ненамакіяженою. І не переживаю, що мене люблять за якусь там "мальовану штучну красу".
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Як ті фрукти і овочі з супермаркету....Гарні на вигляд, а насправді користі з них...майже ніякої
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? От вам всім смішно, а знаєте, як то страшно тим лялькам, які величезні гроші тратять на всілякі салони і процедури, прокинутися вранці пізніше, ніж чоловік, що спить разом з нею? Він же може побачити не ту барбі, з якою познайомився вчора, а жінку без макіяжу, укладки... А якщо ніготь зламаєтсья, то ж взагалі катастрофа... Побачила допис від levandivkи, подумала, що він і тут спосіб знає
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Та купіть на розбірці кузов, сидіння і магнітолу. Для цього діла вистачить. Тільки поставте у романтичному затишному місці!
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Я сьогодні зранку ідучи на роботу власне побачила одного такого файного молодого хлопця, він точно не був автомеханік, напевне був столяр. Зате файнючий! Подивилась я на нього і згадала що в мене вдома такий самий спить - працівник голубих комірців. І онцей працівник голубих комірців пашімуто мене любить, такою як я є... без соляріїв, без манікюрів особливих, з екстра кілограмчиками і без укладки.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Люди, оце я не доганяю, при чому тут автослюсар???? Всее правильно, за собою треба слідкувати, якщо Ліа більше не має чим зайнятись - то прапор їй в руки, най сидить по соляріях, спа, салонах краси, перукарнях, але автослюсарі тут причому?
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Вона дуже хоче сподобатись автослюсару, через те й з салонів не вилазить