ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ?

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем LIA, 4 чер 2008.

?

голосують тільки чоловіки. Кому ви віддаєте перевагу?

Голосування закрито 12 вер 2008.
  1. Симпатичній, доглянутій, вихованій,розумній жінці.

82,4%
  2. Розумній, від природи вродливій, але тій яка занедбала свою красу.

17,6%
  1. LIA

LIA Well-Known Member

Відповідь: ХОЧЕТЕ СТАТИ МРІЄЮ АВТОСЛЮСАРЯ?

ось це от підтверджує вашу теорію про: по-моєму в мене багато комплексів і я хочу таким чином тут самоствердитися, бо люди впевнені в собі про такі речі мовчать і навіть не огризаються, а тим паче демонструють знання таких складних слів... ;)

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Зустріли по аваторі, а провели по дописах..

• Подобається Подобається x 23
  3. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

:D Складних слів я в своєму дописі не побачила, якщо якесь слово не зрозуміле - скажіть, я поясню.
    А хто огризається?
    Найлегша відповідь - а ти, а ти (і повторити те ж саме що і співрозмовник)...!!! Своє щось сформулювати слабо? ;)

• Подобається Подобається x 3
  4. Natalia

Natalia Well-Known Member

З цим, що ви написали - погоджусь 100%, АЛЕ:
    1) Ви ж теж колись не знали, що солярій більш безпечний ніж загар від сонячного проміння?!
    2) Не всі мають змогу відвідувати дорогі салони (а дешеві і не варто)!!!
    Погоджусь, що як би ми тут не розповідали про природню красу, але жінку, яка регулярно відвідує салон краси, дійсно відрізнить якщо не пересічна особа, то спеціаліст точно.
    Але на все це, як тут вже писалось, потрібний час і гроші! А ще бажання!!!
    Тому кожен повинен обирати для себе найбільш оптимальний варіант підтримування краси і молодості!
    Для цього і існують певні гілки на форумі щоб ділитися знаннями і досвідом.
    P.S. Мрією автослюсаря стати не хочу! Хочу щоб для свого чоловіка я була завжди бажаною і неповторною!

• Подобається Подобається x 10
  5. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Гм, спитайте, він тут є на форумі :)

Додано через 38 секунд
    амінь

Ліа, ви б тут хоч фотку вивісили свою, як доказ ваших слів.
    А то все попусту здригаєте повітря і гнівите Бога і форумлян.

• Подобається Подобається x 20
  6. LIA

LIA Well-Known Member

Ну пардон, якщо вам не зрозуміло, для чого ця тема, то нема сенсу продовжувати. Я її почала щоб нагадати жінкам що вони мають і чим не користуються, але як бачу тут або жінок нема або в них з розумінням щось не те...... а ви дорогенька в парі з рештою якраз огризаням і займаєтесь з початку теми, я була кращої думки про жінок цього форуму, але як казав наш колишній президент : маємо те, що маємо.

Додано через 3 хвилини
    власне починаючи тему, часточкою знань поділилась, але як виявилось тут вони нікому не потрібні :) Бажаю вам не лінуватись, бо для того що ви хочете потрібно себе весь час вдосконалювати, як внутрішньо так і ззовні. Хай вам допоможе в цьому бог і хороша зарплатня ;)

7. Natalia

Я чомусь саме так теж подумала?!

• Подобається Подобається x 7
  8. Nastyusha

А дійсно, для чого? Агітація "Ходіть тільки в дорогі салони, ато будете страшними"! Нєєє, я з таким не згідна, бо ще раз повторюсь - можу бути мрією того бідного автослюсаря і без салону.
    Образи - образи.......

Власна думка = огризання? Не знала. Я думала ми просто дискутуєм....

• Подобається Подобається x 5
  9. LIA

LIA Well-Known Member

про автослюсаря який д.....ть, Дівчата тож ВАША уява а не моя )))))

10. Nastyusha

Підтримую на всі сто!!!!
    Але бажано правдиву фотку, а не скачану з нету :)

• Подобається Подобається x 8
  11. Natalia

Це точно! Довго думала - писати чи ні.
    :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

• Подобається Подобається x 1
  12. LIA

LIA Well-Known Member

та я так подивлюсь тут всі з своїми фото, лише я одна якусь замальовку виставила, зовсім не подібну на моє справжнє фото....

