ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ?

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем LIA, 4 чер 2008.

?

голосують тільки чоловіки. Кому ви віддаєте перевагу?

Голосування закрито 12 вер 2008.
  1. Симпатичній, доглянутій, вихованій,розумній жінці.

82,4%
  2. Розумній, від природи вродливій, але тій яка занедбала свою красу.

17,6%
  1. LIA

LIA Well-Known Member

Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ?

Чого ви причепились, маєте моє фото, вашого ж я не бачу

2. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Знаєте, за себе говорити не буду - я ще не так багато прожила, можливо, чогось у тому житті і не розумію, але у мене перед очима завжди були мої бабуся і дідусь. Бачили би ви, як він її любив, ставився до неї як до кришталевої вази! Думаєте, вона така супермодель була, чи весь час тратила на себе кохану? Ціле життя гарувала, завжди про когось турбувалась - і про тата, і про своїх племінників, і про дідових, зрештою, і мене виховала мало не з народження!
    І для нас всіх не було кращої за неї, незважаючи на її зайві кілограми, відсутність косметики, натруджені руки і зморшки! І повірте мені, для мого діда не було привабливішої жінки - доводити не буду, тим більше, що відчуваю, що це буде дурного робота. Скажу тільки, що навіть зараз, коли моєї бабульки немає вже десять років, про неї часто згадують люди, яким колись вона допомогла, сказала добре слово чи щось порадила. Ех, життя таке коротке...
    І ще. А що, солярій обов"язковий показник привабливості? ? З якої радості, наприклад, я би мала йти смажитись, якщо у мене свій дуже світлий колір шкіри? Чи, може, гнатись робити ринопластику на моїй барабольці (до речі, такій самій, як у моєї бабульки :) ), щоб стати ідеалом якого-небудь автослюсаря? Я не така, як всі, і це добре.

• Подобається Подобається x 26
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

ЛІА, чи вважаєте Ви, що жінка, яка не користується косметикою, не ходить до салонів, не засмагає в солярії, є недоглянутою?

• Подобається Подобається x 4
  4. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Якщо ви про аватар то толком нічого не видно. Можна побільше та пореальніше (тобто домашнє)?

5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

:radist:
    Хлопці, ставлю 10 карм, що ЛІА довго не протягне...

Два варіанти:
    1. забанять
    2. сама вшиється, наштовхнувшись на повне нерозуміння, з твердим переконанням " Я - леді Гамільтон, всі решта - хлапушки"...

• Подобається Подобається x 22
  6. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

:ninja: А де фото Ліа ?

• Подобається Подобається x 2
  7. viltis

viltis Well-Known Member

Лія, сьогодні мала неприємний випадок. Якраз напевно до теми ... В одному супер дорогому і престижному салоні мені так нахамили, що просто капець. Тому, я б воліла дати ті самі гроші моїй знаймомій, яка зробить не менш якісний візаж, зачіску чи манікюр, але в мене вдома ....в розслабленій обстановці і т.д. То ИМХО.

Щодо мрії автослесаря ...то треба напевно бути не жінкою мрії, а просто дівчиною плейбой, з великими силіконовими цицьками і одягом в 2 см2.

А фото в студію....МОжливо, я подивлюсь на Ваше фото в ваші роки .....і захочеться мені піти в салон:)

• Подобається Подобається x 19
  8. zirka

zirka Well-Known Member

Однієї зовнішності для кохання замало. Кохання це складна річ, яку пояснити зовнішністю, розумом, кулінарними здібностями, сексом - неможливо. І річ не в цьому. Дійсно комусь природа дає гарну зовнішність і гарне тіло, а декому навіть ті всі процедури не допомагають. І доглядати за собою треба: нормальне харчування, спорт (в межах розумного) і тіло буде доглянуто і шкіра пружна. Інколи можливо і косметичні процедури: манікюри, педикюри. І цього буде достатньо для того щоб виглядати доглянуто, а не лялькою схибленою на зовнішності.

• Подобається Подобається x 18
  9. Natalia

Natalia Well-Known Member

Nastyusha, виставіть хоч ви своє фото, бо вже цікаво!

• Подобається Подобається x 3
  10. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Е ні, я тільки після Лія:cowboy:
    Але я чесно виставлю, гарантую.

