Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? "Надо, Федя!" (ц) Тим більш, що це у першу чергу питання самоповаги, імхо
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Мені здається Ліа палить (курить) - тому вона і старається прикрити наслідки цього - а це ранні зморшки, шкіра як печене яблуко. можливо вона користується фарбою до волосся з раннього дитинства - то ж волосся вже у зрілому віці швидко вилазить. причин і наслідків багато може бути.
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Типу, готуйся до зими літом? Гілка перетворилася на клюб веселих і кмітливих.:radist::radist:
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? От скільки LIA зможе про себе взнати, поки буде манікюритися в Банній кімнаті! :cowboy::shutup: Людоньки, та вже її забанили! От дочекаємось, як вийде, тоді, можливо, щось почуємо. Може, вже з якимсь конспектом?
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? В тему для ЛІА Я думала, что главное в погоне за судьбой - Малярно-ювелирная работа над собой: Над всеми недостатками, которые видны, Над скверными задатками, которые даны, Волшебными заплатками, железною стеной Должны стоять достоинства, воспитанные мной. Когда-то я так думала по молодости лет. Казалось, это главное, а оказалось - нет. Из всех доброжелателей никто не объяснил, Что главное, чтоб кто-нибудь вот так тебя любил: Со всеми недостатками, слезами и припадками, Скандалами и сдвигами, и склонностью ко лжи, Считая их глубинами, считая их загадками, Неведомыми тайнами твоей большой души. (чиєсь)
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Lie, стріть трохи повідомлень в ПП, хочу вам дещо написати....
Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ? Немає більше її, забанили назавжди... а шкода - було весело!
Угу. А ще хтось зараз зацідить що в магазинах "полуничка" є багато речей якими не користуються багато жінок. Теж треба нагадати. І якщо чоловік не має грошей для коханої на оті витрибеньки, то він ледве не кАзьол ) Взагалі то я подумав що розмова піде про ремонт авто,як і багато хто тут, а виявилось банально- чи потече слина у автослюсаря від декольте і ніжок зі спідниці якщо їх "обробляти" у салонах. ) Ну що ж, салони салонами. Там теж "барабани страдіварі" залюбки продають. Навіть з власного досвіду можу розказати. Дружина ходила колись постійно в один ітой же салон. Одного разу я приїхав забрати її, і поки дочепурювали її вирішив поправити свою стріху. І бляха-муха, майстриня (нова, я її до того не бачив) так скубала за волосся і товкла гребінцем по голові що я аж зауваження їй зробив. А уже років зо три перукарські послуги дружина замовляє на дому. Не орієнтуюсь як там по цінах, але послуги на високому рівні. Майстриня обробляє все моє дівоче царство, та ще й мене інколи під шумок встигає поправити. Ото ж і можна поговорити на тему- записатись в салон та ще й при при наявності вільного місця чи викликати додому майстриню. Теж свої плюси/мінуси знайдуться
Кумедно спостерігати коли кубіти цілими днями сидять в салонах, нарощують все що можна наростити, єдиний їхній інтерес це обсудити життя коліжанки, своє і своєї сусідки і при тому думають що саме так вони будуть цікаві чоловікам. Я сама відвідую салони краси. Але по необхідності (зробити раз в тиждень манікюр чи підрівняти кінці волосся). Вважаю що чим в більше в жінці натуральності тим краще. І що саме смішне більшість клієнток цих салонів дивляться на мене як на прибульця ну як можна не наростити метрові кігті чи додати лисячих війок до своїх чарівних оченят На їхню думку це страшна занедбаність жінки.