13. Nastyusha

А ніхто про аватар не говорить. Вставте просто в допис свою фотку.
    Невже на аватарці ви???

• Подобається Подобається x 1
  14. Natalia

Зробила такі висновки: мета у вас, LIA, була непогана, але висвітлили ви її в трохи критичному і однозначному сенсі - тому це і викликало таку "бурю відгуків". Я, чесно кажучи, прочитавши ваш перший допис у цій темі, не сприйняла його образливим.
    Але, все ж таки, цікаво було б дійсно подискутувати "на тему" без крайнощів і образ.
    Розкажіть як саме ви доглядаєте за собою - які процедури, який ефект?

• Подобається Подобається x 12
  15. Nastyusha

По-моєму тут багато таких тем є про те які процедури і де робити, а тема була створена саме для.... а я і сама не можу зрозуміти нашо :)

• Подобається Подобається x 2
  16. mavka

mavka Well-Known Member

Ліо ! скільки літ, скільки зим ! Хаудуюду !!!! :radist: :clapping:

Виглядає, що все в порядку, бо гарно виглядаєте й маєте для того час та можливості. Й справді, що ж тут поганого ! ? Єдина річ-зауваження, це те, що потрібно врахувати - на форумі молоді дівчата, вони й так після тонального крему та фотошопу потрапити в календар зможуть. чи в кліп, як я свого часу. :) :) :naci:
    думаю, "велетенська кількіть симпатичних жінок НЕ..." зациклюються на своїй симпатичності й є такими, як є. Бо в добі тільки 24 години. й кожна сама вирішує, на що їй їх потратити. посидіти на форумі, чи в SPA, чи на балконі з книжкою. купити дорогий крем, чи зробити маску з вівсянки, чи з"їсти ту вівсянку. нарешті. бо вже коли говорити за людську зовнішню привабливість, :agree: то чому тільки за жіночу ? :cowboy:
    не пропадайте !! плз. тільки в косметичних салонах. приходьте погойдатися на гілляці про трійцю свідків.

піс-лав-рок-ін-ролл

• Подобається Подобається x 10
  17. Зануда

Зануда така зануда

Ну все...Навіть незнаю, що робити - я ніколи ще не була в солярії...Ото думаю почекати аж помру від сорому чи просто:suicide:
    То жахливо - яніколи не стану дівчиною з плакату в майстерні автомеханіка і вже тимбільше слюсаря :sad: :sad: :sad: Я буду плакати цілу ніч, моя голова розпухне від сліз і просто вибухне (таким чином вирішиться питання, як жити далі із свідомістю моєї недоглянутості :ninja: )
    А тепер я подивлюсь на світ не вашими, а моїми очима: :) Ви знаєте, я ніколи не була в солярії, більше того, навряд чи колись піду :) , а ще я ніколи не буду "мрією з плакату жодного автослюсара" - :radist: :radist: :radist: і навіть більше того, я пишаюсь тим, що не буду, бо це означає, що в мене в житті є більш важливіші речі і цілі, досягнути які можна і треба не витрачаючи час сидячи і лежачи в салонах краси.
    Не можна бути такою плиткою і порожньою - це ганебно для жінки. Доглянутість - це наш козир, але він нам буде не потрібен, якщо ми так зациклимось на його здобутті. що всі інші речі стануть на кінець списку справ на день, десь далеко за масажем вушних мочок і п"яток.:)

• Подобається Подобається x 32
  18. LIA

LIA Well-Known Member

Дорогі дівчата і жінки, хто не зрозумів, тема в ВАШУ ПІДТРИМКУ, простий заклик дбати про себе. не слухайте підбурювачів, а діліться враженнями, або задавайте конкретні питання відповім на все що зможу, і хто його зна, може в кінці року з 12 форумчанок зліпим календар...... ))))) з рекламою форуму, для хлопців з вправними пальцями (жарт) ;)

Додано через 2 хвилини
    я не просила в кінець ставити інші поняття, я просила з кінця витягнути догляд за собою, і приділити час всьому порівну

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А кажете, що то тільки наші думки такі..

• Подобається Подобається x 3
  20. Nastyusha

Дуууууже простий заклик :D
    Лія, виставіть своє фото, а потім я обіцяю що виставлю своє і покажу якою можна бути і без соляріїв-салонів ;)

• Подобається Подобається x 16
а де твій аватар? :)