• Подобається Подобається x 2
  11. Оля

Оля Старожилка форуму

На аватарі Ваше фото? :eek: А я думала, що то американської кінозірки. ;)

Дівчата, не наїжджайте на LIA. В неї просто от такі інтереси. :) Клікніть на її нік і ви побачите, що саме її цікавить. Ну, хочете, я вам допоможу. :)

Опитування: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? ( 1 2 3)
    LIA Нині 18:32

Я - СТЕРВА ( 1 2 3 ... Остання сторінка)
    LIA 29.01.2008 21:07

лесбійський досвід ( 1 2 3 ... Остання сторінка)
    LIA 15.11.2007 14:39

Як виглядає лобок сучасної жінки ? ( 1 2 3 ... Остання сторінка)
    LIA 03.10.2007 16:13

• Подобається Подобається x 24
  12. Полковник

Полковник миється в бані

Розумній, від природи вродливій, але тій яка занедбала свою красу.
    Извините, великодушно....
    Что ЗНАЧИТ сей вопрос?
    Что чувиха с красотой своей сделала?

• Подобається Подобається x 19
  13. Оля

Оля Старожилка форуму

Полковнику, нє отдала на попраніє масажистам-візажистам-пєдікюрщіцам-манікюрщіцам-"дезерт сан" салонам. :p А сама за собою доглядає. :)

• Подобається Подобається x 14
  14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А яка жінка - мрія автослюсаря ?
    Мабуть така, яка скаржиться на підвищені витрати пального і вважає, що кнопка "підсоса" - для вішання торбинки ?
    Або така, якій разом із заміною гальмівних колодок можна поміняти кондиціонер - новий на старий ?

• Подобається Подобається x 28
  15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

і бампер підмалювати за одно, аби задок блищав!:radist:

ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ?
    Я б радше одного докторика що вчора в лікарні нашого синочка оглядав. Від цього б у мене точно була б дитина з карими очима і кучерявим волоссям. Я чоловіку так зразу і заявила - хочу отого доктора зі собою додому.

А про красу... мдям, я навіть часами не маю часу на те щоб піти зробити манікюр, тому я б ззадоволенням тішилась коли б до мене домів могла прийти жіночка і зробити мені манікюр/педікюр і все решта. Заким вариться зупа, я роблюсь красива. Осе мені підходить... а жінки які просиджують гроші і час в соляріях вибачте бездєльніци. Все, можете знімати карму і кидати помідорами.

• Подобається Подобається x 21
  16. zirka

zirka Well-Known Member

А чому саме "МРІЯ АВТОСЛЮСАРЯ", а не Бреда Пита наприклад?

• Подобається Подобається x 10
  17. Зануда

Зануда така зануда

На автослюсара простіше справити враження засмагою з турбосолярію ніж на Бреда Піта :) :) :) :) :ninja:

18. SatYr

SatYr Well-Known Member

Перепрошую, що вліз у вашу дискусія, але мені то нагадало http://baginya.net .
    А от опитування не коректне, тому і відповідь дати однозначно не можна.
    ЗІ: А щодо іншого аспекту, то така радість(не дописувачка :) ) мені не потрібна, яка буде по салонам висіти і глянцеві журнали розглядати, коли вдома потрібно прибрати чи зварити їсти і посидіти із дітьми.

• Подобається Подобається x 14
  19. Оля

Оля Старожилка форуму

Йой, Зірко! Та де там йому ше про львівських дівчат мріяти?! :) Він во, бідний, не може си ради дати зі своїма двома жОнами. Анджеліна вже другий раз його дзєцком ощасливит скоро, а з Дженіфер він сі тайком здибає. :)

Полковнику, і що сіє значіт? :) Вас женщіни любят!:radist:

• Подобається Подобається x 8
  20. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Бо, мабуть, у нього до жінки трохи інші вимоги :)

А стосовно фоток, Ліа, фотки більшості форумлянок є на іншй гліці - подивіться, вони усі такі різні і усі такііі привабливі.

До речі, якщо ви позиціонуєте себе як леді, то і поводьте себе відповідно, а то візуально (принаймні по словах) вихолена панночка, а по словах 15-річна недокохана дитина.

Бажаю вам мати біля себе чоловіка, чиєю мрією будете незалежно від того, нанесли ви макіяж зранку чи ні. Який буде вас любити і не гидится, навіть коли обніматиметеся з унітазом від отруєння чи перепою.

П.С. Пішла вішатися та битися головою об стіну від недосоляреності, відсутності укладки і французького манікюру:ninja: :ninja:

а де твій аватар? :)